This version of the page http://1tv.com.ua/uk/programs (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-26. The original page over time could change.
Програми - Перший Національний канал
  • f1.1tv.com.ua

  • firstua.com

  • euro2012.1tv.com.ua

  • uncensored.com.ua

  • uateka.com

  • ta.1tv.com.ua

  • patriarch.1tv.com.ua

До фіналу Дитячого Пісенного Конкурсу Євробачення

Нагадати пароль | Реєстрація

Програми

Про головне

19:00 З понеділка по п'ятницю
Це дискусія на гарячі теми дня. Це оцінка головних подій, що відбуваються в Україні сьогодні і зараз. На питання ведучого Олеся Терещенка відповідають відомі політики, експерти та представники влади.

Точка зору

20:30 Неділя
Виробити власну думку щодо подій і явищ з життя країни допоможе динамічне інформаційне ток-шоу, в якому беруть участь вітчизняні громадські діячі та люди, що творять українську політику...

Підсумки дня

21:00 Понеділок - субота
Політичні баталії та закулісні домовленості. Економічні втрати та фінансові успіхи. Коливання валютного курсу та майбутнє гривні. Новації у медицині та освіті. "Підсумки дня" - головне , що ти маєш знати!

Підсумки тижня

21:00 Щонеділі
Все, що відбувалося протягом останніх 7 днів: нові версії, нові думки, аналіз експертів та учасників подій – щонеділі у "Підсумках тижня".

Підсумки тижня. Соціальні

Щонеділі

Новини

З понеділка по п'ятницю
Найцікавіші новини з життя твоєї країни! Найважливіші події у світі! Найяскравіше відео! Журналісти Першого Національного щохвилини тримають руку на пульсі подій.

Фольк-music

22:10 Щонеділі
Сучасне аранжування української музичної спадщини вдихають у неї нове життя, роблячи "фольк" музикою усіх поколінь, а "Фольк-music" – це програма для всіх поколінь!..

Театральні сезони

13:25 Щосуботи
Вам не подобається театр? Ви просто про нього мало знаєте... А між тим, це одна з найдавніших розваг людства та спосіб формування суспільної думки.

"Жива душа поетова святая"

Серія міжпрограмних роликів, у яких відомі громадські діячі, представники культури розмірковують про внесок Т.Г. Шевченка в українську культуру і читають його безсмертні твори.

10+10. Україна - Грузія

Інтернаціональний музичний проект "10+10" об'єднав популярних українських і грузинських зірок в унікальному проекті, якого ще не було в Україні! 10 грузинських зірок + 10 українських зірок = 10 мегазіркових пар...

20 кроків до мрії

Цикл міжпрограмних роликів, присвячених важливим історичним фактам, подіям, що розвивалися довкола становлення української держави починаючи від перших спроб українського народу здобути Незалежність.

20 річниці Незалежності України присвячується

В рамках масштабного телевізійного проекту, присвяченого 20-й річниці Незалежності України, Перший Національний представив першу серію міжпрограмних роликів за участю видатних громадських діячів сучасної України.

221. Екстрений виклик

21:40 З понеділка по четвер
Нова інформаційна програма Першого - це телевізійний огляд кримінальних і надзвичайних подій доби.

Euronews

З понеділка по п’ятницю
Найсвіжіші репортажі з різних куточків Європи допоможуть орієнтуватися глядачам Першого телеканалу у вирі бурхливого європейського життя.

Star-шоу

Концертна програма складається з десяти несхожих між собою за формою, жанром і стилістикою номерів. Але всі ці номери мають одну особливість: виконавці – люди, яким за 50.

Іспит для влади

Держбюджет, відновлення владної вертикалі, відносини з Росією. Всі відповіді - з перших вуст. "Екзаменуємо" Миколу Азарова.

Армія

09:15 Субота, 30 листопада
Програма про молодих українців, про ветеранів та героїв української армії...

Аудієнція

Щовівторка
Політики, громадські діячі, особистості спортивної та культурної сфер різних країн світу. Їх ексклюзивні думки і погляд на життя - це та річ, за якою полюють і завжди полюватимуть журналісти.

Без цензури

21:40 П’ятниця, 29 листопада
Журналісти програми намагаються знайти відповіді на запитання, що хвилюють усіх, а також разом із героями своїх сюжетів шукають вихід зі складних життєвих ситуацій.

Ближче до народу

Неділя
Які вони, публічні і відомі українці, насправді? Як відрізнити справжню людину від образу, створеного піарщиками? Програма "Ближче до народу" і Людмила Томанек пропонує свій рецепт - випробування народом.

В гостях у Дмитра Гордона

14:55 Субота, 30 листопада
Авторська програма одного з найбільш інтелектуальних журналістів України – Дмитра Гордона.

Віра. Надія. Любов.

21:40 Щопонеділка
Назва проекту не випадкова і має символічне підґрунтя, адже благаючи про допомогу, людина ВІРИТЬ, що їй допоможуть і до останнього не втрачає НАДІЮ, а без ЛЮБОВІ не було б життя на Землі.

Вони йшли на Схід

12:30 Середа, 27 листопада
Солдати та офіцери італійських дивізій прямували на Схід, до Москви. Але дорого коштував окупантам кожен їх крок. На Дону італійці переходять до оборони. Серед них - старшина Габріеллі. Йому не судилося більше побачити батьківщину...

Граємо в армію

Троє хлопців-школярів протягом декількох тижнів вивчатють різні роди військ України, перебуваючи безпосередньо в казармах разом із солдатами, і нарівні з дорослими військовослужбовцями виконують всі накази офіцерів.

Дитячий кінозал

Це - унікальний проект, який поєднує в собі традиції поколінь і донині актуальні цінності: віру в диво, всепереможну силу кохання та нездоланність справжньої дружби. Фільми, які вже стали класикою, досі викликають живий інтерес.

Дорослі ігри

19:05 Щоп'ятниці
Програма про людей, які грають в ігри, та про ігри, в які грають люди. Одні в цих іграх — гравці, інші — іграшки. Кожен з нас обирає свою роль. Ми нікого не засуджуємо. Ми віддаємо належне тим, хто грає красиво.

Досвід

21:30 Щочетверга
Аби розуміти: що й для чого. Аби діяти в інтересах держави. Аби знати, як втілити мрії у життя - потрібен досвід. Щочетверга, о 21.30. Ток-шоу "Досвід з Наталією Семенченко". Відтепер у прямому ефірі.

Епоха Першого

5 листопада українське телебачення святкує свій день народження. Цього дня йому виповнюється 60 років. З нагоди свята, Перший Національний запускає цикл роликів "Епоха Першого".

Життя на рівних

09:05 Субота, 30 листопада
Людина може бути вільною, коли в неї світлий розум, чиста душа і здорове тіло. Для людей з обмеженими фізичними можливостями - не просто слова. Для них іноді сходинка тролейбуса може виявитися цілим Еверестом...

З Андрієм Пальчевським "Про життя..."

Невигадані історії з життя, найактуальніші теми та запальні дискусії. Мета цього соціалного ток-шоу – не розмірковування на загальні теми, а дослідження конкретних історій, часто дуже емоційних і вразливих.

Запам'ятай!

Разом з відомим українським телеведучим, заслуженим журналістом України Анатолієм Васяновичем глядачі Першого зможуть дізнатись, як правильно вживати певні українські слова та формувати словосполучення.

Золотий гусак

Щосуботи
Анекдоти, побрехеньки і просто веселі історії, які розповідають члени гумористичного клубу "Золотий гусак", найсмішніші люди України.

Кабмін: подія тижня

20:50 Щосуботи
Обговорення реформ, відкриття новобудов, ухвалення визначальних для країни рішень. Щодня в уряді відбуваються події, які мають вплив на майбутнє кожного українця.

Караоке для дорослих

12:00 Щонеділі
Хороша новина для поціновувачів справжньої української пісні та сімейного відпочинку. Новий проект Першого Національного створений спеціально для тих кому за 35 років. Не пропусти свій шанс: приходь, співай, відпочивай!

Київська старовина. Світ мистецтва

Цей естетський проект про віддзеркалення. Скульптури – в музиці, хореографії – у живописі, слова – в архітектурі, таланту – у вічності, Києва – "матері міст Руських" – у долях майстрів зі світу мистецтва.

Книга.UA

22:30 Щопонеділка
Оновлена програма "Книга.UA" розповідатиме про книжки не як про речі, що надруковані і лежать у крамницях, а про людей, ідеї та життєві ситуації, які є першопричиною виникнення змісту книжок.

Контрольна робота

18:00 Субота
"Контрольна робота" – принципово новий формат журналістського розслідування.

Королева України

З 14 квітня Перший Національний розпочинає показ національного конкурсу краси і таланту "Королева України-2013", який вже 15 років поспіль виховує справжніх королев. Перший транслюватиме не тільки фінал конкурсу краси, а й його відбіркові етапи.

Крок до зірок

15:20 П’ятниця, 29 листопада
Єдиний в Україні дитячий проект, у якому безкоштовно беруть участь найталановитіші діти-вокалісти та хореографічні колективи з усієї країни...

Кумири та кумирчики

Ваша дитина гарно співає? Ваша дитина не вміє співати? Ваша дитина любить бешкетувати? Ваша дитина хоче стати зіркою? Наша програма – для Ваших дітей!

Моменти життя

9:55 Щосуботи
Ток-шоу вихідного дня, в якому йдеться про найважливіші моменти нашого життя, ті, що перетворюються в неоціненний досвід. Корисні поради фахівців, життєвий досвід експертів та цікаві історії героїв.

Надвечір'я

21:40 Щосереди
Єдина програма для літніх людей. Своєрідний клуб, куди можна прийти, поспілкуватись з новими чи старими друзями, обговорити життєві проблеми, поспівати, потанцювати, згадати молодість.

Народна мудрість

Перший Національний запускає серію мультиків власного виробництва "Народна мудрість".

Нащадки з Настею Рибчинською та Костею Гнатенком

01:20 Щосуботи
Нічне ток-шоу "Нащадки" – це шоу, в якому обговорюються теми, що зараз "на слуху" або "на язиці" у молоді, а також культурні події, досягнення творців, презентації, прем’єри. Словом – усе, окрім політики.

Не вір худому кухарю

11:10 Середа, 27 листопада
Новий телевізійний кулінарно-пізнавальний проект Першого. Це не просто телевізійна версія книги рецептів – це програма про їжу, вміння їсти, кулінарні знання та правильний вибір продуктів.

Нехай вам буде кольорово

10:40 З понеділка по п’ятницю, крім середи
Щодня ведучі й гості програми розкривають секрети, що допоможуть вам без особливих зусиль облаштувати родинне гніздечко, стежити за своїм зовнішнім виглядом і здоров’ям, розібратися у найскладніших подробицях того чи іншого питання.

Обличчя України

До 20-ї річниці Незалежності України на Першому Національному стартував цикл сюжетів, присвячений визначним українським постатям новітньої історії нашої держави.

Обличчя української історії

Проект "Обличчя української історії" нагадає глядачам про ті видатні історичні постаті, які залишили свій важливий внесок в історії і стали легендами для кожного українця.

Околиця

15:35 Щоп'ятниці
В оновленому форматі ведучий Сергій Сиволап знову розповідає про те, чим живуть українці за околицями великих міст.

Офіційна хроніка

18:45, 20:55 З понеділка по п'ятницю
Для більш широкого висвітлення діяльності органів влади Перший Національний започаткував проект "Офіційна хроніка"

Парад проектів до 66 річниці Перемоги

Спеціально до Дня Перемоги Перший підготував міжпрограмні ролики та святкові концерти. І, згідно традиції, глядачі побачать головні події параду та державних урочистостей – в прямих трансляціях Першого Національного.

Плюс-мінус

21:25 З понеділка по п'ятницю
Нова програма у вечірньому інформаційному блоці, у рамках якої будуть представлені два коментарі на одну з найголовніших подій дня, від експертів, що представляють різні точки зору.

Погода

Щодня
Ведучий прогнозу погоди знає, про що говорить, бо має відповідну освіту і досвід. Відтак ніщо в кадрі не відволікає глядача від головного – синоптичного прогнозу.

Подорожуй світом з Юлією Акуніною

10:25 Щонеділі
Телевізійний проект, спрямований познайомити глядачів із культурою та традиціями різних країн світу, дати практичні корисні поради мандрівнику, а також допомогти спланувати маршрут подорожі.

Політтеатр

22:00 Неділя
«Політтеатр» - все по-справжньому - оголені нерви, напружені емоції, приховані образи та зіпсовані стосунки…

Православна енциклопедія в Україні

Що вивчає церковна наука? Чи безгрішна душа? Чому загинула Візантія? Хто такі святі?.. На ці та інші питання допоможуть відповісти гості програми - науковці, священики, люди творчих професій.

Рояль у кущах

03:25 П’ятниця, 29 листопада
Єдина пізнавальна музична вікторина на українському телебаченні. Музика, жарти, елемент змагання, помножений на азарт і цінні подарунки, – ось рецепт вікторини "Рояль у кущах".

Сільрада

19:05 Щопонеділка
Чи багато програм на українському телебаченні розповідають про сільське життя?

Світ атома

18:10 Щосуботи
Атомна енергетика – одна з наймолодших і найбільш динамічних галузей світової економіки. Існуючи лише 50 років, вона забезпечує понад 16 відсотків попиту на електрику в усьому світі. А подекуди її частка перевищує 80%.

Світ навколо нас

Щонеділі
Політайте навколо світу разом із програмою "Світ навколо нас". Захопливі легенди, мальовнича природа, визначні місця, народи світу, – все це для телеглядачів у випусках про Китай, В’єтнам, Чехію, Ісландію та багато інших країн.

Світ спорту

21:25 З понеділка по п’ятницю
Спорт – це перш за все емоції. Навіть сухі цифри результатів матчів, поєдинків чи рекордів можуть стати приводом для емоційного вибуху – захоплення чи розчарування, задоволення чи розпачу. Найголовніший момент – правильно подати таку інформацію.

Світло

22:00 Вівторок
Програма, яка дає можливість усім конфесіям донести свою думку до телеглядачів, наближаючи нас до Бога.

Секрети успіху з Наталею Городенською

02:40 П’ятниця, 29 листопада
Що таке успіх? Чи йде він поруч із славою? Як зрозуміти своє покликання і подолати перешкоди? Чи може успішна людина бути осторонь життя країни?

Справжня Україна

18:00 З понеділка по четвер
Перший запустив новий унікальний соціально-політичний проект "Справжня Україна", який інформуватиме телеглядачів про реформи Кабінету Міністрів.

Тіні зникають опівдні

16:25 Середа, 27 листопада
Нащадки багатих сибірських сімей Констатин Жуков і Серафима Кличкова після поразки в громадянській війні білих армій осідають в тайговому селі. Вони хочуть лише перечекати важкі часи, дочекатися падіння Радянської влади...

Телеакадемія

01:40 Вівторок, 26 листопада
Багато хто з нас ще з дитинства мріяв стати відомим телеведучим, талановитим оператором чи звукорежисером, провідним журналістом чи сценаристом.

Україна наукова

Відтепер глядачі Першого Національного зможуть почути думки українських науковців різних галузей з приводу розвитку науки в Україні.

Українська пісня

21:30 Щосуботи
Проект "Українська пісня" спрямований на популяризацію української естради. Він об'єднує всі музичні напрями і покоління, розкриває різноманітність стилів і жанрів української естради, відновлює сучасну національну пісенну скарбницю.

Українського роду

02:40 Четвер, 28 листопада
Cоціальна програма, що допомагає дітям із тяжкою долею зробити перший крок до своєї мрії, відчути підтримку відомих людей, повірити в себе та своє щасливе майбутнє.

Уряд на зв'язку з громадянами

9:25 Щосереди
Телевізійна програма соціального спрямування, метою якої є інформування глядачів про діяльність органів виконавчої влади. Це спільний проект Першого Національного і Урядового контактного центру.

Фінансова правда

Кінець доларової епохи. Чи можливий такий фінансовий сценарій та який розвиток подій експерти пророкують валюті №1? Яка грошова одиниця може стати альтернативою?

Формула-1

Формула-1 - найдорожчий і високотехнологічний вид автогонок, аудиторія фанатів якого зростає з кожним роком в кожному куточку земної кулі, в тому числі й в Україні.

Хіт-парад "Національна двадцятка"

02:45 Щоп'ятниці
Програма "Національна двадцятка" - це "злий хіт-парад". В цій програмі і багато фішок, і сурдопереклад кліпів українських виконавців, і неординарні критичні підводки.

Хто в домі хазяїн?

9:05 Щонеділі
Тележурнал "Хто в домі хазяїн?" - це чудова можливість зустрітися з відомими людьми та їхніми улюбленцями, дізнатися про найцікавіші факти з життя домашньої та дикої природи, отримати відповіді на запитання від відомих експертів тваринного світу.

ХХХ літні Олімпійські ігри

цілодобово 27 липня - 12 серпня
Головна спортивна подія літа, неповторне свято спорту і дружби. Справжній накал емоцій, перемоги і поразки, тріумфи і сльози - у прямому ефірі на Першому національному, який на два тижні стає Першим Олімпійським!

Шеф-кухар країни

Щонеділі
Михайло Михайлович Поплавський готуватиме сам, адже він, як ніхто інший, досконало знає українську кухню і може приготувати найвибагливіші страви.

Школа юного суперагента

09:00 Щосуботи
Хочеш бути розумним, як Штірліц, сміливим, як Джеймс Бонд і кмітливим, як Холмс? Щоб бути справжнім суперагентом, потрібно знати і вміти дуже багато речей.

Шустер Life. Адреналін

Головна мета програми - перейти від слів до справи і почати вносити позитивні зміни в суспільство. Слоган програми: "Ми не просто говоримо про проблеми, ми їх вирішуємо!".

Як ваше здоров’я?

10:40 Неділя, 1 грудня
"Як ваше здоров’я?" – нова медична програма Першого Національного. Це своєрідна телевізійна клініка, в якій не просто говорять про здоров’я, а й досліджують, пояснюють, радять.

Як це?

Щонеділі
Вам ніколи не хотілося зазирнути за двері з написом "Стороннім вхід заборонено"? Ця програма дає вам таку можливість.

Зараз в ефірі

19:30
Концертна програма "Мелодія двох сердець" Дивитися онлайн
20:50
Офіційна хроніка
21:00
Підсумки дня
21:20
Знак питання

Нове на сайті

Відео

  • Останнє
  • Топ-5

Дитяче Євробачення 2013. Відкриття конкурсу

26 листопада 2013, 14:46

Дитяче Євробачення 2013. Жеребкування

26 листопада 2013, 14:35

Укргідрометцентр та МНС: в Україні з сьогоднішнього дня очікуються похолодання та мокрий сніг

25 листопада 2013, 19:43

Тернопільська область

25 листопада 2013, 16:41

Даоська практика фен-шуй

25 листопада 2013, 15:51