This version of the page http://www.fcskala.com/news/1236--lr-8-4-0-0-4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-25. The original page over time could change.
ДЮФЛ УКРАЇНИ. «СКАЛА» У 8-МУ ТУРІ - 4 ГРИ: +0 =0-4
ТОП НОВИНИ
23 листопада стрийська «Скала» у домашньому матчі 23-го туру зустрічалася зі свердловським «Шахтарем...
Понеділок, 25 листопада 2013
ДЮФЛ УКРАЇНИ. «СКАЛА» У 8-МУ ТУРІ - 4 ГРИ: +0 =0-4
Субота, 26 жовтня 2013 19:06   

У суботу, 26 жовтня, відбувся черговий, 8-й тур, чемпіонату Дитячо-Юнацької Футбольної Ліги України серед команд вищої ліги

 у четвертій групі сезону 2013/2014 років. Усі чотири команди Академії футболу «Скала» зустрічалися з однолітками із «BRW-BIK» (Володимир-Волинський) і усі синхронно поступилися командам з Волині.

Моршинська «Скала» U-17 та U-15  грали на виїзді.

Вихованці тренера Миколи Василишина, у попердньому турі, взявши гору у домашній грі проти СДЮШОР (Ужгород), повернулися до трійки лідерів. Але справжній іспит 17-річні  вихованці АФ «Скала» власне мали скласти у Володимирі-Волинському у поєдинку проти одноособового лідера. Тут зафіксовано розгромну перемогу господарів – 4:0. Вже до 15-тої хвилини волиняни вели – 2:0. Перший мяч моршинці пропустили зі штрафного, а другий – повністю на совісті воротаря «Скали». До перерви «BRW-ВІК» встиг забити ще один гол. А довершили розгром господарі вже у другій сорокахвилинці.

Матч 15-річних команд також завершився перемогою господарів. Цікаво, що рівно місяць тому команда Олександра Бойка на виїзді поступилися ще одному представнику Лесиного краю – луцькій «Волині» (0:4), і от тепер чергове фіаско – 0:1.

Перед звітним поєдинком суперники підійшли практично з однаковими показниками, маючи по чотири перемоги, по одній нічиїй та двох поразках. Волиняни, які йшли другими (перші – «УФК-Карпати»), випереджали «Скалу» лише маючи на один пропущений м`яч менше. Рівна гра була й під час звітного матчу. Однак все вирішив один забитий гол, який гравці «BRW-ВІК» провели за п`ять хвилин до кінця матчу.

У Моршині команди Академії футболу «Скала» U-16 та U-14  натомість приймали гостей з Волині, лідерів турнірних перегонів – «BRW-ВІК» (Володимир-Волинський). В обидвох матчах зафіксовано перемоги гостей з однаковим рахунком 0:1.

Першими у Моршині грали команди 1998 року народження.       

U-16. АФ «Скала» (Моршин) – «BRW-BIK» (Володимир-Волинський) – 0:1

26 жовтня 2013 р. 12 год. м. Моршин. Стадіон «Медик».  Арбітр: Михайло Райда (Закарпатська обл.). Асистенти арбітра: Данило Кусень (Львів) та Володимир Болізюк (Львів). Спостерігач арбітражу: Едуард Валенко (Львів).

«Скала»: 1. Олег Білик, 3. Арсен Прокопович, 8. Вадим Альохін, 16. Роман Кузів, 17. Орест Шуліга, 20. Олег Грицик, 4. Святослав Мельник-к.,  10. Валерій Сад, 11. Владислав Неберикут (12. Василь Герег, 60 хв.), 7. Віталій Кузів (23. Олег Дзюма, 72 хв.), 15. Тарас Мар`яш.

Тренер – Віталій Авінов.

Гол: Назарій Муха (4).

До Моршина 16-річні футболісти з Володимира-Волинського приїхали у якості лідера, випереджаючи «Скалу» лише на один пункт. Тому не треба нагадувати, якою була ціна цього поєдинку.

Вихованці тренера Віталія Авінова, після перших трьох турів мали стовідсотковий результат і впевнено очолювали турнірні перегони. А от у трьох наступних матчах юні моршинці не знали смаку перемоги: у 4-му турі команда U-16 АФ «Скала» втратила перші два очки в сезоні, зігравши «суху» нічию з «УФК-Карпати», 5 жовтня поступилася в Івано-Франківську «Прикарпаттю» - 1:2, а 12 жовтня в Моршині не змогли обіграти ФК «Львів», зігравши безгольову нічию – 0:0. В попередньому, 7-му турі, в Ужгороді, 19 жовтня, юні моршинці, зуміли реабілітуватися, забивши єдиний мяч, який у першому таймі провів нападник «Скали» Тарас Мар`яш. І тому 16-річні моршинці та їх наставник були сповнені сил та бажання розвинути успіх у поєдинку проти лідера.

Матч проти одного з головних претендентів на перемогу у групі – «BRW-ВІК» закінчився перемогою гостей – 0:1. Єдиний переможний гол гості з Волині провели вже в дебюті матчу і не без допомоги двох центральних захисників «Скали», які двічі не влучили по мячу після подачі з правого флангу. Промахом оборонців вміло скористався капітан «BRW-ВІК» Назарій Муха. Ще до перерви міг вирівняти становище Владислав Неберикут, який на 17-й хвилині в один дотик замикав простріл з правого флангу, однак шкіряний полетів трохи вище воріт.

Не складали зброю господарі і в другому таймі. Так, на 49-й хвилині після подачі з кутового, який подавав Валерій Сад, міг відзначитися центральний захисник Арсен Прокопович. На 67-й і 73-й хвилина гостей двічі врятував воротар, який парирував удари близнюки зі штрафного у виконанні Святослава Мельника. У підсумку прикра, не по грі поразка команди Віталія Авінова.

 

U-14. АФ «Скала» (Моршин) – «BRW-BIK» (Володимир-Волинський) – 0:1

26 жовтня 2013 р. 14 год. м. Моршин. Стадіон «Медик».  Арбітр: Михайло Райда (Закарпатська обл.). Асистенти арбітра: Данило Кусень (Львів) та Володимир Болізюк (Львів). Спостерігач арбітражу: Едуард Валенко (Львів).

«Скала»: 1. Юліан Митник, 5. Валентин Білінський (4. Артур Льонгер, 54 хв.), 6. Тарас Грица, 23. Степан Кучмар, 3. Ярослав Миронюк, 10. Екрем Арапоглу-к., 17. Василь Равлик, 8. Микола Цвик (7. Мар`ян Олексин, 37 хв.), 9. Андрій Корендович (99. Владислав Болюк, 51 хв.), 13. Денис Шевчук (15. Назар Цимбала, 31 хв.), 11. Микита Фомін (12. Микола Тишкун, 42 хв.). 

Тренер – Олег Лозінський.

Гол: Артур Рябов (50).

Перед грою волиняни тут також очолювали турнірну таблицю, випереджаючи «Скалу», яка йшла другою на два очки. Команди Олега Лозінського в попередньому турі зазнала першої поразки в сезоні, поступившись в Ужгороді, завдяки єдиному голу, який господарі провели на останній хвилині матчу. Після цього 14-річні вихованці АФ «Скала» й поступилися першим місцем команді «BRW-BIK». З таким самим мінімальним рахунком юні моршинці поступилися й цього разу.

Звітний матч був дуже схожим на попередній, який грали 16-річні команди. За рівної гри гості не без прикрої помилки гравців «Скали» поїхали з Моршина з трьома очками. Фатальною на 50-й хвилині стала єдина помилка воротаря команди Олега Лозінського, який необгрунтовано пішов на перехоплення і не дотягнувся до м`яча, чим і скористався гравець команди суперника. Після цього «Скала» практично не полишала половину поля «BRW-BIK». Найкращу нагоду врятувати гру мав вже у компенсований час капітан «Скали» Екрем Арапоглу, однак, опинившись сам-на-сам з воротарем не зумів переграти останнього, а повторний удар Миколи Тишкуна був неточним. Одразу після цього пролунав фінальний свисток молодого арбітра із Закарпаття, який проводив лише третій матч у вищій лізі чемпіонату ДЮФЛ України.

 

Юрій МИХАЛЮК

 

Додати коментар



Оновити

Надіслати