This version of the page http://lead9.com/?p=145 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-24. The original page over time could change.
LEAD9 Mobile Marketing. Агенція мобільного маркетингу. Агентство мобильного маркетинга. SMS promo, Mobile web-sites, iPhone, Android Mobile Applications

LEAD9 360° Mobile Marketing


Лідер ринку мобільного маркетингу Україні, агенція LEAD9 представляє нову робочу концепцію 360 ° Mobile Marketing. В її основі лежить бажання якомога ширше використовувати найбільш ефективні інструменти мобільного маркетингу. Вперше концепція була обговорена в ході міжнародної конференції «Акули Маркетингу», яка проходила в столичному готелі «Прем’єр Палац» 15 вересня 2010. Концепція носить назву «LEAD9 360 ° Mobile Marketing» і представляє собою схему найбільш ефективних інструментів мобільного маркетингу в Україні. Кожен інструмент на схемі підкріплений аналітичними даними, отриманими в ході досліджень і практики в період з 2007 по 2010 рік. Це дозволяє без зусиль прорахувати ефективність тієї або іншої опції.

Назар Гриник, директор агенції мобільного маркетингу LEAD9: «Завдяки LEAD9 360 ° Mobile Marketing існуючі та потенційні клієнти агентства зможуть побачити весь спектр уже зарекомендували себе в Західній Європі і Україна послуг мобільного маркетингу. Крім того, як бонус, ми будемо надавати істотні знижки на нові інструменти, щоб клієнт міг спробувати і зрозуміти їх ефективність.

У такому підході ми бачимо не тільки комерційну вигоду, але і нашу освітню місію, як лідера ринку мобільного маркетингу в Україні».



LEAD9 Always On! from Nazar Grynyk


__________________________________________________________________________________________________________
Офісний телефон: +38 044 362 75 05 LEAD9 на Facebook LEAD9 на Wikipedia