This version of the page http://24tv.ua/home/showGeneralInfo.do (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-23. The original page over time could change.
Загальна інформація - Телеканал новин 24
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Увійдіть використовуючи свій обліковий запис
Не користуєтесь соцмережами?
14:37  23.11.13
Вхід
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • ПУБЛІКАЦІЇ
  • ВІДЕО
  • ФОТО
LIVE

Загальна інформація

 

 

Телеканал новин «24» – перший український цілодобовий новинний канал, один з небагатьох в українському медіапросторі, який може дозволити собі говорити тільки правду, подавати тільки достовірну інформацію - тільки факти.

 

Глядачі телеканалу «24» – це активні розумні люди із власною точкою зору, чоловіки й жінки віком 25+, їм потрібен телеканал, якому можна довіряти.

 

Наша місія – оперативна, об’єктивна та незаангажована подача новин, цікавої та корисної глядачеві інформації впродовж доби.

 

У нас сміливі і амбітні плани – ми прагнемо бути завжди поруч із нашим глядачем, стати для нього основним надійним джерелом інформації. Ми переконані, що доступ до новин має бути зручним і комфортним.

 

Саме тому телеканал у будь-який час можна дивитись не лише на екрані, а й онлайн на сайті або на мобільному телефоні (додаток «новини 24» на AppStore для iPhone та на Google Play для Android). Також ми першими в Україні створили і впровадили аплікації Smart TV для Samsung, LG та Dune HD - новини доступні як в онлайн трансляції, так і "за вимогою", глядач сам визначає, що і коли йому дивитися.

 

Телеканал новин «24» в ефірі з 1 березня 2006 року. Технічне покриття території України - 87%. Середньодобова частка становить 0,8%, рейтинг – 0, 09% (панель 50+, за даними GfK Ukraine).

 

Якісний новинний продукт, об’єктивність і неупередженість у редакційній політиці, цілодобовий доступ до новин – чинники, які приваблюють глядача і зміцнюють позиції каналу новин «24» як надійного джерела інформації.

 

Редакційний статут

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нас про це