This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_mail/portal/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-20. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Опис послуги :: ОГО! + :: Пошта




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

До пакету ОГО!+ включені послуги:

ОГО!ПОРТАЛ –  дозволяє легко та швидко створити власний портал на спеціальній платформі ВАТ “Укртелеком”, вести фотоальбом, щоденник, сторінку новин

ОГО!АГЕНТ - обмін голосовими та миттєвими повідомленнями

Надання пакету послуг ОГО+  регламентується умовами надання.

Під час тестової експлуатації послуги надаються в конфігурації, яка відповідає безкоштовному базовому тарифному плану.

Замовити пакет ОГО! + можна  на  сайті my.ukrtelecom.ua під час користування послугою ОГО!. 

ОГО!ПОРТАЛ – це нові можливості для бізнесу, спілкування та дозвілля

ОГО!ПОРТАЛ надає Вам шаблон для створення власного порталу. Вам потрібно лише “вдихнути у нього життя” – наповнити інформацією.

Розмістіть фотографії в "Галереї" Вашого порталу і їх одразу ж зможуть побачити Ваші рідні, друзі та всі ті, кому Ви надасте право їх переглянути.

Ваші думки, спостереження, напрацювання потребують оприлюднення – довірте їх "Щоденнику", і, можливо, коментарі, які залишать відвідувачі Вашого порталу дадуть новий імпульс Вашій діяльності, а їх автори стануть Вашими друзями.

Ви витрачаєте багато часу, щоб розповісти потенційним клієнтам/партнерам про Ваше підприємство, показати переваги Ваших виробів та цін? Розмістіть цю інформацію на  власному порталі. В розділі "Головна" Ви можете подати загальну інформацію про підприємство та вести стрічку новин.

Розміщуючи документи в розділі "Папки", Ви забезпечите доступ до цих документів з будь-якого комп’ютера, підключеного до Інтернет і можете суттєво скоротити обсяги будь-яких розсилок (факсів, e-mail), а також  власну залежність від носіїв інформації.

При цьому тільки Ви визначаєте права відвідувачів Вашого порталу. Це робити надзвичайно просто за допомогою каталогів "Групи" та "Користувачі" розділу "Адміністрування".

Ваш портал доступний в Інтернет 24 години на добу, 7 днів на тиждень - без вихідних.

Крім того,  для створення і підтримки порталу не потрібно спеціальних знань, досить  мінімальних навичок роботи з комп’ютером на рівні користувача;

Портал складається із розділів:
 
"Головна" – дозволяє  подавати інформацію у вигляді стрічки новин. Додавати, редагувати, видаляти новини, встановлювати термін їх відображення, подавати їх у вигляді анонсів з можливістю переходу до повного тексту.

"Щоденник" –  дозволяє організувати власний блог – періодичну стрічку повідомлень на різні теми, кожне з яких може бути прокоментоване та обговорене відвідувачами порталу.

"Галерея" – спеціально організований простір для зручного розміщення  фотографій.

"Папки" – дозволяє організувати власне сховище даних, доступ до якого можливий за протоколами http, ftp, webdav (цей протокол  забезпечує роботу з вмістом порталу як зі звичайними папками на комп’ютері).

"Адміністрування" – сторінка для управління порталом (формування каталогу користувачів та керування їх правами доступу до порталу).

Розмір порталу

Протягом  тестової експлуатації розмір порталу обмежено 1 Гбайтом.

Після закінчення тестової експлуатації, ви зможете продовжувати безкоштовно користуватись послугою ОГО!ПОРТАЛ з розміром порталу 1 ГБайт або обрати інший тарифний план.

ОГО! Агент

За допомогою  комунікатора ОГО!АГЕНТ Ви зможете:

  • телефонувати іншим користувачам ОГО!АГЕНТа;
  • обмінюватись миттєвими повідомленнями з іншими користувачами ОГО!АГЕНТа;
  • створювати власну адресну книгу та користуватись глобальним каталогом користувачів цієї послуги;
  • отримувати нотифікації (повідомлення про надходження нових документів чи коментарів) з власного ОГО!ПОРТАЛу  та можливість швидкого переходу на нього;
  • отримувати нотифікації (повідомлення  про надходження нових листів до поштової скриньки) з поштової скриньки Укрпост;
  • інформувати про свій статус  користувачів ОГО!АГЕНТа  (з’єднаний, немає на місці, не турбувати, роз’єднаний) та бачити статус  інших користувачів;
  • обирати з каталогу чи встановлювати власну мелодію виклику для голосового спілкування.

Після закінчення тестової експлуатації  стануть доступними розширені тарифні плани ОГО+, в яких послуга ОГО!АГЕНТ забезпечить можливість телефонувати на будь-який фіксований телефонний номер в межах України.

Для  користування ОГО!АГЕНТом, необхідно встановити на комп’ютер спеціальне програмне забезпечення.

Апаратні вимоги до комп’ютера

Операційна система: Microsoft XP SP 2.0, 2000, 2003
Microsoft Internet Explorer 5.5 та 6.0
Звукова карта, навушники та мікрофон (для телефонних розмов).

Як встановити ОГО!АГЕНТ

Завантажте ОГО!АГЕНТ  та збережіть інсталяцію на жорсткому диску Вашого комп’ютера. Запустіть інсталяцію ОГО!АГЕНТ та дотримуйтесь вказівок. В разі появи нових версій ОГО!АГЕНТа  Вам будуть надсилатись відповідні повідомлення та інструкції по оновленню.

Щоб почати користуватись послугою, натисніть на іконку ОГО!АГЕНТ. У вікні, яке з’явиться на екрані введіть логін та пароль адміністратора, вказані при  замовленні пакету ОГО! +.

УВАГА! Формат введення логіну такий: ________@portal.ogoportal.net (на підкресленому місці вказується логін користувача, вказаний при замовленні послуги ОГО! +).


0-800-506-800 цілодобово