This version of the page http://www.ukrdzi.com/order/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-19. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
послуги

Основні напрямки діяльності:
Експертизи НБУ
Товарні довідки
Маркетингові дослідження

Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

Новини

18.11.2013
Зростання обсягу реалізації промислової продукції в Україні у вересні 2013 року
За даними Державної служби статистики України, обсяг реалізації промислової продукції по країні у вересні 2013 року збільшився на 2,88% до 88,61 млрд грн порівняно з вереснем минулого року.  
12.11.2013
Зниження світових цін на нікель
Станом на 7 листопада 2013 року ціна нікелю на Лондонській біржі металів (LME) становила 13950 дол. США/т.  
12.11.2013
На японському ринку тривають дебати щодо нового індексу цін на енергетичне вугілля
На японському ринку тривають дебати щодо необхідності встановлення індексу цін на умовах CIF Японія.  
11.11.2013
ДП « Держзовнішінформ » взяло участь у 29- й міжнародній конференції, присвяченій ринку феросплавів Ferro - alloys Conference
Виробництво базових феросплавів в Україні скоротилося майже на 50% за останні чотири роки. Про це заявили представники ДП «Держзовнішінформ» на міжнародній конференції, присвяченій ринку феросплавів.  
11.11.2013
Інформаційні продукти ДП «Держзовнішінформ» затверджені як офіційні інформаційні джерела для цілей трансферного ціноутворення
11 листопада Кабінет Міністрів офіційно повідомив про затвердження інформаційного бюлетня «Огляд цін українського та світового товарних ринків» та інформаційно-аналітичного продукту «Товарний монітор. Україна» видавництва ДП «Держзовнішінформ» в числі офіційних джерел інформації для цілей трансферного ціноутворення.  
11.11.2013
За прогнозами експертів в цілому в 2013 році автомобільний ринок України просяде на 10%
У жовтні автомобільний бренд Skoda наростив частку на авторинку України до 8,5 % порівняно з 5,5 % у вересні, що дозволило відтіснити Hyundai з позицій лідера на ринку іномарок і зайняти друге місце у рейтингу продажів на загальному ринку легкових автомобілів після ЗАЗ.  
11.11.2013
Експортери слябів залишили ціни незмінними
Вартість плоских сталевих напівфабрикатів виробництва заводів країн СНД залишається переважно стабільною на тлі невисокої ділової активності на світовому ринку готового прокату.  
Всі новини
 
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Маркетингові дослідження