This version of the page http://kas.032.ua/page/parodontologija (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-18. The original page over time could change.
Пародонтология - Клініка авторської стоматології Мар’яни Мельничук - 032.ua - сайт міста Львова
  • Опис
  • Відгуки(2)
  • Дитяча стоматологія
  • Пародонтология
  • Ендодонтична стоматологія
  • Имплантологія
  • Відбілювання

Клініка авторської стоматології Мар’яни Мельничук

Люкс

При недотриманні правил гігієни ротової порожнини неякісні пломби, коронки, неправильна форма зубних рядів і прикусу «допомагають» утворенню біоплівки, яка містить безліч мікроорганізмів, а згодом - наліт і камінь. Які ознаки повинні нас насторожити? Спочатку кровоточивість під час чищення зубів щіткою чи ниткою, зміна кольору чи форми ясна, зудіння ясен, підвищена чутливість зубів на холодне, неприємний запах з ротової порожнини. Згодом процес ускладнюється, прогресує та поширюється на нижчележачі тканини. Розвивається пародонтит. Руйнується зв’язка зуба, а зубні відкладення починають збиратися під яснами у кишенях, що утворилися. Слід пам’ятати, що час працює не на Вашу користь, оскільки кінцевим результатом пародонтиту є розхитування та випадіння зубів. Не слід заспокоювати себе, гадаючи, що можна побороти недугу полосканням, а непреємний запах - за допомогою жувальної гумки. 

 

Головним в лікуванні є ретельне професійне зняття над’ та під’ясенних зубних відкладень, без чого побороти запалення неможливо.

Лікування пародонту є тривалим і кропітким, але в кінцевому результаті - ефективне і продуктивне. Адже без здорового пародонту - складного апарату для утримання зуба - усі маніпуляції з зубами і зубними рядами (вирівнювання, відбілювання, відновлення функції) є неможливими.

В нашій клініці досить широко використовується лазер «KaVo Key 3+», завдяки системі зворотнього зв’зку feedback, можна безпечно знімати зубні відкладення без пошкодження тканин пародонта. Докладнішу інформацію про лазер Ви можете прочитати в нас на сайті в розділі «Лікування лазером».