This version of the page http://www.masterklass.org/ukr/cafe (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-15. The original page over time could change.
Кафе "Vernissage Master-Klass" - Майстер Класс- культурно-освітній центр
Кіноклуб Кіноклуб Книжкова крамниця Культурний Agent MK Бюро перекладiв Наши партнеры
ГоловнаКафе "Vernissage Master-Klass"

Кафе "Vernissage Master-Klass"

 

Я із задоволенням зависаю в кав’ярнях. Ось де по-справжньому щось відбувається.
Джо Сакко, мальтійсько-американський журналіст

Кафе-бістро – це точка перетину всіх шляхів між нашими аудиторіями, виставковими, лекційними і концертними залами. Це місце для ділових та особистих зустрічей, де на вас чекає смачна кухня і привітна, спокійна атмосфера, яка заохочує до спілкування. А ще тут можна приємно провести час наодинці – наприклад, попиваючи вранці духмяний чай і почитуючи свіжу газету чи останні новини в інтернеті, адже в нас діє зона wi-fi.

На третьому поверсі «Майстер Класу» працює кафетерій, де можна посмакувати кавою зі справжніми французькими круасанами і відпочити від буденних справ. Крім того, це відмінне місце для студентів «Оксфорд Класу», де можна поспілкуватися до початку занять, а також для батьків, які чекають на маленьких "окешок" після закінчення уроків. Найзайнятіші наші відвідувачі також будуть раді за чашкою кави дізнатися останні новини зі свіжого випуску The Financial Times та інших газет, які можна взяти в Книжковій крамничці.

А ще наше кафе дуже люблять відвідувачі  Розмовного клубу та Кіноклубу, адже саме тут відбуваються найжвавіші дискусії!

Кафе працює з 9.00 до 21.00 без вихідних.

  • Французький chef
  • Свіжа домашня випічка
  • Five o’clock tea
  • Відкрита літня тераса

 

 Телефон: (044) 221 94 81

 

 

 

 www.vernissagecafe.com