This version of the page http://kse.org.ua/uk/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-15. The original page over time could change.
Про нас

Про нас

В Україні велика кількість університетів. Згідно з деякими дослідженнями, занадто велика. Однак, Київська школа економіки – це не просто ще один університет. Вона відрізняється.

Вона відрізняється, тому що у KSE ми дивимося на наших студентів як на інвесторів у знання. Інвестування в освіту означає важку роботу, постійні зусилля для покращення своїх знань, відданість і зосередженість на дослідженнях та багато годин підготовки. Однак, це також означає винагороду: величезні кар’єрні можливості, особистий розвиток та краще розуміння світу навколо.

KSE відрізняється, тому що ми оцінюємо себе за міжнародними стандартами і конкуруємо на світовому ринку навчальних закладів. KSE не лише готує своїх випускників для українського ринку праці; ми випускаємо фахівців, які можуть досягти успіху на світовому ринку. З цією метою KSE запрошує на викладання випускників докторських програм провідних університетів Північної Америки та Європи. Окрім викладання курсів підвищеного рівня, побудованих за зразком цих університетів, наші викладачі залучені до передових досліджень, які регулярно публікуються у міжнародних журналах.

KSE відрізняється, тому що це більше, ніж просто навчальний заклад. KSE прагне стимулювати дискусії на економічні теми в Україні; вона прагне інформувати осіб, які приймають рішення як в державному, так і в приватному секторі, та сприяти модернізації вищої освіти в Україні. Для цього ми організовуємо публічні лекції з міжнародними фахівцями, пишемо статті в українській пресі та проводимо конференції для українських науковців.

Якщо ви хочете відрізнятися, ласкаво просимо!

Павло Шеремета, Президент KSE

Про нас
Новини
07.11.2013
Онлайн-трансляція Бізнес-ланчу на тему Стратегічного діалогу про майбутнє України
28.10.2013
Павло Шеремета виступив на ІV Міжнародному Чорноморському Економічному Форумі
10.10.2013
Talk by Marc Levinson, former finance and economics editor of The Economist magazine
08.10.2013
Shashlyk Party - 2013
04.10.2013
Публічна лекція «Єврозона. Записки патологоанатома»
Всі новини