This version of the page http://kudko.com/about.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-14. The original page over time could change.
Про компанію
Мапа сайту Послуги Партнери Відгуки Клієнти Про компанію Контакти
  Кудько та партнери

Навигация:


Поиск


    01.06.10 08:08 Открытие сайта
Сегодня мы открылись!
читать далее »


  Про компанію


Юридична компанія «Кудько та Партнери» створена на основі об’єднання зусиль, досвіду та професіоналізму енергійних адвокатів та юристів,
які своїми вміннями та наполегливою працею, направленою на результат, щодня сприяють вирішенню життєво важливих проблем як приватних осіб,
так і окремих підприємств та організацій. Мета компанії – об’єднання професійних можливостей юристів для вирішення повсякденних проблем громадян та юридичних осіб, а також професійний розвиток юристів та компанії.   
    
     Компанія спеціалізується на цивільно-правових та господарсько-правових відносинах. Окремі юристи компанії надають послуги  у сфері трудових правовідносин, представляють сектори адміністративних та корпоративних відносин. Компанія розвивається та намагається здобувати корисний досвід у інших напрямках юридичної діяльності.  

     Юридична компанія «Кудько та Партнери» надає послуги з юридичного обслуговування підприємств та організацій, представництва інтересів юридичних та фізичних осіб у судових та інших державних органах, послуги з юридичного супроводу діяльності підприємств або окремих проектів, юридичного аналізу договорів та інших послуг.
    
     В компанії  «Кудько та Партнери» наслідують виключно професійні та морально-етичні принципи відношення до клієнтів, зокрема: щирість, повага та взаєморозуміння до клієнта; глибоке та повне розуміння проблеми клієнта;  розгляд та застосування всіх можливих методів та способів для ефективного та своєчасного вирішення проблеми клієнта;  конфіденційність. 

Сьогодні юридична компанія «Кудько та Партнери»  - це злагоджена та скоординована робота фахівців щодо надання якісної та своєчасної юридичної допомоги. Вирішуючи питання наших клієнтів, ми даємо очікуваний результат! Вже сьогодні ми маємо схвальні відгуки та слова вдячності, а юристів компанії рекомендують друзям та партнерам.  

Про компанію
Работает на ArXua. All Rights Reserved.
Terms of Use | Privvacy Policy
Design by A7 Design Studio