This version of the page http://gurt.org.ua/polls/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-13. The original page over time could change.
Опитування на порталі .: Ресурсний центр ГУРТ

Опитування на порталі


Щотижневі опитування користувачів порталу ГУРТ тривають з травня 2010 року і є інструментом соціального маркетингу, яким ми привертаємо увагу нашої аудиторії до питань, відповіді на які на сьогодні неможливо або вкрай важко отримати достовірним шляхом. ГУРТ вдячний всім, хто наважується висловлювати свою думку шляхом голосування, коментування, заперечення питань та відповідей, що виносяться в опитуваннях.

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАНЬ

Як будівельники громадянського суспільства приходять в третій сектор

Нещодавно на порталі ГУРТ проводилось опитуваня користувачів на тему "У громадський сектор Вас занесло з...". Серед запропонованих варіантів відповідей перемогли відповідь "з бізнесу" та тренінгів відомої організації, набрали по 21%. Ми вважаємо, що для інституційного розвитку тема "попередньої підготовки" будівельників громадянського суспільства є важливою, адже це не просто люди, які хочуть робити зміни в суспільстві, а й ті, хто мають професійний підхід до справи.

Переглянути результати опитування  

 

Якщо грантів не стане…

Чергове опитування користувачів на порталі ГУРТ було присвячене темі спроможності ОГС залучати фінанси для здійснення своєї діяльності. Ми запропонували уявити ситуацію, в якій міжнародні донори перестануть надавати гранти на розвиток громадянського суспільства України.

Переглянути результати опитування

 

 

 

Які проблеми можуть вирішувати громадські організації в Україні?

З 13 по 20-те вересня на порталі ГУРТ проводилося опитування щодо того, які проблеми можуть вирішувати громадські організації в Україні. Статистичні результати Ви можете побачити нижче. Але напевно кожен з нас напевно має також і власні уявлення про те, що це може означати.

Переглянути результати опитування

 

 

Чи продуктивно працюють громадські ради?

На порталі ГУРТ протягом 8-16 вересня 2011 року проводилось опитування користувачів на тему громадських рад під назвою "На Вашу думку, громадські ради найбільш продуктивно працюють...". Сергій Бондаренко погодився прокоментувати відповіді користувачів ГУРТа.

Переглянути результати опитування

 

 

 

У громадський сектор Вас занесло з... 

Нещодавно на порталі ГУРТ проводилось опитуваня користувачів на тему "У громадський сектор Вас занесло з...".

Серед запропонованих варіантів відповідей перемогли відповідь "з бізнесу" та тренінгів відомої організації, набрали по 21%. Ми вважаємо, що для інституційного розвитку тема "попередньої підготовки" будівельників громадянського суспільства є важливою, адже це не просто люди, які хочуть робити зміни в суспільстві, а й ті, хто мають професійний підхід до справи.

 Переглянути результати опитування

 

 

Найчастіше громадські організації звинувачують у... У громадський сектор Вас занесло з..

Користувачі порталу ГУРТ вважають, що громадські організації часто звинувачують у непрофесійності (31 %), непрозорості (25,5 %) та у неадекватності (12,7 %). Також учасники опитування відмітили, що часто громадські організації критикують за відмивання грошей.

 

Переглянути результати опитування

 

 

 

Якби у Вас був ваучер від UNITER на $1000, у що б Ви його інвестували? 

Користувачі порталу ГУРТ дали свої відповіді на це запитання. Майже 51% опитаних зазначили, що витратили б ваучер на навчання персоналу. Друге місце посів PR організації - 39%, на третьому місці - навчання керівництва (32%).

Переглянути результати опитування

 

 

 

 

Найбільш ефективна програма підтримки ОГС в Україні 

ГУРТ запитав користувачів порталу, програма підтримка українсьих ОГС якого посольства є найбільш ефективною. 

Переглянути результати опитування

 

 

 

Quo vadis, український третій сектор? 

З 6 по 20 жовтня ГУРТ провів опитування серед читачів порталу, який з існуючих інструментів , які зараз використовуються ІГС для впровадження системних змін в Україні, є більш ефективним. 

Читати повністю

 

 

 

Кому потрібні волонтери?

В опитуванні, яке проходило з 29 вересня по 6 жовтня на порталі ГУРТ взяло участь лише 79 користувачів порталу.
Ми вирішили поцікавитися у читачів порталу, серед яких левова частка - представники громадських організацій, які інструменти вони використовують для залучення волонтерів.

Читати повністю
 

 

 

  

Свідоме прибирання чи телевізор? 

З 22 по 29 вересня на порталі ГУРТ було проведено опитування на тему "Що заважає Вам взяти участь в громадському прибиранні?". В опитуванні взяли участь 168 читачів порталу.

Читати повністю



 

 

 

Великі перегони на ГУРТі  

Останнє опитування користувачів порталу ГУРТ дає чимало інформації для роздумів. Власне, інформацію для роздумів дають не стільки результати «великих перегонів» , скільки перебіг опитування, кількість та зміст отриманих працівниками ГУРТа телефонних дзвінків, електронних листів, ремарок у соціальних мережах. Нам закидали і конфлікт інтересів, і ручне накручування голосів, і нерозуміння сутті ефективності.. В опитуванні взяли участь 645 читачів порталу.

Читати повністю

 

 

Роль громадських організацій у місцевих виборах:

З 28 липня по 10 серпня на порталі ГУРТ тривало опитування "Роль громадських організацій у місцевих виборах". Лише 44% користувачів порталу ГУРТ відвели громадським організацій роль сторожових псів демократії, решта 56% пропонують громадським організаціям стати на службу до політичних партій. В опитуванні взяли участь 282 читачі порталу.

Читати повністю

 

 

 Які працівники донорських організацій в Україні є найменш компетентними?

З 21 по 28 липня на порталі ГУРТ було проведено опитування серед користувачів на тему "Які працівники донорських організацій в Україні є найменш компетентними?". Майже три чверті опитаних вважають працівників донорських організацій недостатньо компетентними. Відповідь дали 172 читачі.

Читати повністю 

 

 


Для ефективної діяльності мені найбільше бракує знань з ...

З 14 по 21 липня на порталі ГУРТ проводилось опитування на тему "Для ефективної діяльності мені найбільше бракує знань з ...". Не зважаючи на літню спеку, ми отримали 210 відповідей від читачів порталу.

Читати повністю


 

 
 


Скільки мають отримувати керівники професійних НГО?

 

 На порталі ГУРТ відбулось опитування на тему "Якою є справедлива місячна оплата праці керівника професійної НГО в Україні?". 354 читачі дали свою відповідь на це запитання.

Читати повністю



 

 

Хто має визначати пріоритети діяльності донорів в Україні?


Читачі ГУРТа наводять свої думки на тему, хто має визначати пріоритети донорів в Україні.

Відповідь дали 186 учасників.

Читати повністю

 

 

   

Якою є справедлива оплата праці за день роботи професійного тренера для НГО?

 
Презентуємо Вам результати опитування на ГУРТі "Якою є справедлива оплата праці за день роботи професійного тренера для НГО?". В опитуванні взяло участь 259 учасників.

Читати повністю


 
 

Наскільки ефективними є донорські програми, що діють в Україні?

 
Читачі ГУРТа дали свою відповідь на запитання "Як Ви оцінюєте ефективність донорських програм, що діють в Україні?". В опитуванні взяли участь 223 читачі

Опитування було проведене в рамках Перших національних консультацій з ефективності ІГС.

Читати повністю


  

 Коментувати на форумі

 

З питань розміщення власного опитування читачів ГУРТа на порталі звертайтесь до Директора інформаційного департаменту ГУРТа за адресою tymchuk@gurt.org.ua

 

     

Мої активи

Нові можливості з ГУРТом!