This version of the page http://www.uapp.org/seminars.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-12. The original page over time could change.
Семінари, тренінги / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Семінари, тренінги

  • 22 жовтня 201325 жовтня 2013, 10:00 – 13:20 - Два майстер-класи про сучасні медіа й журналістику в Львівському Національному Університеті імені Івана Франка

    Слухачі – студенти старших курсів, викладачі, представники місцевих ЗМІ

    Ведучі майстер-класів – кваліфіковані журналісти та редактори, випускники DFJ

    ЗМІ – журналісти та редактори місцевих газет, телеканалу, радіо, інтернет-сайтів

    Місце проведення – м. Львів, Львівський Національний Університет імені Івана Франка, вул. Генерала Чупринки 49, Факультет журналістики 

    Організатори: Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» та Українська Асоціація Видавців (УАВПП)


    Докладнiше
  • 13 вересня 201318 вересня у Києві відбудеться міжнародний семінар-тренінг "Відкрита розмова: Безпека журналіста"

    18 вересня 2013 року у Києві відбудеться міжнародний семінар-тренінг  "Відкрита розмова: Безпека журналіста", ініційований учасниками Міжвідомчої  робочої  групи  з  аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів в межах програми "Відкрита розмова".


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2012Проект "Нові медіа в дії" для редакторів та журналістів

    Проект «Нові медіа в дії» спрямований на підвищення професійного рівня журналістики та традиційних ЗМІ в Житомирській області через опанування редакторами та журналістами інструментів «нових медіа».


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2012Программа Стэнфордского университета для журналистов

    Журналисты, играющие важную роль в экономическом и политическом развитии своих стран, могут подать заявку на участие в летней стипендиальной программе Стэнфордского университета.


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2012Стипендиальная программа Йельского университета для журналистов

    Журналисты, находящиеся в середине своей карьеры и проживающие за пределами США, могут подать заявку на участие в этой стипендиальной программе.


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2012Принимаются заявки на стипендии Нимана в Гарварде

    Иностранные журналисты могут подать заявки на получение стипендии в Гарвардском университете.


    Докладнiше
  • 1 жовтня 201211-12 жовтня 2012 р. у м. Запоріжжі - Школа соціальної журналістики, модуль «Як писати про економіку доступно»

    Представництво Фонду Фрідріха Науманна За Свободу та Академія Української Преси запрошують журналістів та редакторів з Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської, Харківської, Миколаївської областей до участі в Школі соціальної журналістики, модуль «Як писати про економіку доступно», який відбудеться 11-12 жовтня 2012 р. у м. Запоріжжі.


    Докладнiше
  • 26 вересня 201227 вересня 2012 - Інформаційний день в Укрдержреєстрі

    Тема: «Запровадження нової системи державної реєстрації  речових прав на нерухоме майно»

    Дата заходу: 27 вересня 2012 року

    Місце проведення: Державна реєстраційна служба України, адреса: м. Київ, вул. М. Раскової, 15

    Початок о 14.30 ( реєстрація ЗМІ з 14.00)

    Модератор: Бєлова Ю.І, прес-секретар Укрдержреєстру

    Державна реєстраційна служба України запрошує Вас до участі у семінарі для засобів масової інформації «Запровадження нової системи державної реєстрації речових прав на нерухоме майно», яка діятиме в Україні з 1 січня 2013 року. Учасників семінару також буде ознайомлено з принципами функціонування Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, як єдиної державної інформаційної системи, що містить відомості про права на нерухоме майно, їх обтяження, а також про об’єкти та суб’єктів цих прав. Захід проводиться за сприяння Проекту USAID «Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність».

    Під час заходу, керівництво і спеціалісти Укрдержреєстру дадуть відповіді на запитання журналістів, а в ході практикуму кожен учасник семінару зможе на власному досвіді оцінити переваги користування новою системою державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.


    Докладнiше
  • 6 серпня 2012Розпочалась реєстрація на третю Школу молодого журналіста у Чернігові!

    Ти молодий(-да) та амбіційний(-на)?

    Хочеш власною професійною діяльністю припинити «джинсу» та мрієш бути професійним журналістом? -

    Тобі Школа Молодого Журналіста надає тобі таку можливість!
     


    Докладнiше
  • 11 липня 2012Бесплатная стажировка в Европейском Парламенте от PolitPR

    Международная школа политических технологий "PolitPR Ukraine" предоставит возможность пройти двухнедельную стажировку в Европейском Парламенте (Брюссель). Как сообщает деканат, слушатели школы в августе-сентябре смогут пройти стажировку в аппарате Европейского Парламента. Для этого необходимо успешно закончить летнюю социальную образовательную программу школы PolitPR.


    Докладнiше
  • 18 червня 201223 червня останній день подання аплікацій на семінар «Як писати про перехід України на формат цифрового мовлення»

    Академія Української Преси запрошує журналістів та редакторів Київської, Житомирської, Чернігівської, Черкаської обл. та м. Києва до участі в семінарі «Як писати про перехід України на формат цифрового мовлення», який відбудеться 29 червня 2012 р. у місті Києві.

    Метою семінару є надання фахових знань та навичок, необхідних для якісного висвітлення переходу України на формат цифрового мовлення.

    Учасники семінару отримають інформацію щодо міжнародного досвіду впровадження цифрового телебачення, перебігу процесу впровадження в Україні, обговорять інформаційні потреби різних цільових аудиторій та матимуть змогу зустрітись з провідними вітчизняними експертами. Учасники семінару також матимуть змогу обговорити майбутні публікації.


    Докладнiше
  • 18 червня 2012Стартует Летняя школа журналистики газеты День





    Через неделю начнет работу юбилейная Летняя школа журналистики Дня

    Докладнiше