This version of the page http://www.mcdonalds.ua/ukr/olimpijska-mandrivka/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-12. The original page over time could change.
Olimpijska mandrivka
Головна » Olimpijska mandrivka

Офіційні правила акції: «Олімпійська мандрівка»

 Олімпійська мандрівка
Конкурс малюнків серед шкіл мережі із впровадження олімпійської освіти
Офіційні правила конкурсу 

Конкурс проводиться згідно з умовами даних правил
Організатор не несе відповідальності щодо неознайомлення учасників конкурсу з даними правилами
 
Конкурс «Олімпійська мандрівка» проводиться з метою формування позитивного іміджу компанії «МакДональдз» та популяризації спорту та здорового способу життя серед учнів України.
 
  • Організатором конкурсу «Олімпійська мандрівка» (надалі – «Конкурс») виступає ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд» (надалі – «Організатор»). Конкурс проходить за підтримки Національного олімпійського комітету України (надалі – НОК) та Олімпійської академії України (надалі - ОАУ).
  • Відповідальний виконавець – ТОВ «Бізнес Тюнінг Центр» (надалі – «Відповідальний виконавець»).
     
Термін проведення конкурсу

  • Термін проведення Конкурсу: з 13.02.2012 р. по 25.03.2012 р. (включно).
  • Інформація про термін проведення Конкурсу, повні правила та умови проведення Конкурсу доступні на сайті Організатора www.mcdonalds.ua та НОК України www.noc-ukr.org

Право на участь у конкурсі та відповідальність сторін

  • До участі в Конкурсі допускаються фізичні особи, громадяни України, віком від 6 до 14 років, які будуть учнями шкіл мережі із впровадження олімпійської освіти на час проведення Олімпійських ігор у липні 2012.
  • Право на участь в Конкурсі мають тільки особи, які чітко дотримуються Офіційних правил Конкурсу. Даний пункт стосується як безпосередньо Учасників Конкурсу, так і їхніх батьків.
  • Участь дитини у Конкурсі можлива лише за згоди на це її батьків (за необхідності підтвердженої письмово та нотаріально).
  • В Конкурсі забороняється брати участь працівникам і представникам Організатора, Відповідального Виконавця, НОК та ОАУ, рекламним агентствам, які обслуговують ці компанії, пов’язаним з ними особам, членам сімей таких працівників і представників, а також працівникам і представникам будь-яких інших осіб, що мають безпосереднє відношення до організації або проведення даного Конкурсу.
  • Факт участі в даному Конкурсі означає повну згоду Учасника та його батьків з усіма умовами цього Конкурсу та передбачає, що Учасник та його батьки письмово підтверджують свою згоду на:
            - рекламні інтерв’ю із зазначенням ім’я та прізвища Учасника стосовно його участі в           Конкурсі для засобів масової інформації, визначених Організатором, і/або фотографування для виготовлення графічних рекламних матеріалів без виплати винагороди Учаснику Конкурсу;
           - право на подальше використання Організатором зазначених вище матеріалів, а також малюнків, виконаних Учасником Конкурсу, без виплати винагороди Учаснику Конкурсу;
           - збереження всіх авторських прав на ці матеріали за Організатором.
  • Не дають права на участь у Конкурсі підроблені, незаповнені або неповністю заповнені листівки. Визначення правильності заповнення листівок здійснюється спеціальною комісією у складі представників НОК, ОАУ та Організатора.
  • Учасники Конкурсу несуть відповідальність за надання недостовірної інформації про себе, в тому числі, при заповненні листівки (анкети) Конкурсу.
 
Умови участі у конкурсі

  • Для участі у конкурсі потрібно отримати листівку Конкурсу у свого класного керівника та повністю заповнити всі графи анкети у листівці (анкету заповнює один із батьків дитини, яка бере участь в Конкурсі).
  • У зазначеному місці потрібно виконати одне з наступних завдань на вибір: написати есе, намалювати малюнок або наклеїти фотографію на одну з тем: «Мій улюблений олімпійський вид спорту», «Чесна гра» або «Радість перемоги» (есе, малюнок або фотографія повинні бути виконані дитиною – Учасником Конкурсу).
  • Заповнену листівку потрібно повернути своєму класному керівникові.
  • Роботи приймаються з 24 лютого 2012 року до 2 березня 2012 р. (включно).
  • Організатор залишає за собою право змінювати правила Конкурсу.
 
Порядок визначення фіналістів та переможця Конкурсу

  • Усі зібрані під час Конкурсу листівки буде передано до Центрального офісу Організатора для визначення результатів.
  • Визначення результатів буде відбуватись у 2 етапи:
1. З усіх отриманих листівок Комісія у складі представників НОК, ОАУ та представників Організатора (надалі – «Комісія») на чолі з Президентом Національного олімпійського комітету Україні Бубкою С.Н., Почесним Головою Комісії, обере 3 (три) найкращі роботи. Автори обраних робіт стануть фіналістами Конкурсу.
            2. 25 березня 2012 року Президент Національного олімпійського комітету України Бубка С.Н. обере з 3 фіналістів Конкурсу 1 (одного) переможця, який поїде разом із одним зі своїх батьків на Ігри ХХХ Олімпіади 2012 року до Великобританії у м. Лондон.
  • Імена фіналістів та переможця Конкурсу буде оприлюднено на сайті Організатора www.mcdonalds.ua та НОК України www.noc-ukr.org протягом 10 (десяти) робочих днів після визначення переможця Конкурсу.
 
Порядок та строки поїздки переможця Конкурсу
на Олімпійські ігри до м. Лондон

  • Термін проведення Олімпійських ігор з 27.07.12 р. по 12.08.12 р. (включно).
  • Переможця Конкурсу супроводжує у подорожі на Олімпійські Ігри тільки один з батьків, у якого є паспорт громадянина України та закордонний паспорт (термін дії паспорта – мінімум до 09.09.2012 р.) (надалі – супроводжуюча особа).
  • Для подорожі потрібно мати проїзний документ дитини або дитина повинна бути вписана в закордонний паспорт того з батьків, хто буде супроводжувати дитину (переможця Конкурсу) у поїздці на Олімпійські ігри, а у свідоцтві про народження дитини повинна стояти печатка, яка дозволяє виїзд дитини за кордон.
  • Переможець за умовами Конкурсу буде знаходитися в Лондоні 4 (чотири) календарні дні (день прибуття; день розваг та підготовки; день Олімпійських ігор; день від’їзду).
  • Витрати, які покриваються Організатором:
- авіаквитки;
- трансфери Київ-Бориспіль-Київ (до та з аеропорту) для переможця та супроводжуючого для перельоту до та з Лондону;
- трансфери Київ - місце проживання - Київ для перельоту до та з Лондону;
- перебування у Києві для переможця і супроводжуючої його особи у разі, якщо вони не мешкають у Києві, під час їх трансферу Київ - Аеропорт Бориспіль;
- витрати на отримання візи переможцем (окрім одержання закордонного паспорту у разі потреби);
- проживання у Лондоні переможця Конкурсу та супроводжуючої його особи;
- відвідування Олімпійських змагань для переможця та супроводжуючої особи;
- харчування під час перебування у Лондоні;
- транспортне пересування у Лондоні.
  • Повний список умов перебування в Лондоні переможець Конкурсу отримає окремо.
 
Порядок отримання подарунка переможцем Конкурсу

  • Переможець Конкурсу зобов’язаний протягом 5 (п’яти) робочих днів з моменту підбиття підсумків Конкурсу пред’явити заповнені та підписані документи, необхідні для отримання подарунка, до Центрального офісу Організатора за адресою: м. Київ, вул. Гришка, 7 (у будь-який час з понеділка по п’ятницю з 9:30 до 17:00), (список документів буде надано додатково).
  • Щоб отримати подарунок – подорож до Лондону на Олімпійські ігри 2012 – переможець Конкурсу має надати Організатору Конкурсу наступні документи:
- копію всіх сторінок паспорта того з батьків, який буде супроводжувати дитину під час поїздки на Олімпійські ігри 2012;
 - копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків (ідентифікаційного номеру) того з батьків, який буде супроводжувати дитину під час поїздки на Олімпійські ігри 2012, та копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків (ідентифікаційного номеру) дитини – переможця Конкурсу, якщо він є;
- копію свідоцтва про народження дитини – переможця Конкурсу.
  • Якщо переможець протягом 5 (п‘яти) робочих днів із моменту сповіщення про подарунок не з‘явиться за вказаною адресою та не надасть необхідну інформацію, його подарунок вважатиметься незапитаним та буде переданий до першого за списком, складеним за алфавітом, фіналіста Конкурсу. Список фіналістів Конкурсу в такому разі складається за українським алфавітом за прізвищем фіналістів Конкурсу.
  • Організатор залишає за собою право самостійно визначати конкретні дати і строки поїздок, клас та найменування перевізника, категорію готелю та інші умови поїздки.
  • Організатор не несе відповідальності за роботу державних органів та організацій, які видають закордонні паспорти, а також за затримку чи відмову консульських служб у видачі віз.
  • У випадку, якщо через відсутність необхідних документів або з будь-яких інших причин, що не залежать від Організатора, переможець не зможе використати подарунок у строки, що встановлені Організатором, будь-яких компенсацій у зв’язку з цим переможцю не передбачено. Його подарунок вважатиметься незапитаним та буде переданий до першого за списком, складеним за українським алфавітом, фіналіста Конкурсу.
 
Документи, необхідні для оформлення туристичної візи
в Посольстві Великобританії в Україні

Переможець Конкурсу та той із його батьків, хто буде супроводжувати його в поїздці до Лондону, зобов’язані до 15 травня 2012 року надати Відповідальному виконавцю наступні документи для оформлення візи в Посольстві Великобританії:
1. Закордонний паспорт того із батьків, який буде супроводжувати переможця в поїздці до Великобританії на Олімпійські ігри 2012 (термін дії паспорта – мінімум до 09.09.2012 р.). Необхідно надати оригінал закордонного паспорта та ксерокопію першої сторінки та всіх інших сторінок, де є відмітки про візи. Якщо в наявності є попередній закордонний паспорт, термін дії якого вже закінчився, його необхідно подати у посольство з ксерокопіями сторінок, де є відмітки про попередні візи.
Для дітей віком від 6 до 14 років, які вписані в паспорти батьків, обов’язковою є наявність фотографії дитини в закордонному паспорті того з батьків, хто буде супроводжувати переможця Конкурсу у поїздці на Олімпійські Ігри або батьки повинні надати окремий проїзний документ дитини.
Потрібно надати ксерокопії першої сторінки і всіх інших сторінок закордонного паспорта, де є відмітки (візи), а також копії всіх сторінок паспорта громадянина України, де є які-небудь відмітки.
Обов’язковим є також наявність вільної сторінки в закордонному паспорті (для візи Великобританії).
За умови, якщо той із батьків, хто буде супроводжувати переможця Конкурсу в поїздці на Олімпійські ігри 2012, має два (три) закордонні паспорти, для оформлення візи потрібно обов'язково пред'явити обидва (всі три) документи в оригіналі.
 
2. По дві кольорові фотографії переможця Конкурсу та супроводжуючої особи на білому фоні (розмір 3,5 х 4,5), виконані так, щоб обличчя займало не менше 70% фотографії. По дві фотографії необхідно подати всім учасникам подорожі, включаючи дитину, що мандруватиме. Фотографія має бути зроблена не раніше ніж за 6 (шість) місяців до моменту подання у Посольство Великобританії.
 
3. Анкета, заповнена особою, що звертається за візою, або (для неповнолітніх) батьком чи опікуном (анкета надається Відповідальним виконавцем).
 
4. Довідка з місця роботи супроводжуючої особи на фірмовому бланку (назва компанії, адреса, телефон) із зазначенням посади, заробітної плати та інформації про збереження робочого місця на період поїздки того із батьків, хто буде супроводжувати переможця Конкурсу в поїздці на Олімпійські ігри 2012. Довідка має бути підписана керівником і головним бухгалтером та завірена круглою печаткою підприємства, в якому працює супроводжуюча особа. Довідка обов’язково повинна бути перекладена англійською мовою та завірена у бюро перекладів (переклад та завірення документа може забезпечити Відповідальний виконавець безкоштовно). Представник посольства має право переконатися в тому, що той із батьків, який буде супроводжувати переможця Конкурсу в поїздці на Олімпійських іграх 2012, одержує зазначену в довідці заробітну плату. У даному випадку супроводжуючій особі необхідно підтвердити Посольству Великобританії, що в довідці всі дані вказано вірно (приклад подібної довідки може додатково надати Відповідальний виконавець безкоштовно).
 
5. Обов’язковим є наявність рахунку в банку, відкритого на ім’я супроводжуючої особи або кредитної картки з випискою з банку про стан рахунку (на момент видачі довідки, з розрахунком 200 євро на одну особу в день) та про рух грошей на рахунку. Довідка обов’язково повинна бути перекладена англійською мовою та завірена у бюро перекладів (переклад та завірення документа може забезпечити Відповідальний виконавець безкоштовно).
 
6. Копія свідоцтва про шлюб супроводжуючої особи, яка обов'язково повинна бути перекладена англійською мовою та завірена у бюро перекладів. Якщо той із батьків, який буде супроводжувати переможця Конкурсу в поїздці на Олімпійські ігри 2012, розлучений, тоді потрібно подати свідоцтво про розлучення, його ксерокопію та переклад англійською мовою (переклад може забезпечити Відповідальний виконавець безкоштовно).
 
7. Якщо супроводжуюча особа є пенсіонером, необхідно надати копію пенсійного посвідчення. Документ обов’язково повинен бути перекладений англійською мовою та завірений у бюро перекладів (переклад та завірення документа може забезпечити Відповідальний виконавець безкоштовно).
 
8. Дітям необхідно подати довідку з місця навчання, в якій вказано, що дитина дійсно навчається в тому або іншому навчальному закладі (із зазначенням адреси й телефону навчального закладу).
 
9. Нотаріально завірений дозвіл другого з батьків на виїзд дитини – переможця Конкурсу за кордон. Заява обов’язково повинна бути перекладена англійською мовою та завірена у бюро перекладів (переклад та завірення документа може забезпечити Відповідальний виконавець безкоштовно).
 
10. Копія свідоцтва про народження дитини. Документ обов’язково повинен бути перекладений англійською мовою та завірений у бюро перекладів (переклад та завірення документа може забезпечити Відповідальний виконавець безкоштовно).
 
11. Інші документи, які вважатиме за необхідне Посольство Великобританії.
 
Переможець разом з супроводжуючою особою повинен бути в Посольстві Великобританії точно у день та час, коли призначена співбесіда.
Візовий відділ Посольства Великобританії залишає за собою право в окремих випадках вимагати подання додаткових документів.
Список необхідних документів може бути змінений, про що Організатор повідомить переможця Конкурсу окремо.
Організатор не несе відповідальності у випадку відмови переможцю та/або супроводжуючій особі у в’їздній візі Посольством Великобританії.
Оформлення візи займає не менше 10 (десяти) робочих днів з моменту подання документів до Посольства Великобританії.
 
Організатор не несе відповідальність за дії/бездіяльність Посольства Великобританії
Адреса Центрального офісу компанії MакДональдз® в Україні:
02140, м. Київ, вул. Гришка, 7; тел.: (044) 230-09-00, факс: (044) 230-09-01.