This version of the page http://www.business-guide.ua/billboard/m193405.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-12. The original page over time could change.
Оголошення | Довідник компаній України - Бізнес Гід
  • Підприємства
  • Товари/Послуги
  • Оголошення
Реєстрація    Увійти


Ефективний ресурс приватних і комерційних оголошень на порталі «Бізнес-Гід».

Інформаційний портал «Бізнес-Гід» пропонує своїм відвідувачам скористатися перевагами розміщення та перегляду інформації в розділі «Оголошення», який є зручним і ефективним ресурсом приватних і комерційних оголошень різноманітної тематики.

Розділ «Оголошення» має логічно організований рубрикатор. Розміщення нових і перегляд всіх наявних оголошень є абсолютно безкоштовним і не вимагає проходження реєстрації на сервісі!

Оголошення на порталі «Бізнес-Гід» будуть корисним помічником і для фізичних осіб, що розміщують інформацію в особистих цілях, і для представників бізнесу, які шукають додаткові способи для успішного просування товарів і послуг, які вони пропонують.

2013-09-10 23:13:06

Срочно требуются охранники для обеспечения безопасности территории (патрулирования) строительного объекта в г. Днепропетровск. Так же – охранники складских помещений для постоянной работы вахтовым методом на КПП либо видеонаблюдении 095-495-06-74

Охрана      
stroykakh@mail.ru