This version of the page http://www.hdi.ua/about/shareholders (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-09. The original page over time could change.
Наші акціонери | Страхова компанія HDI СТРАХУВАННЯ
 

Наші акціонери

 

Talanx Group

Фінансова корпорація Talanx Group – один з лідерів європейського страхового ринку. За обсягом валового доходу страхових премій майже 26 млрд.євро в 2012 році Talanx Group займає 3 місце в Німеччині, 11 - в Європі. Корпорація є лідером з надходження страхових премій серед найбільших європейських компаній протягом останніх восьми років. На світовому ринку разом з    Hannover Re є одним з п'яти найпотужніших перестраховиків.

Під брендом Talanx корпорація працює з 1998 року, а сама група має понад 100-річну історію і традиції ведення страхового бізнесу. Головний офіс компанії знаходиться в Ганновері.

Talanx Group успішно працює як універсальний постачальник за всіма основними напрямками life и non-life страхування (перестрахування) в 150 країнах світу. Основними стратегічними напрямками діяльності Talanx Group є: майнове страхування, страхування від нещасних випадків; страхування життя; перестрахування майнове і від нещасних випадків; перестрахування життя та здоров’я; надання фінансових послуг. Знання бренду стабільно зростає в країнах Південної, Центральної та Східної Європи, а також Латинської Америки.

До складу корпорації Talanx Group входять страхові та перестрахувальні компанії, а також компанії, що надають фінансові послуги: Aspecta, HDI, HDI-Gerling, CiV, PB, Neue Leben, Hannover Re та AmpegaGerling. Фінансова група характеризується високим рівнем фінансової стабільності, доказом чого є надання рейтингу «А+/стабільний» (дуже добре) агенцією Standard & Poor's.

Talanx Group має одну з найбільших в Європі мереж продажу і обслуговування клієнтів. В штаті компанії понад 18 000 співпрацівників (на кінець 2012 року).

Корпорація Talanx Group здійснює страхову діяльність за межами Німеччини через холдингову компанію HDI-Gerling International Holding AG. На сьогодні компанія представлена в таких країнах як Бельгія, Бразилія, Болгарія, Італія, Нідерланди, Австрія, Іспанія, Польща, Туреччина, Україна, Чілі, Мексика. HDI-Gerling International Holding AG веде активну діяльність у сфері страхування у Франції, Швейцарії, Чехії, Угорщині та США.

Про корпорацію Talanx

Цілі корпорації Talanx

Стратегія корпорації Talanx

Одним з найважливіших принципів розвитку HDI-Gerling International Holding AG є збереження рівня капіталізації та прибутковості, а також чіткий андерайтинг. Перспективи зростання групи пояснюються концентрацією в зонах стабільного зростання і використанням потенціалу ринку банківських і страхових послуг.Стратегія розвитку компанії передбачає орієнтацію як на страхування фізичних осіб, так і на корпоративний сектор, приділяючи особливу увагу розвитку і розширенню портфеля транспортних ризиків.

Вихід HDI-Gerling International Holding AG на український ринок – це черговий крок в реалізації стратегії розвитку страхової групи. В планах компанії - подальше розширення своєї присутності в Східній Європі.

  • Структура корпорації Talanx / HDI Group (JPG 880.28 КБ)