This version of the page http://www.visti.tv/new.aspx?newsid=18689 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-08. The original page over time could change.
До Kharkov Fashion Days залишилось не багато. Робота над модним вбранням у чотирьох інтернатах Харківщини кипить. | Харківські Вісті
Всі   НОВИНИ

ФОТО



Відтепер за митним кордоном стежетимуть із моніторингового центру в Києві.


фотогалерея »

ГАРЯЧА ЛІНІЯ



Культура

До Kharkov Fashion Days залишилось не багато. Робота над модним вбранням у чотирьох інтернатах Харківщини кипить.


08 жовтня 2013 20:53
переглядів: 163



Завантаження програвача
 
 
 
 
 

Рейтинг новини : 0,00  

 До Харків фешн дейз залишилось не так багато, і робота над модним вбранням у чотирьох інтернатах Харківщини кипить. Нагадаю, однією з фішок цьогорічних днів моди є те, що для деяких модних показів вбрання виготовляли діти разом з дизайнерами. Майже не покладаючи рук шиють верхній одяг у Зеленогайському навчально-виховному комплексі, адже на подіум вирішили вивести повноцінну колекцію. Детальніше розкажуть наші журналісти.

Минулі тижні моди в Лондоні, Нью - Йорку, Парижі та Мілані наочно показали спільноті моду майбутнього сезону. Насичені кольори і арт - принти, наголос на ретро- стилі - дизайнери світових подіумів не поскупилися на фантазію, як і Олександр Бевзюк разом із вихованцями Зеленогайського НВК. Разом вони створювали моделі начеб-то простого крою. Проте привертаючі увагу.

Для дівчат створення такого верхнього вбрання справа нова - довелося звикати і до нових тканин, і до крою, проте вони вже мріють про власні колекції.

Мрії стати модельєрами - реальні, адже акція у рамках Харків фешн дейз дозволить їм відчути себе справжніми творцями вже зараз.

 

Демонструвати одяг на подіумі будуть скоріш за все професійні моделі. Проте частка визнання дістанеться усім, хто брав участь у створенні колекції.

Галина Михайлова Вадим Макарюк Вісті

 



Якщо ви помітили орфографічну, стилістичну або іншу помилку на цій сторінці, просто виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.