Лабораторія Ідей


Однією з численних можливостей, що надає Програма з інновацій та підприємництва є Лабораторія ідей. Лабораторія ідей - це унікальне поєднання комфорту та надихаючого середовища. Чому "ідей", і "чому лабораторія" ?  Відповідь є простою:  тому що саме тут,  у дискусії з однодумцями, досвідченими підприємцями та менторами,  народжуються ідеї нових інноваційних стартапів.  Можна впевнено сказати, що це та перевага, яку шукають сучасні інноватори для ефективної роботи та генерації ідей. І найважливіше  - це те, що, як результат, зовсім скоро ці ідеї можуть стати реальними проектами.

У Лабораторії ідей відбуватимуться такі заходи:
- майстер-класи;
- презентації/захисти проектів;
- дискусійні зустрічі;
- кафе-семінари;
- зустрічі з менторами.

Всі учасники Програми зможуть відвідати ці події чи безпосередньо долучитись до їхньої організації, а також використати простір лабораторії для проведення зустрічей зі своїми наставниками. 
По закінченні навчання у бізнес-школі, випускники ще протягом року матимуть вільний доступ до Лабораторії ідей для завершення своїх проектів та проведення ділових зустрічей.

Місце розташування Лабораторії ідей – це сучасна авдиторія, облаштована та здизайнована за сучасними технологіями.

Адреса: новозбудований корпус Українського Католицького Університету, по вулиці Стрийській, що відкриє свої двері для працівників та гостей з вересня 2013 року.