This version of the page http://sm.biznesoblast.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-06. The original page over time could change.
Суми Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Работа
Фармацевт
Экспедитор
Кредитный эксперт
Учитель
Помощник финансового директора
вакансии в Одессе реаниматолог


Интернет реклама УБС

НОВИНИ

У Сумах розпочався ХIV Всеукраїнський фестиваль духової музики «Сурми України».

28.06.2013

Цього року фестиваль, традиційно приурочений до Дня Конституції, зібрав 12 кращих духових оркестрів України. До Сум приїхали колективи з Чернігова, Севастополя, Новомосковська, Кременчука, Києва, Харкова та дебютанти – оркестранти-зв’язківці з смт.Миропіль Житомирської області.

коментувати)

На Сумщині призначили нових голів райдержадміністрацій

28.06.2013

Президент Віктор Янукович своїми указами змінив 5 голів районних державних адміністрацій в Сумській області.

коментувати)

Медики знайшли фрукт, який лікує від більшості хвороб

28.06.2013

Медики всього світу зійшлись на думці, що малазійський фрукт рамбутан допомагає в лікуванні недугів майже кожної із систем людського організму.

коментувати)

У Сумах податківці викрили «підпільників»

27.06.2013

На оптовій базі одного з реалізаторів пально-мастильних матеріалів у Сумах оперативники Міндоходів Сумщини виявили підпільний міні-завод з виробництва високооктанових бензинів різних марок. Річний обсяг реалізації незаконно виготовленої продукції становив майже 34 мільйона гривень на рік.

коментувати)

Сумський транспорт вийшов на широкий загал.

27.06.2013

На Муніципальному інформаційному порталі з’явився GPS– моніторинг міського транспорту. Сервіс дозволяє відстежувати рух маршруток у режимі реального часу.

коментувати)

Що може перешкодити туристам пройти митний контроль?

27.06.2013

До особистих речей, з якими можна перетинати кордон України, згідно законодавству, відносяться:

- товари особистої гігієни та індивідуальні косметичні засоби у кількості, що забезпечує потреби однієї особи на період поїздки;

коментувати)

У Сумах хочуть позбавити ліцензії перевізника, який порушує графік і маршрут руху

26.06.2013

Профільна депутатська комісія з питань транспорту розглянула ситуацію з одним з перевізників, який здійснює перевезення пасажирів на приміському напрямку.

коментувати)

Переможець Кубку «Піщана Барса» отримає 5 тис грн

26.06.2013

Хочеш стати власником Кубку «Піщана Барса»? Збери команду з 10 чоловік, подай заявку до 5 липня і виграй 5 000 гривень.

коментувати)

Медалістка школи прийшла за медаллю у відвертому вбранні

26.06.2013

У Забайкаллі «золота» медалістка на випускному вечорі шокувала всіх своїм вбранням.
Зухвалим вбранням випускниці були шоковані всі присутні на урочистій церемонії вручення медалей та атестатів про середню освіту.

коментувати)

Свій Стоунхендж: на Сумщині відкрили ленд-арт парк

25.06.2013

22 червня о Миропілля відбулася презентація та офіційне відкриття ленд-арт парку. Він розташувався на величезній території і на сьогоднішній день тут розміщено 36 арт-об’єктів, серед яких кожен зможе знайти що-небудь собі до душі. Свої роботи Миропіль подарували відомі художники з Києва, Львова, Сум, Ялти, Санкт-Петербурга.

коментувати)

У 2014 році держслужбовці отримуватимуть пенсії по-новому

25.06.2013

З 1 січня 2014 року пенсії держслужбовцям будуть нараховувати за новим порядком. Про це повідомив директор Департаменту пенсійного забезпечення та соціального захисту інвалідів Микола ШАМБІР.

коментувати)

Мінаєв влаштував перевірку на дорогах

25.06.2013

Мер міста зайнявся ретельною перевіркою доріг в Сумах, щоб зрозуміти, де в обов’язковому порядку варто звернути увагу на провали і ями, щоб уберегти сумчан від серйозних аварій у зв’язку з не рівним покриттям

коментувати)

На Краснопільщині створюють умови для фізичного розвитку дітей

24.06.2013

На Сумщині в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА створюються умови для всебічного розвитку підростаючого покоління. Зокрема, в Краснопільському районі практично у кожному селі існують спортивні майданчики. На черзі - будівництво футбольних полів.

коментувати)

Сумський велосипедист вирушив за рекордом

24.06.2013

Велосипедист Ігор КАЛЬЧЕНКО із міста Білопілля Сумської області збирається встановити рекорд України - проїхати зі Сходу на Захід України, з Луганська до Чопа близько 1 800 км, здолавши цю відстань за 90 годин. За ходом веломарафону слідкуватимуть представники Національного реєстру рекордів, які й зафіксують це досягнення.

коментувати)

Центр надання адміністративних послуг буде підпорядковано Міністерству юстиції

24.06.2013

З 1 липня 2013 року функції з державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців передаються від міськвиконкомів і райдержадміністрацій до Міністерства юстиції. Про це повідомила начальник управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» Алла СТРИЖОВА.

коментувати)

Сумщина стає менш залежною від природного газу

21.06.2013

Під час засідання Ради регіонів у Луганську, яке відбулося під головуванням Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА, голова обласної державної адміністрації Юрій ЧМИРЬ прокоментував ефективність використання енергетичних ресурсів на Сумщині.

коментувати)

Продавці зобов’язалися не підвищувати ціни на цукор

21.06.2013

Виробники цукру в Україні взяли на себе зобов’язання не допустити скорочення поставок цукру в роздрібні мережі, тоді як рітейлери зобов’язалися не підвищувати ціну на нього для споживачів. Про це йдеться в меморандумі про взаєморозуміння, який підписали Міністерство аграрної політики і продовольства, виробники цукру і найбільші роздрібні мережі, повідомляє прес-служба відомства.

коментувати)

Міністерство юстиції України похвалило Сумщину за зразкову організацію реєстраційної служби

21.06.2013

На засіданні Всеукраїнської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, яке відбулося 21 червня в Сумському кадетському корпусі, помічник міністра юстиції України Лідія ГОРБУНОВА відзначила успіхи Сумщини в організації впровадження нових функцій Державної реєстраційної служби України.

коментувати)

«Укравтодор» відзвітував про ремонт 80% дорожнього покриття

19.06.2013

В Україні в 2013 році із 5,2 млн. кв. м дорожнього покриття повністю відремонтовано 4,1 млн. кв. м. Про це повідомив глава «Укравтодору» Євген ПРУСЕНКО, передає прес-служба відомства.

коментувати)

Фонд держмайна виставить 5% акцій «Сумихімпрому» на Східно-Європейській фондовій біржі

19.06.2013

Фонд державного майна України (ФДМУ) виставить 11 липня на Східно-Європейській фондовій біржі 5% акцій «Сумихімпрому», повідомляють «Відомості приватизації».

коментувати)

12345678910...16


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".