This version of the page http://www.hdi.ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-06. The original page over time could change.
Про компанію | Страхова компанія HDI СТРАХУВАННЯ
 

Про компанію

ПАТ «ХДІ страхування» (до 22 липня 2008 року – СК «Алькона») здійснює свою діяльність з 20 серпня 1992 року. Після змін в структурі акціонерів Компанія продовжує свою діяльність у складі німецького холдингу Talanx International AG (до 17.11.2010 - HDI-Gerling International Holding АG) під оновленим брендом HDI СТРАХУВАННЯ.

  • Про нас
  • Керівництво
  • Наші акціонери
  • Клієнти та партнери

ПАТ «ХДІ страхування» є правонаступником СК «Алькона». Після змін в структурі акціонерів Компанія продовжує свою діяльність у складі німецького холдингу Talanx International AG (до 17.11.2010 - HDI-Gerling International Holding АG) під оновленим брендом HDI СТРАХУВАННЯ. Стратегія ПАТ «ХДІ страхування» передбачає діяльність в усіх секторах українського страхового ринку. Компанія є універсальною організацією, що має ліцензії на право надання страхового захисту практично з усього спектру добровільного та обов'язкового страхування. Сплачений статутний капітал компанії складає 70 млн. грн.

Наявність розгалуженої регіональної мережі дозволяє компанії працювати на всій території України, забезпечити швидке та якісне обслуговування клієнтів незалежно від місця придбання поліса страхування. Провідні позиції компанії на страховому ринку України, професіоналізм компанії в цілому та її топ-менеджменту зокрема неодноразово підтверджували такі незалежні рейтинги вітчизняних економіко-фінансових і ділових видань як «Гвардія брендів», «Гвардія керівників», «Гвардія корпорацій», «Гвардія новаторів» (Українське Рейтингове Агенство та ВД «Галицькі контракти»), Рейтинг стійкості страхових компаній («Експерт Україна»). ПАТ «ХДІ страхування» є постійним членом «Національного клубу страхової виплати». Основний критерій членства у Клубі - здійснення за рік страхових виплат на суму понад 1 млн. євро. Історія компанії – це не тільки етапи розвитку її бізнесу, це ще і формування команди кваліфікованих фахівців, професіоналізм яких дозволяє підтримувати високий рівень якості обслуговування клієнтів компанії та репутацію в очах ділових партнерів.

В компанії впроваджена система менеджменту якості, яка відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2008. Експерти Bureau Veritas Certification неодноразово підтверджували, що у ПАТ «ХДІ страхування» є всі необхідні умови для вичерпного виконання договірних зобов'язань, для здійснення контролю всього процесу взаємодії компанії та клієнта. Крім того, в розпорядженні наших співробітників – понад 100-річний досвід діяльності Talanx International AG на світовому страховому ринку. HDI СТРАХУВАННЯ - інформаційно відкрита компанія, яка бере участь в роботі багатьох професійних об'єднань. Так, компанія є членом Ліги страхових організацій України, Моторного (транспортного) страхового бюро України, Асоціацій «Українське медичне страхове бюро», «Ядерний страховий пул». ПАТ «ХДІ страхування» - учасник міжнародного проекту TACIS «Підтримка страхового сектору України» (2007 – 2008 рр.), метою якого є вдосконалення діяльності та надання підтримки розвитку української страхової галузі у напрямку досягнення європейських стандартів.

Завдяки входженню до міжнародної корпорації, ПАТ «ХДІ страхування» дістало доступ до ресурсів групи, сучасних технологій і методик страхової діяльності. Бренд HDI СТРАХУВАННЯ символізує фінансові гарантії, орієнтованість на міжнародні стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до клієнта, що дозволяє забезпечити максимально повне задоволення потреб страхувальників. Майже 20-річний досвід роботи СК «Алькона» є передумовою успішної адаптації європейського страхового досвіду, накопиченого членами Talanx/ HDI Group, до вимог українського страхового ринку.

Презентація страхової компанії ПАТ "ХДІ Страхування"

Високий професійний рівень керівництва — запорука стабільної роботи і успішного розвитку будь-якого бізнесу. Сьогодні компанією керують люди, які володіють глибокими знаннями і величезним професійним досвідом як в області страхування, так і в суміжних галузях.

Склад Правління ПАТ «ХДІ страхування»:
Голова Правління – Проскуріна Анна;
член Правління – Щербатих Марина Олександрівна;
т.в.о. члена правлiння-заступника голови правлiння Гриб Ольга Петрiвна
 
Склад Наглядової Ради ПАТ «ХДІ страхування»:
Голова Наглядової ради - Маттіас Маак,
члени Наглядової ради: Свен Фоккема, Адам Форналік, Девід Хуллін.
 
Ревізійна комісія:
Міхаель Шмідт-Розін - голова Ревізійної комісії
Штефані Мевес - член Ревізійної комісії

 

Talanx Group

Фінансова корпорація Talanx Group – один з лідерів європейського страхового ринку. За обсягом валового доходу страхових премій майже 26 млрд.євро в 2012 році Talanx Group займає 3 місце в Німеччині, 11 - в Європі. Корпорація є лідером з надходження страхових премій серед найбільших європейських компаній протягом останніх восьми років. На світовому ринку разом з    Hannover Re є одним з п'яти найпотужніших перестраховиків.

Під брендом Talanx корпорація працює з 1998 року, а сама група має понад 100-річну історію і традиції ведення страхового бізнесу. Головний офіс компанії знаходиться в Ганновері.

Talanx Group успішно працює як універсальний постачальник за всіма основними напрямками life и non-life страхування (перестрахування) в 150 країнах світу. Основними стратегічними напрямками діяльності Talanx Group є: майнове страхування, страхування від нещасних випадків; страхування життя; перестрахування майнове і від нещасних випадків; перестрахування життя та здоров’я; надання фінансових послуг. Знання бренду стабільно зростає в країнах Південної, Центральної та Східної Європи, а також Латинської Америки.

До складу корпорації Talanx Group входять страхові та перестрахувальні компанії, а також компанії, що надають фінансові послуги: Aspecta, HDI, HDI-Gerling, CiV, PB, Neue Leben, Hannover Re та AmpegaGerling. Фінансова група характеризується високим рівнем фінансової стабільності, доказом чого є надання рейтингу «А+/стабільний» (дуже добре) агенцією Standard & Poor's.

Talanx Group має одну з найбільших в Європі мереж продажу і обслуговування клієнтів. В штаті компанії понад 18 000 співпрацівників (на кінець 2012 року).

Корпорація Talanx Group здійснює страхову діяльність за межами Німеччини через холдингову компанію HDI-Gerling International Holding AG. На сьогодні компанія представлена в таких країнах як Бельгія, Бразилія, Болгарія, Італія, Нідерланди, Австрія, Іспанія, Польща, Туреччина, Україна, Чілі, Мексика. HDI-Gerling International Holding AG веде активну діяльність у сфері страхування у Франції, Швейцарії, Чехії, Угорщині та США.

Про корпорацію Talanx

Цілі корпорації Talanx

Стратегія корпорації Talanx

Одним з найважливіших принципів розвитку HDI-Gerling International Holding AG є збереження рівня капіталізації та прибутковості, а також чіткий андерайтинг. Перспективи зростання групи пояснюються концентрацією в зонах стабільного зростання і використанням потенціалу ринку банківських і страхових послуг.Стратегія розвитку компанії передбачає орієнтацію як на страхування фізичних осіб, так і на корпоративний сектор, приділяючи особливу увагу розвитку і розширенню портфеля транспортних ризиків.

Вихід HDI-Gerling International Holding AG на український ринок – це черговий крок в реалізації стратегії розвитку страхової групи. В планах компанії - подальше розширення своєї присутності в Східній Європі.

  • Структура корпорації Talanx / HDI Group (JPG 880.28 КБ)

 

 

Наші клієнти і партнери - це наша гордість і наше найголовніше досягнення. Саме тому зусилля компанії, в першу чергу, спрямовані на подальше вдосконалення якості обслуговування і надання широкого спектру страхових послуг. Серед клієнтів і партнерів , що довірилися досвіду і професіоналізму HDI СТРАХУВАННЯ.

За час роботи на страховому ринку ПАТ «ХДІ страхування»  зарекомендувало себе компанією, чітко й сумлінно виконуючою свої зобов'язання. Серед клієнтів нашої компанії  є:

1. ПАТ “Арселор Міттал Кривий Ріг” / PJSC “ArcelorMittal Kryviy Rih”

2. ТОВ «Шнейдер Електрік Україна» / Schneider Electric Ukraine LLC

3. ТОВ «Шенк Процесс Україна» / Schenck Process Ukraine LLC

4. Дочірнє підприємство «Адідас-Україна» / “Adidas Ukraine” subsidiary enterprise

5. ТОВ "РЕХАУ" / REHAU

6. ТОВ "ФІЛІПС УКРАЇНА" / Philips Ukraine LLC

7. Підприємство з 100% іноземними інвестиціями «БІЛЛА-УКРАЇНА»/ Сompany with 100% foreign investments “BILLA-Ukraine”

8. Др. Оеткер ТОВ / LLC Dr. Oetker

9. ПАТ «Київський завод шампанських вин «Столичний» / PJSC «Kyivsky Zavod Shampanskikh Vyn «Stolychny»

10. ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» / Sanofi-Aventis Ukraine LLC

11. ТОВ «КНАУФ ГІПС СКАЛА» / Knauf Gips Skala LLC

12. ТОВ «РЕД БУЛЛ УКРАЇНА»/ Red Bull Ukraine LLC

13. ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна»/ Zeppelin Ukraine GmbH

14. ТОВ «Керхер» / KAERCHER LLC

15. ТОВ «Ніссан Мотор Україна»/ Nissan Motor Ukraine