This version of the page http://mk.biznesoblast.com/3503/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-05. The original page over time could change.
Миколаїв Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Работа в Николаеве
Категорийный менеджер
Менеджер по продажам мебели
Ведущий инженер
Tester
Обслуживающий персонал гостиницы
вакансии Харьков технолог фармац. производства


Интернет реклама УБС

НОВИНИ

Миколаївська молодь «Українського вибору» в центрі міста агітувала за зміни до Конституції

28.06.2013

Сьогодні молодіжне крило «Українського вибору» в рамках Програми підтримки молодіжних ініціатив «Україна вибирає» організувала ходу в місті Миколаєві по вулиці Радянська.

коментувати)

З святом: приватний сектор на Водопої завалило сміттям

28.06.2013

Вже традиційно з приходом святкових і вихідних днів в мікрорайоні Водопій перестають вивозити сміття. Цього разу сміття не вивезли в приватному секторі.

коментувати)

Водій, який мав везти дітей в табір, вийшов на рейс п’яним

28.06.2013

На минулому тижні в табір у Лазурному Херсонської області відправлялася чергова зміна миколаївської рябятні. Супроводжувати автоколону прибули співробітники роти ДПС відділу ДАІ Миколаївського міського управління. Коли вони були на місці збору - перехрестя вулиць Васляєва та Миколаївської - діти вже майже завантажилися.

коментувати)

У Миколаєві було побито температурний рекорд

27.06.2013

Учора, 26 червня, був побитий 66-річний температурний рекорд - 34,6 градуса за Цельсієм. Про це «Новинам-N» повідомили в Миколаївському обласному гідрометцентрі.

коментувати)

Миколаївська міліція категорично спростовує зосередження "Беркута" в районі Первомайська

27.06.2013

Прес-служба УМВС України в Миколаївській області категорично спростовує зосередження будь-яких міліцейських сил в районі м. Первомайська.

коментувати)

Машкін займеться транспортом і енергетикою, а Мартіросов - бюджетом та інвестиціями

27.06.2013

У ході сьогоднішньої сесії Миколаївської обласної ради був змінений кадровий склад деяких постійних комісій. Перший заступник голови облради Володимир Пащенко поінформував, що від деяких депутатів до президії облради надійшли заяви, в яких вони повідомили про своє бажання працювати в інших депутатських комісіях.

коментувати)

На вулиці Комсомольській можуть створити комунальну торговий майданчик

26.06.2013

Сьогодні, 26 червня, заступник міського голови Роман Васюков в черговий раз зустрівся з ініціативною групою підприємців, які торгують на вулиці Комсомольській. На зустрічі також був присутній директор КП «Миколаївське ринкове господарство» Олександр Бурганенко.

коментувати)

У Миколаєві було затримано торговці наркотиками

26.06.2013

Співробітникам СБНОН Центрального райвідділу міліції м. Миколаєва надійшла інформація про те, що з автомобіля Daewoo lanos, що знаходиться на одній з вулиць у Центральному районі м. Миколаєва, здійснюється продаж наркотичних засобів. Для перевірки даної інформації за вказаною адресою негайно прибули правоохоронці. У ході проведених заходів співробітники міліції затримали збувальників на «гарячому» під час чергової передачі наркотиків клієнтові. Ними виявилися місцеві жителі - 29-річний власник автомобіля і його 27-річна знайома. У салоні автомобіля було виявлено та вилучено 40 мл наркотичної речовини - екстракту опію, упаковані одноразові шприци, і гроші, виручені за збут наркотиків.

коментувати)

Екс-президент МФК «Миколаїв» «нагрів» на реконструкції стадіону 278 тисяч

26.06.2013

У результаті проведеної ревізії КП «Центральний міський стадіон» було виявлено порушень на суму 663 тис. грн. Як розповів під час засідання виконкому міськради начальник відділу Держфінінспекції Миколаївській області Віктор Данильченко, при перевірці саме цієї установи було виявлено «невластиве використання бюджетних коштів».

коментувати)

Для молодих сімей Миколаївщини запрацював Центр сімейного спілкування

25.06.2013

Для молодих сімей Миколаївщини запрацював Центр сімейного спілкування і кімната раннього розвитку
Так, у селі Прибузьке Жовтневого району Ніколаевcкой області на базі бібліотеки відкрився Центр сімейного спілкування, в рамах якого працюватиме кімната раннього розвитку дітей «Бібліосад». Відкриття Центру стало можливим завдяки реалізації проекту «Бібліосад - радість малюкам», який був розроблений Прибузькій бібліотекою-філією ЦБС і підтриманий грантової програмою «Територія РУСАЛу». Головна мета проекту - популяризації кращих традицій і методик виховання дітей, а також залучення молодих сімей села в волонтерську діяльність.

коментувати)

Сутенерша з Миколаївщини, завербованого неповнолітню повію, може сісти на 12 років

25.06.2013

Так, 21 червня 2013 року в Первомайський міський суд для розгляду по суті направлено обвинувальний акт відносно мешканки Первомайська, яка намагалася вивезти до Москви неповнолітню для подальшої сексуальної експлуатації

коментувати)

Після скандалу в дитсадку № 83 продуктами в дошкільних установах займеться спецкомісія

25.06.2013

При Миколаївському міськвиконкомі була створена комісія, яка займатиметься перевіркою якості продуктів харчування в дитячих садах. На цей крок мерія пішла після нашумілого випадку в дитячому садку № 83.

коментувати)

Звалище на Водопої ліквідували лише після втручання голови районної адміністрації

24.06.2013

Гори сміття, які утворилися на цих вихідних у Ленінському районі міста Миколаєва, вже усунені. Про це «Новинам N» повідомив голова адміністрації Ленінського району Юрій Гранатуров.
Юрій Ісайович повідомив, що після того як інформація про «сміттєвому колапсі» з’явилася на на нашому сайті, він разом з зі своїм заступником Волковим негайно виїхав на ту ділянку, який виявився потонуть в покладах сміття. Були викликаний навантажувач, чергові майстри, сьогодні вони вже повністю, на 100% ліквідували утворилася посеред житлового масиву звалище.

коментувати)

Сьогодні МФК «Миколаїв» зіграє перший матч під керівництвом нового тренера

24.06.2013

Сьогодні МФК "Миколаїв" зіграє перший матч під керівництвом нового тренера.
Сьогодні о 18:00 на Центральному міському стадіоні відбудеться товариський матч МФК "Миколаїв" - "Енергія" (Нова Каховка), який стане першим для нового наставника миколаївців Олега Федорчука.

коментувати)

Миколаївські прокурори пообіцяли очистити Коблево від незаконних МАФів

24.06.2013

У миколаївських інтернет-ресурсах була розміщена стаття В.Строганова, в якій описується, що відбувається зараз в курортній зоні Коблево.

коментувати)

Центральний ринок у Миколаєві нагадує міське звалище

19.06.2013

На сайті Система звернень до міської влади жителі Миколаєва просять муніципальну владу навести порядок у районі Центрального ринку.

коментувати)

У Миколаєві закликають не продавати дітям таблетки

19.06.2013

Серед гострих соціальних проблем, яких нам, на жаль, сьогодні вистачає, одна з найболючіших - проблема наркоманії. У двадцять першому столітті хворобливий потяг до смертельного зілля набуло широкого розмаху. Про наркоманію нині говорять у всьому світі. Щодня хтось вперше бере в руки шприц з отрутою, не замислюючись над тим, що з першою дозою буде наступна, а потім - прірва. Про це повідомили в Лінійному відділі на ст.Миколаїв.

коментувати)

На Миколаївщині жінка намагалася пронести ув’язненому наркотики

19.06.2013

17 червня 2013 в 11:00, в Снігурівського виправну колонію піталісь пронести наркотики. Про це повідомили в прес-службі управління ДПтС України в ЕНіколаевской області.

коментувати)

Миколаївська шаблістка Ольга Харлан взяла золото на чемпіонаті Європи

18.06.2013

На чемпіонаті Європи з фехтування, який проходить у Загребі, скарбничка збірної України поповнилася першою нагородою - відразу золотий!

коментувати)

На Миколаївщині рятувальники ліквідували загоряння сіна

18.06.2013

17 червня 23:44 годині до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ГСЧС України в Миколаївській області надійшло повідомлення від 61-річного чоловіка про те, що на території його домоволодіння по вул. Комунарів с. Кузнецове, Доманівського району Миколаївської області горить сіно.

коментувати)

12345678910...12


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".