This version of the page http://www.factor.ua/social/eduprojects/ccrsauditor/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-04. The original page over time could change.
Міжрегіональний студентський конкурс «Аудитор» - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Соціальні проекти
Внутрішня соціальна політика
Проект «Фактор-сім’я-суспільство»
Проекти в галузі освіти
Конкурс «Аудитор»
АКАДЕМІЯ «ФАКТОР»
Конкурс «Власне діло»

Міжрегіональний студентський конкурс «Аудитор»

Конкурс Аудитор є одним із соціальних проектів ВКК «Фактор» у галузі освіти.

Він започаткований у 1999 році та проводиться щороку серед студентів економічних спеціальностей у вузах III та IV рівнів акредитації.

Конкурс відбувається за підтримки Міністерства освіти України, Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації, Управління у справах сім'ї та молоді Харківської обласної державної адміністрації, Ради ректорів Харківського вузівського центру.

За роки існування конкурсу в ньому взяли участь понад 10 тисяч студентів, десятки стали його стипендіатами та продовжують своє професійне становлення на підприємствах корпорації.

Мета конкурсу — підтримка цілеспрямованої молоді, створення умов для професійної самореалізації.

Конкурс має міжрегіональний статус і проводиться у великих регіональних центрах України. Унаслідок специфіки конкурсу в ньому беруть участь студенти III — V курсів вузів, які здобувають освіту за спеціальністю «Бухгалтерський облік та аудит». За рішенням оргкомітету до участі в конкурсі може бути допущено студентів інших спеціальностей.

Тематика питань конкурсу охоплює оподаткування, бухгалтерський облік та фінансову звітність, правове регулювання підприємницької діяльності.

У складі журі конкурсу — провідні фахівці Аудиторської фірми «Фактор-Аудит», головні редактори видань ВБ «Фактор», керівники підприємств корпорації.

Конкурс включає три етапи, перші два з яких проводяться в регіональних вузах, а 3-й — співбесіда — у центральному офісі ВКК «Фактор».

Етапи конкурсу:

  1. Письмове тестування, що дозволяє відібрати студентів із сильною теоретичною підготовкою.
  2. Ситуативні завдання, що визначають уміння застосовувати здобуті теоретичні знання на практиці.
  3. Співбесіда з членами журі конкурсу — фахівцями ВБ «Фактор» та АФ «Фактор-Аудит», під час якої оцінюються знання за спеціальністю, ерудиція та комунікативні здібності учасників — переможців другого туру.

Переможці конкурсу преміюються іменними стипендіями від корпорації на весь наступний навчальний рік. Їм надається можливість стажування на підприємствах ВКК «Фактор» з можливим подальшим працевлаштуванням у корпорації. Кафедри вузів, що підготували студентів — учасників конкурсу, нагороджуються безкоштовною передплатою періодичних видань ВБ «Фактор» на навчальний рік.

Церемонія нагородження переможців конкурсу відбувається в урочистій обстановці у м. Харкові за участі представників професійних кіл, органів влади, засобів масової інформації.

Усі витрати, пов'язані з організацією та проведенням конкурсу, узяла на себе корпорація «Фактор».




Сайти корпорації «Фактор»:

ТЦ «Фактор» нараховує в Харкові 8 спеціалізованих магазинів та 18 торговельних точок.

Видавництво «Пелікан» – дипломант міжнародних книжкових виставок, неодноразовий переможець конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».
Copyright © 2004–2013 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2013 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09