This version of the page http://www.znanius.com/60.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-03. The original page over time could change.
Навчальні матеріали - Електроннi засоби навчання

You have to get Adobe Flash Player for display this content.


Навчальні матеріали

  • Біологія. 10 клас

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний мультимедійний підручник «Біологія. 10 клас» з курсу загальної біології для 10 класу, під час розробки якого використовувались сучасні ІТ-технології та мультимедійні засоби навчання. ППЗ відповідає чинній програмі з біології для 10 класу рівня стандарту та академічного рівня. Містить у повному обсязі навчальний матеріал — 46 інтерактивних уроків, які мають статичні та динамічні ілюстрації (понад 500), дикторський текст (20 хвилин), схеми, моделі біологічних процесів (понад 150), різнорівневі інтерактивні і тестові завдання (8 тематичних оцінювань, всього 128 завдань), питання для самоконтролю.

  • Биология. 10 клас
    (на русском языке)

    Педагогическое программное средство (ППС) — электронный мультимедийный учебник «Биология. 10 класс» по курсу общей биологии для 10 класса — разработано с использованием современных ІТ-технологий и мультимедийных средств обучения. ППС соответствует действующей программе по биологии для 10 класса уровней стандарта и академического. Содержит в полном объеме учебный материал — 46 интерактивных уроков со статическими и динамическими иллюстрациями (более 500), дикторский текст (20 минут), схемы, модели биологических процессов (более 150), разноуровневые интерактивные и тестовые задания (8 тематических оцениваний, всего 128 заданий), вопросы для самоконтроля.

  • Біологія. 11 клас

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний мультимедійний інтерактивний підручник «Біологія. 11 клас» з курсу загальної біології для 11 класу. В ході розробки використовувались сучасні методологічні та методичні підходи. ППЗ відповідає чинній програмі з біології для 11 класу рівня стандарту та академічного рівня. Містить у повному обсязі навчальний матеріал — 40 інтерактивних уроків, які мають статичні та динамічні ілюстрації (понад 500), дикторський текст (20 хвилин), схеми, моделі біологічних процесів (понад 100), інтерактивні і тестові завдання (4 тематичних оцінювання, всього 128 завдань), питання для самоконтролю після кожного параграфу, словник.

  • Віртуальна біологічна лабораторія. 10 клас

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний мультимедійний підручник «Віртуальна біологічна лабораторія. 10 клас» — призначено для виконання лабораторних і практичних робіт із загальної біології, базується на сучасних ІТ-технологіях та мультимедійних засобах навчання, відповідає чинній програмі стандартного та академічного рівня, абсолютно сумісний з традиційними засобами навчання. «Віртуальна біологічна лабораторія» містить 12 лабораторних і 7 практичних інтерактивних робіт.

  • Виртуальная биологическая лаборатория. 10 класс
    (на русском языке)

    Педагогическое программное средство (ППС) — электронный мультимедийный учебник «Виртуальная биологическая лаборатория. 10 класс» — предназначено для выполнения лабораторных и практических работ по общей биологии базируется на современных ІТ-технологиях и мультимедийных средствах обучения, соответствует действующей программе стандартного и академического уровней, абсолютно совместим с традиционными средствами обучения. «Виртуальная биологическая лаборатория» содержит 12 лабораторных и 7 практических интерактивных работ.

  • Хімія. 10 клас

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний мультимедійний підручник «Хімія. 10 клас» розроблено згідно з програмами Міністерства освіти і науки України для стандартного і академічного рівня викладання хімії, містить теоретичний матеріал тем неметалічних і металічних елементів та їх сполук, фотографії, відеофрагменти, комп'ютерні інтерактивні анімації фізико-хімічних процесів, статичні і велику кількість динамічних ілюстрацій, інтерактивні тренажери, систему контролю знань з чотирирівневими тестовими завданнями.

  • Віртуальна хімічна лабораторія. 10 клас

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний мультимедійний підручник «Віртуальна хімічна лабораторія. 10 клас» розроблено згідно з програмами Міністерства освіти і науки України для стандартного і академічного рівнів викладання хімії. ППЗ повністю відповідає хронологічній схемі вивчення хімії неметалічних і металічних елементів та їх сполук, та включає в себе 16 лабораторних та 2 практичні роботи. Кожна інтерактивна лабораторна робота складається з декількох етапів та супроводжується стислим теоретичним матеріалом щодо процесів та явищ, які моделюються у віртуальному експерименті.

  • Виртуальная химическая лаборатория. 10 класс
    (на русском языке)

    Педагогическое программное средство (ППС) — электронный мультимедийный учебник «Виртуальная химическая лаборатория. 10 класс» — разработано в соответствии с программами Министерства образования и науки Украины для стандартного и академического уровней преподавания химии. ППС полностью отвечает хронологической схеме изучения химии неметаллических и металлических элементов и их соединений и включает в себя 16 лабораторных и 2 практические работы. Каждая интерактивная лабораторная работа состоит из нескольких этапов и сопровождается кратким теоретическим материалом по процессам и явлениям, моделируемым в виртуальном эксперименте.

  • Хімія. 11 клас

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний мультимедійний підручник «Хімія. 11 клас» розроблено згідно з програмами Міністерства освіти і науки України (академічний рівень). Підручник містить теоретичний матеріал з загальної органічної хімії, що доповнений та проілюстрований фотографіями, комп'ютерними інтерактивними анімаціями, а також містить інтерактивну систему контролю знань з тестовими завданнями.

  • Віртуальна хімічна лабораторія. 11 клас

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний мультимедійний підручник «Віртуальна хімічна лабораторія. 11 клас» розроблено відповідно до програми хімії (академічний рівень), рекомендованої Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України для використання в основній і старшій школі у загальноосвітніх навчальних закладах з навчанням українською мовою у 2011/12 навчальному році (Лист МОНмолодьспорт від 17.08.11 № 1/9-622).

  • Виртуальная химическая лаборатория. 11 класс
    (на русском языке)

    Педагогическое программное средство (ППС) — электронный мультимедийный учебник «Виртуальная химическая лаборатория. 11 класс» — разработано в полном соответствии с учебной программой по химии (академический уровень); рекомендовано Министерством образования и науки, молодежи и спорта Украины для общеобразовательных учебных заведений (Письмо МОНУ № 1/9-622 от 17.08.11).

  • Інформатика. 10 клас

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний мультимедійний підручник «Інформатика. 10 клас» призначається для використання як дидактичний засіб на уроках інформатики в загальноосвітніх навчальних закладах, у самостійній роботі учнів з опрацювання матеріалу курсу, а також для дистанційного навчання із застосуванням Інтернет-технологій. Матеріал ППЗ повністю відповідає чинній навчальній програмі для 10—11 класів загальноосвітніх навчальних закладів академічного рівня і складається з 7 розділів: «Інформаційні технології у навчанні», «Текстовий процесор», «Комп’ютерні презентації» та інше.

  • Інформатика. 11 клас

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний мультимедійний підручник «Інформатика. 11 клас» розроблено згідно з програмой Міністерства освіти і науки України для стандартного рівня викладання інформатики. Складається з чотирьох частин. У першій частині розглянуто початкові відомості про моделювання та алгоритмізацію, наведено приклади реалізації алгоритмів мовою Pascal і основні правила роботи в середовищі програмування Turbo Pascal 7.0. Друга частина присвячена системам опрацювання табличних даних. Описані теоретичні відомості про ці системи, порядок та технологія роботи в середовищі Excel 2007.

  • Русский язык. 10 класс

    Настоящий учебник составлен в соответствии с программой по русскому языку для 10 класса общеобразовательных учебных заведений с русским языком обучения, академический уровень. 35 занятий дают основы знаний по стилистике и культуре речи, обеспечивают достаточно высокий уровень общения и формирования навыков грамотного письма, приобщают к русской культуре.

  • Телекомунікаційні системи та мережі. Структура й основні функції. Том 1

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) «Телекомунікаційні системи та мережі. Структура й основні функції. Том 1» є електронним підручником, у якому зібрано і викладено матеріал лекційних і практичних занять відповідно до програм різних дисциплін напрямку «Телекомунікації». ППЗ розроблено ТОВ «Компанія СМІТ» на замовлення кафедри «Телекомунікаційні системи» Харківського національного університету радіоелектроніки.

  • Телекомунікаційні системи та мережі. Абонентський доступ і технології локальних мереж. Том 2

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) «Телекомунікаційні системи та мережі. Абонентський доступ і технології локальних мереж. Том 2» є електронним підручником, у якому зібрано і викладено матеріал лекційних і практичних занять відповідно до програм різних дисциплін напрямку «Телекомунікації». ППЗ розроблено ТОВ «Компанія СМІТ» на замовлення кафедри «Телекомунікаційні системи» Харківського національного університету радіоелектроніки.

  • Сталеплавильне виробництво

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний підручник «Сталеплавильне виробництво» — охоплює питання, які передбачені типовою навчальною програмою з предмета «Сталеплавильне виробництво» Державного стандарту професійно-технічної освіти для первинної професійної підготовки робітників з професій: підручний сталевара мартенівської печі; 8121.1 Сталевар мартенівської печі; готувач составів до розливання плавок; машиніст завалювальної машини; оператор завантаження конвертера; підручний сталевара конвертера; 8121.2 Розливальник сталі; сталевар конвертера.

  • Будова та ремонт електровозів

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний підручник «Будова та ремонт електровозів» — охоплює питання, які передбачені типовою навчальною програмою з предмета «Будова та ремонт електровозів» Державного стандарту професійно-технічної освіти з професії 8311.2 «Помічник машиніста електровозів». ППЗ містить 10 розділів теоретичної частини (148 годин) та 5 лабораторно-практичних робіт (10 годин).

  • Технологія зварювальних робіт. Обладнання та інструменти

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний підручник «Технологія зварювальних робіт. Обладнання та інструменти» — призначений для забезпечення навчально-виробничого процесу в професійно-технічних навчальних закладах другого та третього атестаційних рівнів з предмета «Технологія зварювальних робіт. Обладнання та інструменти» Державного стандарту професійно-технічної освіти з професії 7212.2 «Технологія зварювальних робіт. Обладнання та інструменти».

  • Матеріалознавство в машинобудуванні

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний підручник «Матеріалознавство в машинобудуванні» — охоплює питання, які передбачені типовою навчальною програмою з предмета «Матеріалознавство в машинобудуванні» Державного стандарту професійно-технічної освіти для професій 8211.2 Токар; 7222.1 Слюсар-інструментальник; 7233.1 Слюсар-ремонтник та ін. ППЗ містить 3 розділи, які охоплюють 10 тем (150 годин) теоретичної частини, та 10 лабораторно-практичних робіт (22 години).

  • Допуски, посадки та технічні вимірювання

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний підручник «Допуски, посадки та технічні вимірювання» — охоплює питання, які передбачені типовою навчальною програмою з предмета «Допуски, посадки та технічні вимірювання» Державного стандарту професійно-технічної освіти з професій 8211.2 Токар; 8211.1 Верстатник широкого профілю; 8211.2 Фрезерувальник; 8211.2 Шліфувальник; 8211.1 Слюсар-інструментальник; 7222.1 Слюсар-ремонтник; 7136.2 Слюсар з ремонту автомобілів; та ін.).

  • Верстатник широкого профілю

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний підручник «Верстатник широкого профілю» — охоплює питання, які передбачені типовою навчальною програмою з предмета «Технологія верстатних робіт» Державного стандарту професійно-технічної освіти з професії 8211.1 «Верстатник широкого профілю». ППЗ містить 67 розділів (563 години) теоретичної частини та 8 лабораторно-практичних робіт практичної частини (16 годин).

  • Агротехнологія

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний підручник «Агротехнологія» — охоплює питання, які передбачені типовою навчальною програмою з предмета «Агротехнологія» Державного стандарту професійно-технічної освіти з професії 8331.2 «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». ППЗ містить 15 розділів (50 годин) теоретичної частини та 20 лабораторно-практичних робіт (20 годин).

  • Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування
    (слюсарна справа)

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний підручник «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування (слюсарна справа)» — дозволяє методично правильно організувати як індивідуальну, так і групову роботу учнів згідно з типовою навчальною програмою і Державним стандартом професійно-технічної освіти з професії 7233.2 «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування». ППЗ містить 5 розділів (66 годин) теоретичної частини.

  • Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування
    (система технічного обслуговування і ремонту машин)

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний підручник «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування (система технічного обслуговування і ремонту машин)» — дозволяє методично правильно організувати як індивідуальну, так і групову роботу учнів з даного курсу згідно з типовою навчальною програмою і Державним стандартом професійно-технічної освіти з професії 7233.2 «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування».

  • Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування
    (сільськогосподарські машини)

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний підручник «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування (сільськогосподарські машини)» — охоплює питання, передбачені типовою навчальною програмою з предмета «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування (сільськогосподарські машини)» Державного стандарту професійно-технічної освіти з професії 7233.2 «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування».

  • Монтаж гіпсокартонних конструкцій

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний підручник «Монтаж гіпсокартонних конструкцій» — розроблено відповідно до Державного стандарту професійно-технічної освіти з професії «Монтажник гіпсокартонних конструкцій», код 7129.2. ППЗ охоплює найпрогресивніші технології в області опорядження поверхонь, монтажу гіпсокартонних конструкцій та створення різноманітного інтер’єру приміщень із застосуванням гіпсокартонних комплектних систем «Кнауф». Даний ППЗ розроблено ТОВ «Компанія СМІТ» на замовлення компанії ДП «Кнауф Маркетинг» за участі та сприянні МОН України.

  • Технология монтажа каркасно-обшивных конструкций

    В ППС особое внимание уделено рассмотрению технологических аспектов сухого строительства, включая использование современных материалов и их свойств, применяемых инструментов и оборудования, а также технологии организации работ и техники безопасности на примере комплектных систем КНАУФ. Применение в строительстве этих систем позволяет обеспечить необходимое качество и производительность труда, уменьшить сроки выполнения работ и понизить их стоимость. ППС предназначено для использования в качестве учебного пособия (учебника) для начального профессионального образования в учебных заведениях строительного профиля.

  • Технологія та матеріалознавство кам’яних робіт

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний посібник «Технологія та матеріалознавство кам'яних робіт» — охоплює питання, передбачені типовою навчальною програмою з предметів «Технологія кам’яних робіт» і «Матеріалознавство» Державного стандарту професійно-технічної освіти з професії 7122.2 «Муляр». ППЗ містить 40 розділів (212 годин) теоретичної частини і 5 лабораторно-практичних робіт (10 годин) практичної частини.

  • Інформаційні технології

    Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний підручник «Інформаційні технології (за видами економічної діяльності)» — призначений для доповнення і розширення можливостей традиційних засобів навчання. Охоплює питання, передбачені типовою навчальною програмою з предмета «Інформаційні технології (за видами економічної діяльності)». ППЗ містить 3 теми (105 годин) теоретичної частини та 18 лабораторно-практичних робіт (48 годин).

  • Бібліотека анімацій до курсу «Енергоефективність»

    Бібліотека анімацій до курсу «Енергоефективність» призначена для доповнення і розширення можливостей традиційних засобів навчання, охоплює питання, які передбачені типовою навчальною програмою з предмета «Основи енергоефективності».

  • Клинические лабораторные исследования

    Клинические лабораторные исследования — это комплекс методов (физико-химических и микроскопических), позволяющих оценить состояние организма человека. Эти методы используются для профилактики и диагностики, наблюдения за динамикой и лечением, прогнозирования исхода заболевания.