Аудит
Корпоративні послуги
Фінансові розслідування
Консалтингові послуги
Просування зростання
Сталий розвиток
Аутсорсинг
Податковий консалтинг
Управління портфелем страхування

Новини
23 жовтня 2013 року пройшов безкоштовний податковий семінар.
У Києві пройшла конференція з корпоративного управління
У Львові пройшов семінар з податкового законодавства
Внесення змін в Податковий кодекс України щодо трансфертного ціноутворення: перелік країн з діапазонами податку на прибуток







Baker Tilly Ukraine >  Наші послуги
  Відіслати лінк на E-mail

Наші послуги

Ми пропонуємо широкий спектр бухгалтерських послуг та послуг з підтримки бізнесу, які відповідають різноманітним запитам наших міжнародних та українських клієнтів. У комплексі, наші послуги спрямовані на поліпшення бізнес-процесів клієнтів, зниження їхніх ризиків та надання впевненості зовнішнім користувачам, таким як: бізнес-партнери, інвестори, регулятори та банки. Команда професіоналів Baker Tilly має багатий досвід і практичні навички, необхідні для надання послуг у всіх галузях економіки.

 


Аудит

Аудиторська перевірка призначена надати обґрунтовану впевненість у тому, що фінансові звіти в цілому не містять суттєвих викривлень. Високоякісне проведення аудиту спрямоване на мінімізацію підприємницького риску користувачів фінансової звітності.

Читати далі

Корпоративні послуги

Консалтингові послуги широкого діапазону, що пов’язані із можливістю підвищення вартості компанії на ринку та її інвестиційною привабливістю.

Читати далі

Фінансові розслідування

Читати далі

Консалтингові послуги

Консультанти Baker Tilly надають широкий спектр послуг, направлених на ефективне вирішення найбільш актуальних та складних задач, які виникають перед бізнесом наших Клієнтів, зокрема: оцінка та фінансове моделювання; трансфертне ціноутворення; управління інвестиційно-будівельними проектами та ін.

Читати далі

Просування зростання

Ми допомагаємо нашим клієнтам розвивати та підтримувати динаміку зростання їхнього бізнесу.

Читати далі

Сталий розвиток

У світі, де постійно зростають вимоги до якості навколишнього середовища, відповідальність відіграє ключову роль. Кожна організація несе відповідальність за сталий розвиток свого бізнесу, маючи на увазі суспільне визнання і мінімізацію впливу на навколишнє середовище. Наша компанія пропонує послуги компаніям, які прагнуть поліпшити свої природоохоронні показники, підвищити ефективність управління ризиками і поліпшити корпоративне управління – а, також, отримати додатковий прибуток! Стратегія сталого розвитку вимагає терпіння, рішучості та цілеспрямованості. Головне завдання Baker Tilly - надати консультаційну підтримку і запропонувати практичні рішення в цій області.

Читати далі

Аутсорсинг

Послуги з підтримки окремих бізнес процесів, що не є пріоритетними у діяльності компаній клієнтів але безпосередньо пов’язані з їхнім функціонуванням.

Читати далі

Податковий консалтинг

Податкове законодавство залишається найбільш динамічно змінюваною галуззю права, яка містить значну кількість протиріч та неврегульованих питань. Наші спеціалісти допоможуть зменшити ризики ведення бізнесу шляхом надання кваліфікованих консультацій щодо застосування норм податкового законодавства

Читати далі

Управління портфелем страхування

Наше головне завдання – взяти на себе Ваші клопоти відносно усіх аспектів, пов’язаних зі страхуванням

Читати далі
 
UA RU EN