This version of the page http://adm.km.ua/index1.php?link=86 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-03. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення

Управлінням з питань цивільного захисту населення Хмельницької ОДА проведено узагальнення підготовки до осінньо-зимового періоду 2013/2014 років
Для забезпечення оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації протягом осінньо-зимового періоду 2013/2014 років, обласною державною адміністрацією проведено всі заплановані заходи з підготовки тепломереж, об’єктів водопостачання та каналізації, об’єктів ЖКГ, приміщень закладів освіти та соціальної сфери.
01 11 2013
Докладніше ...


Інформування громадськості про сучасний стан і адаптацію трудового законодавства до євростандартів
Сприяння підвищенню рівня правової культури учасників соціально-трудових відносин щодо запобігання і вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) через інформування громадськості про діяльність Національної служби посередництва і примирення є одним із пріоритетних завдань відділення НСПП в Хмельницькій області
30 10 2013
Докладніше ...


ДО УВАГИ ЗМІ
Робоча поїздка Уповноваженого Президента з прав дитини до Хмельницької області
31 жовтня – 1 листопада Уповноважений Президента з прав дитини Юрій Павленко перебуватиме з робочою поїздкою в Хмельницькій області. У поїздці бере участь керівник Управління Уповноваженого з прав дитини Людмила Волинець.
30 10 2013
Докладніше ...


Фонд майбутнього України оголосив національний грантовий конкурс «Інтелектуальний капітал України»
4 жовтня 2013 року оголошено І національний грантовий конкурс «Інтелектуальний капітал України». Відкриття конкурсу відбулося під час ІІ Міжнародної експертної сесії «Як зробити інтелект ресурсом розвитку України?» Організатор сесії та конкурсу – Фонд майбутнього України.
Мета проведення конкурсу у 2013 році – підтримка проектів, орієнтованих на підвищення та створення інтелектуального капіталу України, включення держави у світові інтелектуальні процеси.
29 10 2013
Докладніше ...


Управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 21 жовтня по 27 жовтня 2013 року
- Надзвичайні ситуації:
- за тиждень НС не зареєстровано;
- протягом тижня загинуло 11 людей та травмовано (госпіталізовано) 12 людей (1 дитина);
- протягом тижня зареєстровано 13 пожеж, загиблих та травмованих не було;
- протягом тижня зареєстровано 10 ДТП, в яких 4 людини загинуло та 9 - травмовано:
28 10 2013
Докладніше ...


Стан довкілля Хмельницької області за результатами моніторингових спостережень у ІІІ кварталі 2013 року
Спостереження за станом атмосферного повітря проводилися Хмельницьким обласним центром з гідрометеорології на двох стаціонарних постах в м. Хмельницькому.
24 10 2013
Докладніше ...


Діяльність Північно-західної Держінспекції з ядерної та радіаційної безпеки Держатомрегулювання на території Хмельницької області у ІІІ кварталі 2013 року
Північно-західна державна інспекція з ядерної та радіаційної безпеки є територіальним органом Державної інспекції ядерного регулювання України і забезпечує реалізацію державної політики у сфері використання ядерної енергії на територіях Волинської, Рівненської, Тернопільської та Хмельницької областей.
24 10 2013
Докладніше ...


Запрошуємо до участі!
З 21 жовтня 2013 року запрошуємо долучитися до громадського обговорення проекту Комплексної програми розвитку баскетболу в Хмельницькій області на 2014–2016 роки.
Детальна інформація розміщена у рубриці «Консультації з громадськістю» сайту облдержадміністрації.

21 10 2013
Докладніше ...


Триває відбір до РегіоНет – нової всеукраїнської мережі фахівців і практиків з регіонального та місцевого розвитку.
РегіоНет – нова для України ініціатива, що реалізовується за підтримки Проекту ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».
Це фахова спільнота для тих, хто має реальний практичний досвід і готовий запропонувати власні продукти/послуги з розвитку територій та громад, а також прагне запроваджувати, поширювати, вдосконалювати свої продукти/послуги.
21 10 2013
Докладніше ...


Окремі аспекти діяльності облдержадміністрації у ІIІ кварталі 2013 року
Згідно з регламентом, Хмельницька облдержадміністрація здійснює щорічне та щоквартальне планування своєї діяльності, спрямованої на виконання завдань, визначених Президентом України, Кабінетом Міністрів України, галузевими та регіональними програмами.
Протягом ІIІ кварталу 2013 року проведено три засідання колегії обласної державної адміністрації, на яких розглянуто 9 питань.
10 10 2013
Докладніше ...


Інформація про роботу державних інспекторів праці ТДІзПП у Хмельницькій області впродовж січня-вересня 2013 року

Державні інспектори праці у ТДІзПП у Хмельницькій області здійснюють постійний контроль за дотриманням трудового законодавства, у тому числі щодо своєчасної виплати заробітної плати на суб’єктах господарювання всіх форм власності.
З початку 2013 року державними інспекторами праці проведено 1023 перевірки додержання законодавства про працю на 712 підприємствах, в установах та організаціях.
10 10 2013
Докладніше ...


Державна фінансова інспекція в Хмельницькій області повідомляє
Державна фінансова інспекція в Хмельницькій області повідомляє, що з метою здійснення контролю за ефективним та цільовим використанням державного і комунального майна та коштів, протягом січня-вересня 2013 року проведено 146 контрольних заходів, у ході яких перевірено 135 підприємств, установ та організацій області.
Проведеними контрольними заходами виявлено збитків на загальну суму понад 39,0 млн гривень.
09 10 2013
Докладніше ...


Оголошено конкурс проектів для фінансової підтримки громадських організацій та творчих спілок, протягом листопада 2013 року
Конкурс проектів проводиться Департаментом освіти і науки, молоді та спорту ХОДА відповідно постанови КМУ №1049 від 12.10.2011р.
У конкурсі можуть брати участь активні громадські організації та творчі спілки, які є юридичними особами, зареєстрованими в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу.
09 10 2013
Докладніше ...


Оголошено конкурс!
Програма «Добрик- Всесвіт»
Міжфракційне депутатське об'єднання Верховної Ради України щодо сприяння програмі «Добрик-Всесвіт» та громадська організація «Добрик крокує планетою» запрошують до співпраці.
Координатори програми «Добрик-Всесвіт» звертаються до громадян України взяти участь у конкурсі на кращі розповіді на тему: «Розкажіть про випадок (випадки), що пов’язані з Добром, Добриком і Добричкою, які Вас найбільше вразили в житті». Кращі відповіді будуть надруковані в чергових томах «Книга рекордів добра, Добриків і Добричок».
03 10 2013
Докладніше ...


Стартував всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»
Учасникам конкурсу надається можливість висловити свій погляд на історію України через власну родинну історію, зберегти для майбутніх поколінь свої враження та спогади про пережиті історичні події.
17 09 2013
Докладніше ...


 

Архів новин || Пошук новин

Untitled Document

Події.


Вплив громадськості на реалізацію повноважень Хмельницької обласної державної адміністрації

У січні 2011 року була створена та діє Громадська рада при Хмельницькій обласній державній адміністрації , яка є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом , утвореним для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю облдержадміністрації, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Громадська рада при облдержадміністрації реалізує свої права відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 03.02.2011 року № 30/2011-р «Про затвердження складу громадської ради при обласній державній адміністрації» та Положення про громадську раду при Хмельницькій обласній державній адміністрації, затвердженого рішенням громадської ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації.

Для сприяння здійсненню повноважень облдержадміністрації її го­лова утворює консультативні, дорадчі та інші допоміжні органи , служби та комісії. Порядок участі громадськості у роботі згаданих органів визначений розпорядженням голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 23.11.2007 року № 383/2007-р «Про затвердження регламенту Хмельницької обласної дер­жавної адміністрації».

З метою сприяння участі громадськості у процесі прийняття рішень обласною державною адміністрацією постійно оприлюднюються проекти рішень, що підлягають обговоренню . Регулярно відбуваються консультації з громадськістю з важливих питань державної політики та проектів нормативно-правових актів, які стосуються прав та інтересів широких верств населення, проведення яких анонсується на офіційному веб-сайті облдержадміністрації та в засобах масової інформації.

Важливою складовою механізму впливу громадськості на реалізацію повноважень Хмельницької обласної державної адміністрації є оприлюднення планів роботи облдержадміністрації та основних заходів , проведення яких заплановане на відповідний період.

 

Розпорядження голови облдержадміністрації "Про затердження складу громадської ради при обласній державній адміністрації"

Постанова КМУ від 3 листопада 2010 р. N 996 "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики".

Протокол засідання установчих зборів з формування громадської ради при Хмельницькій ОДА 27 січня 2011 року

Запрошення ІГС для участі у роботі громадської ради при ОДА

Витяг з протоколу засідання громадської ради при Хмельницькій ОДА від 10 лютого 2011 року.

Витяг з протоколу засідання громадської ради при Хмельницькій облдержадміністрації 21.02.2011

ПОЛОЖЕННЯ про громадську раду при Хмельницькій обласній державній адміністрації

Склад громадської ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації

Список керівників громадських рад при районних державних адміністраціях та виконавчих комітетах міських (міст обласного значення) рад Хмельницької області

Протокол розширеного засідання громадської ради при Хмельницькій ОДА від 30.05.2011 р.

Доручення голови облдержадміністрації за підсумками розширеного засідання громадської ради при Хмельницькій ОДА від 30.05.2011 р.

Витяг з протоколу засідання громадської ради при Хмельницькій облдержадміністрації від 25.11.2011.

Витяг з протоколу розширеного засідання громадської ради при Хмельницькій облдержадміністрації від 22.10.2012

Протокол засідання громадської ради при Хмельницькій облдержадміністрації від 26.11.2012

Протокол № 1 засідання ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при Хмельницькій облдержадміністрації від 04.12.2012

Протокол № 2 засідання ініціативної групи для формування складу громадської ради при Хмельницькій райдержадміністрації від 25.01.2012

Протокол засідання установчих зборів з формування громадської ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації від 28 січня 2013 року.

> На головну <

Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання

Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ