This version of the page http://www.ukrdzi.com/ru/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-02. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
послуги

Основні напрямки діяльності:
Експертизи НБУ
Товарні довідки
Маркетингові дослідження

Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

Новини

01.11.2013
В Україні розпочинається підготовка до весняного сезону внесення добрив
Наприкінці жовтня почалась підготовка до весняного сезону внесення добрив. Агрохолдинги вже планують закупівлі добрив.  
28.10.2013
Українські експортери збільшили ціни на зерно
На фоні зміцнення світового ринку вітчизняні компанії-експортери зерна також збільшили свої ціни пропозиції, хоча в порівнянні з конкурентами (США, ЄС, Росія) вони все ще залишаються набагато нижчими.  
28.10.2013
Світові ціни на ріпак збільшилися
Світові ціни на ріпак зросли «в унісон» з цінами на інші олійні. Головним фактором, що сприяв формуванню тренда до зростання, виступало введення в дію Євросоюзом імпортного мита на біодизель з Аргентини та Індонезії, на які припадає приблизно 90% загального обсягу імпорту ЄС.  
28.10.2013
Світові ціни на цукор продовжують рости
Практично весь тиждень світові ціни на цукор збільшувались і лише в кінці тижня набули протилежної тенденції. Станом на 23 жовтня, ціна березневого ф’ючерса на цукор-сирець на Нью-Йоркській товарно-сировинній біржі (ICE) досягла відмітки 425,04 дол. США/т, що є найбільшим показником за цей рік.  
28.10.2013
Зниження обсягів виробництва цементу в Україні у вересні 2013 року
За даними Державної служби статистики України, виробництво цементу в країні у вересні 2013 року знизилося на 10,5% в порівнянні з аналогічним місяцем 2012-го – до 0,95 тонн, тоді як у серпні 2013 року було зафіксований вперше з березня зростання на рівні 9,4% до серпня 2012-го.  
28.10.2013
Китай запустив ф`ючерсну торгівлю залізорудною сировиною
18 жовтня поточного року розпочалася торгівля залізорудними ф`ючерсними контрактами на товарній біржі у Далянь (Китай) в умовах високої активності ринку.  
28.10.2013
На останньому тендері на закупівлю карбаміду в Індії мінімальна запропонована ціна була вищою, ніж на попередньому
На тендер, проведеному в Індії 18 жовтня, було отримано 17 пропозицій. Оскільки в Китаї ціни значно збільшилися, мінімальна запропонована ціна на цьому тендері на 15 дол. США/т вище, ніж на попередньому, проведеному компанією MMTC (Metals and Minerals Trading Corporation of India) 26 вересня.  
Всі новини
 
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Маркетингові дослідження