This version of the page http://otb.com.ua/redakcija-efir (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-02. The original page over time could change.
Редакція «Ефір» | ОТБ – Харківська обласна державна телерадіокомпанія








  • Листопад




    Дитині потрібна допомога!




    ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОТБ


Редакція «Ефір»

Керівник редакції – Світлана Авер’янова

Журналісти:

Юлія Ільницька

Юлія Ільницька

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ольга Приходько

Ольга Приходько

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нелла Гунченко

Вікторія Березка

 

Програми Т/Г «Ефір»:

Найцікавіші заходи мистецького життя міста й області – театральні прем’єри, нові концертні програми, репортажі з вернісажів, художніх, фольклорних та кінофестивалів, інтерв’ю з провідними митцями – нашими земляками й гостями краю. Про все це – в мистецькому щотижневику «Гостини».

Ефір: щосуботи о 18.10 (також на каналі «Харків-2» о 16.00

Творчі портрети письменників, новинки літературного життя, розповідь про літературні читання й фестивалі, нових авторів, роботу провідних бібліотечних закладів міста, популяризація сучасної української літератури. Такі теми програми «Курсив», яка виходить на хвилях обласного радіо щомісяця.

Ефір: раз на місяць 0 20.00

 

«Ні, не пройшла поезії пора», – цю думку доводить передача з однойменною назвою, яка звертається до творчості як поетів-класиків, так і сучасних майстрів, висвітлює тенденції вітчизняних поетичних альманахів і колективних збірників, спілкується з гостями поетичних фестивалів – літераторами, перекладачами, критиками.

Ефір: двічі на місяць у вівторок о 15.40 (повтор на каналі «Харків-2» у середу о 16.30)

 

У програмі «Мистецька вітальня» обговорюються проблеми і перспективи розвитку різних видів та напрямків сучасного мистецтва. Запрошує на зустріч із майстрами, викладачами творчих вищих навчальних закладів Харкова, України, зарубіжжя і талановитою молоддю.

Ефір:

 

Про найцікавіші колекції та експонати музейних фондів, екскурси в історію найстаріших провідних музейних закладів Харкова і області – в програмі «Запасник».

Ефір: останній вівторок місяця о 15.40 (повтор на каналі «Харків-2» у середу о 16.30)

 

«Імена» – це програма, в якій йдеться про маловідомі факти з життя видатних діячів культури минулого й сьогодення, тих, чиї імена вписані великими літерами в історію вітчизняної та світової культури.

Ефір: двічі на місяць у неділю о 20.00 (повтор на каналі «Харків-2» у понеділок о 16.00)

 

У передачі «Автограф» щоп’ятниці можна послухати інтерв’ю з відомими  співаками, композиторами й артистами, а також керівниками і солістами знаних в Україні та за кордоном колективів. Крім того, кожен із видатних гостей програми залишає для вас, шановні слухачі, свій «словесний автограф».

Ефір: щоп’ятниці о 20.00 (також на каналі «Харків-2» у п’ятницю о 16.30)

 

«Шляхи під чорним сонцем». У цій передачі мандруємо життєвими дорогами поетів і письменників, знищених тоталітарними режимами ХХ століття. Слухачі програми мають унікальну можливість послухати твори цих майстрів.

Ефір: раз на місяць у неділю о 15.40

 

Програма «Ретро». Говоримо про велике кохання і високе мистецтво у житті знаменитих співаків, композиторів і поетів-піснярів ХХ століття.

Ефір: щонеділі о 18.30 (також на каналі «Харків-2» о 16.00)

 

В музичному сенсі Харків – унікальне місто. У ньому величезна кількість талановитих, але відомих у вузькому колі особистостей, із своїм розумінням життя, творчості. Програма «Музична прем’єра», яка виходить раз на місяць, має на меті знайомити слухачів з музичними новинками талановитої молоді. Про себе розказують і вже відомі музиканти, і початківці, які усвідомили – справа їхнього життя – музика.

Ефір: раз на місяць у вівторок о 15.40 (повтор на каналі «Харків-2» у середу о 16.30)

 

«Харківські зустрічі». Знайомство з творчими особистостями – гостями Харкова і краю. Зокрема, із представниками української діаспори різних країн. Репортажі з всеукраїнських та міжнародних культурно-мистецьких заходів і фестивалів.

Ефір: двічі на місяць у середу о 20.00 (повтор на каналі «Харків-2» у четвер о 16.00)

«Музика крізь століття». Програма знайомить із кращими зразками світової та вітчизняної класичної музики. Це розповіді про видатних композиторів на написані ними твори –  своєрідна подорож у музичному часовому просторі. У передачі звучать і записи із фонду обласного радіо, і композиції у виконанні сучасних музикантів-віртуозів.

Ефір: двічі на місяць у неділю о 15.40

 

«Музичний кіносеанс» – програма, в якій звучать «мелодії-візитівки» відомих комедій, детективів, мелодрам та мультиплікаційних фільмів.  У кожній передачі – цікаві факти про життя і творчості  композиторів, які пишуть музику для кіно, спогади відомих акторів.

Ефір: раз на місяць у неділю о 15.40

 

  • Погода
    Погода у Харкові

    вологість:

    тиск:

    вітер:

    Погода у Києві

    вологість:

    тиск:

    вітер:





  • Українське телебачення і радіомовлення (УТР)

     

     

     
    Урядовий портал
     

     
    Верховна Рада України

     
    Державний комітет телебачення і радіомовлення

     
    Національна Рада України з питань телебачення і радіомовлення

     
    Харківська обласна державна адміністрація

     
    Харківська обласна рада

     
    Харківська міська рада