This version of the page http://lviv.nashigroshi.org/2012/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-02. The original page over time could change.

НОВИНИ

01.11.2013
31.10.2013
30.10.2013
29.10.2013
28.10.2013
Всі новини »

ТЕГИ

!Фест 2012 ZIK Апеляційний суд Арена Львів Брюховичі Будівництво Бюджет Важливо Господарський суд Дрогобич Дубневич Дубневич Богдан Земля Кредит Кривецький Ігор ЛМР ЛОДА ЛОР Львів Львів-ТБ Львівелектротранс Львівобленерго Львівська залізниця Львівська міська рада Львівська обласна рада Львівська область Онур Свобода Тендер Трускавець бензин борг витрати вугілля депутат обладнання оренда патент прибирання продаж реконструкція ремонт суд хіт-парад

ДОКУМЕНТИ

Архів на 2013

Басейн Львівської облради обходиться в півмільйона на рік

Львівська облрада передбачила півмільйона на утримання власного басейную Про це 28 грудня на сесії Львівської облради заявила депутат від «Фронту змін» Ганна Костюк — повідомляє ІА ZIK. «Коли ми говоримо про витрати, які йдуть на утримання Верховної Ради, у мене є бажання, щоб Львівська облрада не уподібнювалася ВРУ. Протягом двох років видатки на утримання Львівської […] »»»

Противник “!Фесту” Потюк винен за оренду пам’ятки 17 тисяч

Начальник управління охорони культурної спадщини Львівської облдержадмiнiстрацiї Валерій Потюк не платить за оренду приміщення в Пороховій вежі, у якому працює ресторан його дружини. Про це пише газета “Експрес”. Як повідомляє видання, попри те, що Потюк переконував, ніби ресторан – це бізнес його дружини, у 2005 році саме він уклав договір із Національною спілки архітекторів про […] »»»

Для мера Трускавця куплять Toyota Avalon за 250 тисяч гривень

Як повідомляє Трускавецький вісник На позачерговій сесії Трускавецької міської ради 27 грудня головним питанням було затвердження бюджету міста на 2013 рік. Неоднозначно депутати сприйняли статтю видатків щодо закупівлі машини для міського голови Руслана Козиря за 250 тисяч гривень. Мер парирував депутатам попереднього скликання, що вони співвідповідальні за борги КП «Наше місто», а отже, і за […] »»»

Суд зобов’язав “Львівську залізницю” виплатити 617 тисяч боргу за болти і гайки

Господарський суд Львівської області 26 грудня задовільнив позов ТОВ “Індастріал-Інвест” до ДТГО “Львівська залізниця”. Суд вирішив стягнути з залізничників майже 617 тис. грн заборгованості. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Окрім того, “Львівська залізниця” має заплатити київській компанії понад 7 тис. грн пені, 10 тис. - за послуги адвоката та майже 12,5 […] »»»

Майстер манікюру відремонтує дитячий садок в Дроговижі дорожче, ніж би його збудували заново

Приватне підприємство ПП “Дельта-Ресурс” отримало підряд на реконструкцію дитячого садка на 20 місць у селі Дроговиж Миколаївського району Львівської області. Вартість замовлення 2,8 млн грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”. Директор будівельної фірми Еріка Чубрікова, одночасно є приватним підприємцем, власником навчального центру “Гармонія”, який проводить курси косметології, масажу, манікюру, перукарські. Виглядає на те, […] »»»

Вісімдесят шість мільйонів минулого тижня

Всього з 20 по 26 грудня у «Віснику державних закупівель» опубліковано оголошення про результати 33 тендерів у Львівській області на загальну суму 85,9 млн грн. Практично половина цієї суми становить тендер на відкриття кредитної лінії для Львівської залізниці. До таблиці не включено дані щодо закупівлі електроенергії, газу для опалення та інших комунальних послуг. Топ-5 закупівель […] »»»

Фірма чиновника з Львівської облради програла багатомільйонний тендер компанії депутата

Зубрянська сільрада Пустомитівського району Львівської області за кошти місцевого бюджету збудує в селі дошкільний навчальний заклад на 150 місць. Роботи виконуватиме ТОВ «Будівельно-ремонтне підприємство «Технобуд» за 19,45 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Дитячий садок мають збудувати до кінця 2015 року. Єдиний конкурент на тендері ТОВ “Єврооснова” пропонувало звести садочок за 19,7 […] »»»

Волинське телебачення купило у киян п’ять професійних камер

Волинська обласна державна телерадіокомпанія за результатами запиту цінових пропозицій придбала у ТОВ “Ді-Рекс” п’ять професійних відеокамер з трьома ПЗЗ матрицями за 162 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Відеокамери компанія-переможець має поставити вже цього року. Кожна камера коштує 32,4 тис. грн. Разом з ТОВ “Ді-Рекс” участь у конкурсі брало ще дві київські […] »»»

У Трускавці рекультивують сміттєзвалище

Перший крок до рекультивації колишнього міського сміттєзвалища зробила Трускавецька міська рада. Як повідомляє «Вісник державних закупівель» міське управління  житлово-комунального господарства і будівництва замовило розробку проектно-кошторисної документації по рекультивації сміттєзвалища в селі Станиля. Проект виконає Інститут водних проблем і меліорації НААН України за 139,6 тис.  грн. Їх пропозиція була дешевшою в порівняні з конкурентом ТОВ «Водбуд-Україна», […] »»»

Прорахувались на 12 мільйонів: на таку суму непередбачені обставини збільшили кошторис житлового комплексу

Приватне підприємство «Львівдах» для завершення будівництва житлового корпусу з їдальнею для Західного реабілітаційно-спортивного центру в селі Яворів Турківського району отримало ще 12 млн грн. Це кошти на додаткові будівельні роботи, які не були передбачені в початковому проекті будівництва та виникли через «непередбачувані обставини». Сам проект, тендер на який підприємство «Львівдах» виграло в червні цього року, […] »»»

НАШІ ГРОШІ

02.11.2013
01.11.2013
31.10.2013