This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=12 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-01. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Міський комітет з економічних реформ
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба інформує
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

Фільм "Наше місто Хмельницький 2013"

 

Святкування Дня міста Хмельницького

фото - та відеорепортаж

 

 Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста 

 

Сплачувати за житлово-комунальні послуги - обов’язок кожного!

 

Пам’ятка для тих, хто хоче взяти участь у державних житлових програмах і придбати житло за доступною ціною (doc)

 

 Вакантні посади 

комунальних підприємств, установ, організацій Хмельницької міської ради
станом на 01.10.2013 року 
[xls] 

  

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 

 
 

Зміни в законодавстві України
Четвер, 31 жовтня 2013, 09:50
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.
Станом на 30 жовтня 2013 року зміни внесені до наступних законодавчих актів України:
- Закон України від 08.10.2013 № 625-VII "Про внесення змін до додатка N 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік";
- Наказ Міністерства охорони здоров'я від 06.08.2013 № 693 "Про організацію клініко-експертної оцінки якості медичної допомоги";
- Наказ Міністерства охорони здоров'я від 06.08.2013 № 693 "Положення про медичну раду закладу охорони здоров'я".
 
За минулий тиждень у житлових будинках міста відремонтовано 16 під’їздів, від початку року - 253
Середа, 30 жовтня 2013, 18:07
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівники житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 24 до 30 жовтня, виконали такі основні види та обсяги робіт:
ЖЕК-1
Виконано ремонт 2 під’їздів – вул. Завадського, 64/2, вул. Проскурівського підпілля, 209(2). Замінено 5 вентилів на системах холодного водопостачання – вул. Кам’янецька, 43, 50, вул. Подільська, 9/1, прв. Подільський, 4. Виконано заміну 2 м/п каналізаційних труб – вул. Північна, 113/1.
Детальніше...
 
Народний Дім «Просвіти» - осередок захисників рідної мови
Середа, 30 жовтня 2013, 17:41
В рамках проекту «Вічний як народ», що присвячений 200-річчю Тараса Шевченка, у Народному Домі Хмельницької міської «Просвіти» відбулось  тематичне засідання керівників методичних об’єднань вчителів української мови та літератури шкіл обласного центру.
За участю голови правління «Просвіти» Зої Діденко та методиста управління освіти Хмельницької міської ради Віри Копії було обговорено напрямки реалізації проекту та презентовано нове просвітницьке видання про друзів Тараса Шевченка «Який я щасливий тою нелицемірною дружбою».
Учасники зібрання ознайомилися з книжковою виставкою «Мова – наш останній рубіж», а також підтримали звернення до лідерів опозиції з нагоди Дня української писемності та мови.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Середа, 30 жовтня 2013, 16:44
У зв’язку із заміною електроопор 31 жовтня з 09.00 до 17.00 буде призупинено електропостачання у будинках на вулиці Калнишевського та у провулках Головіна і Пугачова.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
Колектив Хмельницького ліцею №17 нагороджений медаллю «Трудова слава» та дипломом у номінації «За якість послуг та забезпечення високого рівня навчального процесу» Міжнародного академічного рейтингу «Золота фортуна»
Середа, 30 жовтня 2013, 15:05
Нові нагороди отримав колектив Хмельницького ліцею №17. У середині жовтня в київському Будинку офіцерів відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів Міжнародного академіч­ного рейтингу “Золота фортуна”. Колектив Хмельницького ліцею №17 нагороджений медаллю “Трудова слава” та дипломом в номінації “За якість послуг та забезпечення високого рівня навчального процесу”. Голова генеральної дирекції Міжнародної академії рейтингових технологій і соціології (МАРТІС) "Золота Фортуна" Дмитро Акімов вручив директору Хмельницького ліцею №17 Броніславі Бейдерман Почесну грамоту у номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти і науки».
Детальніше...
 
Земельний аукціон у нашому місті вперше проводився за новою процедурою
Середа, 30 жовтня 2013, 12:35
У залі засідань міської ради вчора відбувся перший у цьому році земельний аукціон з продажу права оренди земельних ділянок у місті Хмельницькому. Цей аукціон вперше проводився за новою процедурою, визначеною Земельним кодексом України, до якого прийняті суттєві зміни, і окремий розділ присвячений порядку проведення аукціонів.
За результатами проведення торгів продано право оренди на 12 земельних ділянок різного призначення. За право оренди цих земельних ділянок переможці мають сплатити близько 185 тисяч гривень. Біля 50% від цієї суми, відповідно до чинного законодавства, отримає «Фірма «СОМГІЗ», яка проводила аукціон, решта коштів надійдуть до міського бюджету як плата за отримання права оренди. За новою процедурою ціна продажу, яка склалася за результатами торгів, вноситься переможцем торгів як разовий платіж, а в подальшому вона дорівнює сумі річної орендної плати за кожен рік оренди. Відповідно впродовж трьох днів, вже до 1 листопада, до міського бюджету надійде близько 273 тисяч гривень - платіж за право оренди та орендна плата за перший рік оренди земельних ділянок. Очікується, що за підсумками цього аукціону до міського бюджету впродовж трьох років надійде майже 663 тисячі гривень.
Детальніше...
 
Подання звітності
Середа, 30 жовтня 2013, 12:15
Міндоходів України листом від 27.09.2013 р. № 19559/7/99-99-19-03-02-17 повідомило, що розрахунок частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до держбюджету, є обов’язковим документом, на підставі якого здійснюється нарахування та сплата зазначеного платежу. Враховуючи те, що частина чистого прибутку (доходу) сплачується наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності, базовим податковим (звітним) періодом для нарахування та сплати цього платежу є календарний квартал.
Детальніше...
 
Хмельничани мають можливість звернутись до влади в телефонному режимі
Вівторок, 29 жовтня 2013, 16:19
5 листопада від 12.00 до 13.00 години працюватиме пряма телефонна лінія "Міська влада відповідає".
На звернення хмельничан відповідатиме перший заступник міського голови Вінніков Олександр Федорович.
Звернення прийматимуться за номером телефону: 76-48-88.
 
 
Навчально-виховний комплекс №2 відзначив 25-й день народження
Вівторок, 29 жовтня 2013, 16:04
У святковий день в актовій залі навчального закладу зібралися випускники, учні, вчителі, ветерани та гості. Від імені міського голови Сергія Мельника присутніх привітав його заступник Григорій Давиденко. "Я щиро дякую педагогічному колективу за те, що щоденно вкладаєте частинку власної душі в своїх учнів. Бажаю вам здоров’я, матеріального достатку та творчих успіхів. Ваші учні є стипендіатами міського голови, переможцями предметних олімпіад, етапів малої академії наук. А це показник високого рівня знань. Бажаю вам здоров’я, матеріального достатку та творчих успіхів", – сказав Григорій Михайлович.
Детальніше...
 
Набули чинності нормативно-правові акти щодо застосування РРО
Вівторок, 29 жовтня 2013, 12:44
18 жовтня 2013 року набув чинності наказ Міндоходів від 28.08.2013 р. № 417, яким з метою удосконалення процедури реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій, практичного впровадження Законів "Про електронні документи та електронний документообіг" і "Про електронний цифровий підпис" затверджено:
- порядок реєстрації і застосування РРО для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги);
- порядок реєстрації і застосування РРО для реєстрації операцій з купівлі-продажу іноземної валюти...
Детальніше...
 
Фонд майбутнього України оголосив національний грантовий конкурс "Інтелектуальний капітал України"
Вівторок, 29 жовтня 2013, 11:21

4 жовтня 2013 року оголошено І національний грантовий конкурс "Інтелектуальний капітал України". Відкриття конкурсу відбулося під час ІІ Міжнародної експертної сесії "Як зробити інтелект ресурсом розвитку України?" Організатор сесії та конкурсу – Фонд майбутнього України.

Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Понеділок, 28 жовтня 2013, 17:45
У зв’язку із встановленням шаф обліку 29 жовтня з 9.00 до 16.00 буде призупинено електропостачання у житловому масиві “Обрій”.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
Більше статей...
  • Гран-прі фестивалю «Струни душі» здобув колектив управління праці та соціального захисту населення міста Хмельницького
  • ЗОШ №24 відзначила своє 30-річчя
  • До Вічного вогню лягли квіти
  • Визначено переможців “пРОсКурів-фест-2013”
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 28 жовтня до 3 листопада 2013 року
  • Шановні водії, працівники і ветерани автомобільного та дорожнього господарства міста Хмельницького!
  • Запрошуємо хмельничан вшанувати пам’ять воїнів-визволителів!
  • Останньої неділі жовтня Україна переходить на «зимовий час»
  • РЕМ повідомляє
  • Автомобілісти приймали вітання з нагоди професійного свята
  • День відкритих дверей для роботодавців обласного центру відбувся у Хмельницькому міському центрі зайнятості
  • Шестидесятиріччя з часу заснування відзначила спеціалізована загальноосвітня школа №15
  • Управління житлово-комунального господарства повідомляє
  • Результати роботи управління транспорту та зв’язку обговорили на розширеному засіданні виконавчого комітету
  • РЕМ повідомляє
  • Впродовж тижня працівники ЖЕКів відремонтували у житлових будинках близько 520 квадратних метрів м’якої покрівлі
  • Щоб уникнути біди суворо дотримуйтесь правил безпеки користування газом і газовими приладами
  • Спрощено процедуру державної реєстрації платників
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 2 з 108
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02