Переваги

Оплата за результат
Ви сплачуєте лише за дзвінки клієнтів, які зацікавлені у Вашому товарі або послузі. Перші 12 секунд розмови не тарифікуються, що дозволяє відсіювати нецільові дзвінки. Абонплата за використання послуги «Моя реклама» відсутня.

Гнучке управління
Створюйте стільки рекламних оголошень, скільки вважаєте за потрібне для Вашого бізнесу. Керуйте їх статусом, географією показу, часом отримання дзвінків.

Зручність
Ви можете керувати послугою «Моя реклама» за допомогою інтернету, з мобільного телефону, користуючись ussd-запитами або подзвонивши в абонентську службу за номером 848.

Конфіденційність
Ви спілкуєтеся з клієнтами,не розголошуючи власного номеру телефону. Дзвінки переадресовуються з «віртуального номера», зазначеного при просуванні Ваших оголошень. Ви можете вказати бажаний час отримання дзвінків, якщо не хочете, щоб клієнти зверталися по закінченні робочого дня та на вихідних.

Контроль за витратами
Вся інформація про перебіг рекламної кампанії міститься в розділі «Статистика» Особистого кабінету. Дані можуть бути представлені у вигляді зведених таблиць і графіків з можливістю деталізації. Працює експорт в Excel.

Сайт-візитка
Абсолютно безкоштовно Ви отримуєте сайт-візитку з інформацією про Ваш бізнес, товари та послуги, графік роботи. Сайт буде доступний з комп'ютерів та мобільних пристроїв.

Як підключити послугу

Бізнес-абоненти компанії «Київстар» можуть підключити послугу «Моя реклама» за допомогою:

  • Сервісного центру послуги за телефоном 848
  • Бізнес каталогу «Київстар» після попередньої реєстрації
  • Електронної пошти служби підтримки: support@mr.kyivstar.ua