This version of the page http://uaa.org.ua/ru/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-30. The original page over time could change.
ААУ
Карта сайта > Главная

 

Президент Дмитрієва Ольга Леонідівна

Президент очолює Правління та є вищою посадовою особою Асоціації, яка має право представляти Асоціацію у відносинах з третіми особами та офіційно висловлюватись від імені Асоціації. Президент обирається З'їздом шляхом рейтингового голосування терміном на 3 (три) роки.

Президент звітує про результати своєї роботи за рік на черговому З'їзді Асоціації, після чого З'їзд шляхом голосування визнає роботу Президента задовільною або незадовільною. У випадку визнання роботи Президента незадовільною З'їзд може прийняти рішення про дострокове переобрання Президента, для чого скликається позачерговий З'їзд. Перший Віце-Президент виконує обов'язки Президента до обрання нового Президента та організує підготовку до позачергового З'їзду.

У межах своєї компетенції Президент:

забезпечує загальне керівництво діяльністю Асоціації та Правління щодо реалізації статутної мети та завдань Асоціації;

- представляє Асоціацію у відносинах з органами центральної та місцевої влади, іншими державними та недержавними українськими, закордонними та міжнародними організаціями, підприємствами, приватними особами, діє від імені Асоціації без довіреності та вчиняє від імені Асоціації юридично значущі дії;

- головує на чергових і позачергових З'їздах Асоціації та засіданнях Правління;

- подає кандидатуру Виконавчого директора на затвердження Правління;

- має право скликати позачергові засідання Правління;

- має право підписувати будь-які документи, що стосуються діяльності Асоціації;

- підписує затверджені З'їздом Статут Асоціації, зміни та доповнення до нього;

- забезпечує координацію діяльності Відділень та інших структурних підрозділів Асоціації;

- виконує інші функції, що випливають з цього Статуту та чинного законодавства України.