Онлайн-чат
Головна Платежі
Виберіть регіон Київська обл.
Реєстрація Вхід
Партнерам
Постачальникам послуг населенню
Телеком-операторам та інтернет-провайдерам
Інтернет-магазинам
Готелям
Туристичним агентствам
+38
Поповнити
Центр допомоги
У Центрі допомоги ви знайдете відповіді на всі питання!
Отримати допомогу

Туристичним агентствам

Приймайте оплати за тури від клієнтів через інтернет!

За допомогою сервісу iPay.ua туристичні агентства можуть цілодобово приймати оплати від туристів через інтернет. Туристи здійснюють оплати банківськими картками Visa і MasterCard у зручний для них час, а пакет документів отримують електронною поштою.

Навіщо сервіс онлайн-платежів турфірмі?

Задоволення потреб клієнтів. Деякі клієнти воліють замовляти відпочинок самостійно, зводячи до мінімуму спілкування з менеджерами турфірм. Усю необхідну інформацію вони бажають отримувати в інтернеті: інформацію про тури, консультації тощо. Для них важливо, щоб спосіб оплати, як і вибір туру, максимально відповідав їхнім вимогам. Тепер фірми можуть задовольнити потреби такої категорії клієнтів, надавши спосіб оплати турів онлайн.

Збільшення географії клієнтів. Сервіс iPay.ua надає можливість працювати з великою кількістю клієнтів, незалежно від їх віддаленості від офісу Вашої компанії.

У ногу з часом. Туризм - одна з найбільш клієнтоорієнтованих галузей. Туристи стають більш вимогливими, тоді як фірми повинні бути більш винахідливими. Наявність сучасного додаткового способу оплати (за допомогою банківських карток через інтернет) - це показник високого рівня сервісу та конкурентна необхідність компанії.

До речі, за даними НБУ, станом на 1.04.2012 р. в Україні кількість активних платіжних карток складає 32,658 млн од. При цьому 52% українців використовували платіжні картки для безготівкового розрахунку.

Можливість приділяти увагу тим клієнтам, які її потребують. Надавши «самостійним» клієнтам усі необхідні сервіси для вибору та покупки турів онлайн, менеджери турфірм можуть приділяти більше часу покупцям, які потребують особистого спілкування з консультантом.

Відсутність помилкових замовлень. Як правило, споживачеві необхідно зробити передоплату або оплатити тур повністю до моменту бронювання. Але часом у погоні за клієнтами менеджери бронюють тур на свій страх і ризик.

Чи часто клієнт по дорозі до Вас змінює своє рішення? Ще подумає, розгляне інші варіанти турів, дати - причин відмовитися від броні дуже багато. iPay.ua виключає можливість помилкових замовлень, оскільки клієнт миттєво здійснює оплату / передоплату.

Головні переваги використання iPay.ua

Можливість прийняти оплату / передоплату туру, навіть якщо турист не може приїхати в офіс фірми. Для того щоб сплатити за допомогою iPay.ua, клієнтові необхідно мати тільки карту з грошовими коштами, виставлений рахунок турфірмою і доступ в інтернет.

Більше імпульсивних покупок і менше часу на прийняття рішення. Спрощений спосіб оплати збільшує кількість покупок і, відповідно, прибутку.

Оперативність. Виставлення рахунку займає не більше 1 хвилини. Щоб сплатити, туристу необхідно всього 30 секунд. Інформування турфірми про проведений платіж відбувається миттєво.

Як відбувається процес оплати за допомогою iPay.ua?

Крок 1. Турист обирає тур і спосіб оплати банківською карткою через інтернет.

Крок 2. Менеджер агентства формує рахунок в «Особистому кабінеті iPay.ua» і надсилає клієнту електронною поштою автоматично створене гіперпосилання на спеціальну захищену сторінку оплати.

Крок 3. Клієнт, перейшовши за посиланням, уводить на сторінці оплати номер своєї картки, термін її дії та CVV/CV2-код (три цифри на звороті картки), підтверджує платіж і одержує повідомлення про успішну оплату.

Крок 4. Гроші туриста надходять на розрахунковий рахунок турагентства.

Чому саме iPay.ua?

Фінансові умови співпраці, простота та зручність використання інтерфейсу - переваги на користь iPay.ua. Важливо й те, що iPay.ua сертифікований згідно з міжнародним стандартом безпеки PCI DSS.

Для туристичних агентств:

  • Підключення до сервісу БЕЗКОШТОВНО.
  • Абонентська плата і для агентств, і для туристів відсутня.
  • Існує комісія за переказ коштів від туриста на розрахунковий рахунок фірми. Вона може бути розподілена між турагентством і покупцем.

Етапи підключення

Крок 1. Ви заповнюєте анкету для підключення.

Крок 2. Підписуєте договір.

Крок 3. Вам надають доступ в «Особистий кабінет iPay.ua», в якому менеджер турагентства може формувати рахунки та миттєво отримувати інформацію про здійснені платежі.

З питань підключення звертайтеся:

Тел./факс: +380 (44) 502-50-75;

e-mail: sales@ipay.ua;

Skype: ipay.ua

Новини   •    Акції   •    Про компанію   •    Партнерам   •    Контакти   •    Безпека платежів
iPay.ua
Всеукраїнський сервіс прийому платежів в інтернеті 2010-2013
Mastercard SecureCode Verified by Visa