Русский Головна
Allianz Україна

Allianz Україна

Товариство з додатковою відповідальністю «Альянс Україна» зареєстроване 30 серпня 2005 року і є одним з провідних страховиків України. Компанія входить до фінансово-страхового концерну Allianz, який вже більше 120 років забезпечує надійним страховим захистом мільйони клієнтів по всьому світу. Поєднуючи міжнародний та український досвід з управління ризиками та можливостями, Allianz Україна допомагає своїм клієнтам впевнено рухатися вперед і вгору у житті та бізнесі.

Ліцензії на здійснення 30 видів страхування дозволяють компанії пропонувати універсальний набір послуг як представникам малого, середнього і великого бізнесу, так і приватним особам. Мережа регіональних дирекцій у Дніпропетровську, Донецьку, Києві, Львові, Одесі та філій в інших обласних центрах робить послуги Allianz доступними по всій країні.

Клієнт Allianz Україна отримує в якості партнера одну з найбільш стійких і процвітаючих фінансових груп світу. Приналежність до родини Allianz гарантує відповідність високим міжнародним стандартам фінансової стійкості, рівня обслуговування, корпоративної культури та прозорості бізнесу.

Клієнти компанії гарантовано отримують стабільний і надійний страховий захист, який ґрунтується на ефективній стратегії ведення бізнесу, об’ємі страхових резервів компанії та якісному облігаторному перестраховому захисті, забезпеченому Allianz SE. Страхування майна займає переважну частку в портфелі Allianz Україна, що робить його одним з найбільш збалансованих на українському ринку. До того ж, вже кілька років поспіль компанія входить до ТОП-20 найстійкіших страховиків України за даними РА «Експерт-Рейтинг» та є найнадійнішим страховиком країни за версією журналу «Фокус».

Основними принципами компанії у взаємодії з клієнтом є довіра, інноваційність та клієнторієнтованість. Allianz Україна розвиває сучасні страхові технології та має індивідуальний підхід до кожного застрахованого. Постійне вдосконалення сервісу компанії відбувається завдяки системі контролю якості обслуговування клієнтів та регулярним дослідженням рівня задоволеності страхувальників за методикою, що є єдиною для компаній Allianz в усьому світі.

На підтвердження відкритості та приналежності до класичних страховиків Allianz Україна щороку проходить аудиторську перевірку діяльності за міжнародними стандартами (компанією KPMG) та двічі на рік за національними стандартами. Квартальні звіти щодо діяльності Allianz Україна публікуються у пресі та на офіційному сайті компанії.

Компанія є членом Української Федерації Убезпечення, Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також асоційованим членом Моторного Транспортного Страхового Бюро України.
Залишити відгук
Напишіть мені
Зателефонуйте мені
Право клієнта

Головний офіс:

04119, м. Київ, вул. Дегтярівська, 21 Г
Тел.: +380 44 499 77 00
Факс:
+380 44 499 77 01
office@allianz.ua

Цілодобовий
контакт–центр:

0 800 500 727
(безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України)

© Allianz 2013. Всі права захищено.
Наверх

Каско страхування Калькулятор страхування автомобіля (КАСКО) Автоцивілка вартість (калькулятор) Медичне страхування Страхування майна Страхування вантажів