This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=912 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-29. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Міський комітет з економічних реформ
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба інформує
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

Фільм "Наше місто Хмельницький 2013"

 

Святкування Дня міста Хмельницького

фото - та відеорепортаж

 

 Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста 

 

Сплачувати за житлово-комунальні послуги - обов’язок кожного!

 

Пам’ятка для тих, хто хоче взяти участь у державних житлових програмах і придбати житло за доступною ціною (doc)

 

 Вакантні посади 

комунальних підприємств, установ, організацій Хмельницької міської ради
станом на 01.10.2013 року 
[xls] 

  

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 

 
 

Про захист майнових та житлових прав дітей
Четвер, 28 березня 2013, 12:18
Право дитини на майно та житло є одним з основних прав, адже без мінімальної забезпеченості житлом та майном нормальне існування дитини просто неможливе.
З метою захисту майнових, житлових прав дитини законодавство України покладає на орган опіки та піклування (виконавчий комітет Хмельницької міської ради) обов'язок щодо здійснення контролю за дотриманням батьками та особами, які їх замінюють, житлових прав та охоронюваних законом інтересів дітей.
Відповідно до статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей» для здійснення будь-яких правочинів стосовно нерухомого майна, право власності на яке або право користування яким мають діти, потрібна попередня згода органів опіки та піклування.
Детальніше...
 
У Хмельницькому рівень захворювання на грип та ГРВІ знижується
Четвер, 28 березня 2013, 12:00
За оперативними даними управління охорони здоров’я міської ради, за 12 тиждень цього року на грип та ГРВІ у Хмельницькому захворіло 2420осіб, з яких 1591 (65,7%) - діти. Показник захворюваності на грип та ГРВІ (сумарно) серед населення міста складає 92,77 на 10 тисяч населення, що на 23,2 % нижче, порівняно з попереднім тижнем. Серед дитячого населення найвразливішими залишаються діти від 1 до 4-х років (504 хворих – 20,8% від усіх захворілих) та від 5 до 9 років (448 хворих – 18,5% від усіх захворілих). За 12 тиждень на території міста летальних випадків серед хворих на грип та ГРВІ не зареєстровано. Госпіталізовано в лікувально-профілактичні заклади 33 хворих: 16 дітей та 17 дорослих.
 
Четвер, 28 березня 2013, 11:11
Хмельницька гімназія №2 стала переможцем Міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти - 2013"
 
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення і охорони праці Хмельницької міської ради повідомляє
Середа, 27 березня 2013, 18:38
 28 березня з 14.00 до 15.00 буде здійснена комплексна квартальна перевірка стану системи оповіщення цивільної оборони (цивільного захисту) області. Випробування проводитиметься з приміщення кризового центру облдержадміністрації із запуском сирен та мовним супроводом команд.
Перевірка проводиться відповідно до “Плану основних заходів з підготовки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області на 2013 рік”.
Просимо хмельничан безпідставно не хвилюватись, зберігати спокій та уникати паніки.
 
Комунальні служби забезпечують функціонування міського господарства
Середа, 27 березня 2013, 18:00
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконані підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 20 до 27 березня.
Зокрема, працівники комунального підприємства “Міськсвітло” замінили 94 лампи зовнішнього освітлення на вулицях: Проскурівській, Володимирській, Грушевського, Свободи, Прибузькій, Зарічанській, Рибалка, Проскурівського підпілля, Курчатова, Пілотській, Заводській, Трудовій, Гагаріна, Герцена, Толстого, Щорса, Червонофлотській, прс. Миру, у дворах житлових будинків на вулицях Молодіжній, Тернопільській та Інститутській.
Детальніше...
 
Обговорено проект нових тарифів на утримання житла
Середа, 27 березня 2013, 16:56

У міському будинку культури відбулися збори громадян, на яких обговорювався проект рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради “Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій ЖЕКів №№1, 2, 3, 5, 6, 7 та ЖКК “Будівельник”. У заході взяли участь заступник міського голови Анатолій Нестерук, начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олександр Шаповал та його заступники, керівники ЖЕКів, депутати міської ради, представники засобів масової інформації, громадськість міста. Виконавчий комітет пропонує запровадити нові тарифи з 1 червня цього року.

Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Середа, 27 березня 2013, 16:52
У зв’язку з проведенням профілактично-ремонтних робіт на трансформаторній підстанції 28 березня з 09.00 до 15.00 буде відсутня електроенергія за адресами: вул. Кам’янецька, №№96-104 і 109-111; вул. Інститутська, 4/2; вул. Сковороди, №48.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
 
Міська громадська рада визначила пріоритети та напрямки своєї діяльності на 2013 рік
Середа, 27 березня 2013, 16:36

 

26 березня у зеленій залі Хмельницької міської ради за участю Хмельницького міського голови Сергія Мельника відбулося чергове засідання міської громадської ради.
Сергій Іванович привітав учасників засідання з обранням їх до складу ради, із приємністю відзначив різнобічність та значний суспільний авторитет тих об’єднань громадян, представники яких увійшли до її складу, подякував за небайдужу позицію членів ради, які на громадських засадах зголосились працювати у такому важливому для міста консультативно-дорадчому органі, а також за реалізовані ініціативи під час попередніх двох років діяльності, закликав оновлений склад громадської ради до не менш конструктивної й активної праці впродовж 2013-2014 років.
Детальніше...
 
До уваги підприємців! Сплата єдиного соціального внеску
Середа, 27 березня 2013, 15:12
Якщо фізична особа-підприємець не отримала доходу, чи має вона сплачувати за себе єдиний внесок?
Відповідно до п. 4 частини першої ст. 4 Закону про ЄСВ фізичних осіб — підприємців, у тому числі тих, які обрали спрощену систему оподаткування, визначено платниками єдиного внеску.
Для фізичних осіб — підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування, єдиний внесок нараховується у розмірі 34,7% на суми, що визначаються такими платниками самостійно, але не більше максимальної величини бази нарахування єдиного внеску. При цьому сума єдиного внеску не може бути меншою за розмір мінімального страхового внеску.
Детальніше...
 
Зміни в законодавстві України
Середа, 27 березня 2013, 14:47
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.
Станом на 26 березня 2013 року зміни внесені до наступного законодавчого акта України:
- Постанова КМ України від 20.03.2013 р. № 167 “Про затвердження Порядку та умов надання у 2013 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування.
 
Хмельничани спілкувались з міським головою у телефонному режимі
Середа, 27 березня 2013, 13:07
Під час традиційної прямої телефонної лінії “Міська влада відповідає” звернення мешканців обласного центру приймав міський голова Сергій Мельник. Впродовж години 27 хмельничан встигли порушити перед очільником міста близько 40 різнопланових питань. Переважно люди непокоїлися проблемами житлово-комунального господарства, маршрутами руху громадського транспорту, порядком формуванням тарифів на послуги, знесення аварійних дерев та відновлення зелених насаджень, порушеннями правил благоустрою тощо.
Детальніше...
 
“З повагою та вдячністю» до визволителів
Середа, 27 березня 2013, 11:07
З нагоди відзначення 69-ї річниці визволення Проскурова від фашистських загарбників та з метою вшанування учасників Проскурівського підпілля колективом музею історії міста Хмельницького та його філії – музею Проскурівського підпілля за дорученням управління культури і туризму Хмельницької міської ради 26 березня була проведена акція «З повагою та вдячністю».
На знак вдячності і шани колишні підпільники отримали квіти і цінні подарунки, що зігріватимуть ветеранів не лише символічно, адже цього разу працівники культури обрали для них корисні електроприлади, а саме електричні чайники.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Фото-документи - з відвертістю про наш край в роки Великої Вітчизняної війни
  • РЕМ повідомляє
  • «Хмельниччино рідна моя!»
  • У Хмельницькому будується доступне житло
  • Стан благоустрою міста - на постійному контролі
  • Обережно, бурульки!
  • Заповнення декларації OnLine
  • Міський голова відповідатиме на телефонні звернення хмельничан
  • Відбудуться збори громадян
  • Хмельничани вшанували визволителів рідного міста
  • Про визволителів та ветеранів турбота постійна
  • Розкрити свої творчі можливості підопічним “Родинного затишку” допомогло свято танцю
  • До уваги керівників підприємств, установ, організацій, підприємців!
  • Дорогі визволителі міста Хмельницького, учасники Проскурівського підпілля, ветерани Великої Вітчизняної війни! Шановні хмельничани!
  • 25 березня – 69 річниця визволення обласного центру від фашистських загарбників
  • Увага! Погіршення погодних умов
  • РЕМ повідомляє
  • Година Землі 2013 – Кинь виклик світу, щоб врятувати Планету!
<< Початок < Попередня 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Наступна > Кінець >>

Сторінка 77 з 106
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02