This version of the page http://uman.info/ilovemilk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-24. The original page over time could change.
Інформаційний портал міста Умань - новини, афіша подій, готелі Умані, екскурсії в Софіївку, каталог підприємств Умані, фотогалерея, знайомства, пошук роботи в Умані

Всеукраїнський проект

«Я люблю молоко»

Асоціація виробників молока України та низка молокопереробних підприємств і комерційних компаній у травні 2012-го року започаткували Всеукраїнський проект «Я люблю молоко».

Проект складається з трьох напрямків: інформаційного інтернет-порталу ILoveMilk.info, програми «Здорова дитина — здорова нація» та програми «Шкільне молоко». Фішка сайту ILoveMilk.info в тому, щоб не тільки інформувати людей про користь молока та його технічні характеристики, розповідати про особливості технологій виробництва молочних продуктів та українські молочні компанії, але й залучити до діалогу користувачів сайту: споживачі зможуть задавати свої запитання експертам молочного ринку, дієтологам, технологам молочних заводів, брати участь у цікавих конкурсах тощо.

Друга частина проекту - програма «Здорова дитина – здорова нація» стартувала ще у травні з Чернігівської, Сумської, Черкаської та Херсонської областей. За цей період понад 800 дітей відкрили для себе цінність та користь молока і молокопродуктів. Восени заплановано залучити ще близько 5000 дітей з різних областей України. У рамках цієї програми школярі відвідують молочні ферми та молокопереробні підприємства. Такі екскурсії дають можливість показати дітям шлях, який проходить молоко, перш ніж потрапити до них на стіл. Не дарма із молока починається життя людини. Адже цей продукт є еліксиром молодості, який може допомогти оздоровити націю.

Наступник кроком програми буде впровадження молока у щоденний раціон школярів. Нагадаємо, що проект «Шкільне молоко», в рамках якого за рахунок Асоціації виробників молока кожен школяр 1–4 класу щодня споживатиме 200 мл високоякісного молока стартуватиме вже цієї осені. І першими безкоштовне молоко отримають учні Черкаської та Херсонської областей. Згодом проект охопить усю Україну.

Вверх