This version of the page http://www.ukrdzi.com/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-23. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
послуги

Основні напрямки діяльності:
Експертизи НБУ
Товарні довідки
Маркетингові дослідження

Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

Новини

21.10.2013
Ціни на китайський електролітичний марганець ростуть
За даними сайту Metal Pages на 17 жовтня 2013 року в Китаї ціна лускатого марганцю 99,7 % зросла з 12500-12700 юанів / т до 12700-12900 юанів / т. Зростання цін було обумовлене зниженням пропозиції на ринку та активізацією попиту з боку металургійних заводів.  
21.10.2013
До кінця 2013 року ціни на курятину і яйця не зміняться
Згідно прогнозам асоціації «Союз птахівників України» до кінця 2013 року відпускні ціни на курятину, яйця та яєчну продукцію збережуться на поточному рівні.  
21.10.2013
В Бразилії збільшується ціна на курятину
За даними галузевих джерел, з середини червня в Бразилії спостерігається зростання цін на курятину. В штаті Сан- Паулу ціни на птицю за червень-серпень зросли приблизно на 66%, з 1,75 реала/кг (0,82 долл. США/кг) до 2,90 реала/кг (1,27 долл. США/кг).  
21.10.2013
На світовому ринку свинини спостерігаються різнонаправлені цінові тенденції
В Бразилії на минулому тижні спотовий ринок свиней в більшості штатів характеризувався стабільністю цін та високою торговельною активністю. Разом з тим попит на тварин для забою незначно знизився, що характерно для поточного періоду року. Оптовий ринок свинини демонстрував незначне зниження рівня продажу.  
21.10.2013
Ситуація на світовому ринку яловичини
Згідно прогнозам Департаменту сільського господарства США, в наступному році в Уругваї продовжиться відновлення галузі виробництва яловичини.  
21.10.2013
Внутрішні ціни на довгомірний прокат вторинного українського ринку залишаються стабільними
Експортери квадратної заготовки в країнах СНД не переглядали ціни пропозицій на квадрат жовтневого виробництва на попередньому тижні. При цьому, експортні ціни на напівфабрикати, що будуть виготовлені в листопаді пропонуються для поставок в чорноморських портах по 495-505 дол. США/т, FOB.   
21.10.2013
Компанія New World Resources збільшила ціни на коксівне вугілля
Центральноєвропейський виробник вугілля і коксу, компанія New World Resources, заявила про підписання контрактів на постачання коксівного вугілля у останньому кварталі 2013 року.  
Всі новини
 
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Маркетингові дослідження