This version of the page http://www.arkada.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-22. The original page over time could change.
Про банк – ПАТ АКБ «АРКАДА»


Версія для друку

Про банк

Банк «Аркада» — універсальний комерційний банк ком­плекс­ного обслуговування фізичних осіб.

За роки свого існування банк розробив унікальні програми для населення:

  • в галузі фінансування та кредитування житлового будівництва;
  • в галузі недержавного пенсійного забезпечення, а також
  • накопичувальні програми для дітей;
  • різноманітні депозитні програми.

Всі наші програми мають соціальну спрямованість, вони створені для комплексного вирішення основних життєвих проблем сім'ї і стали надійним засобом фінансової підтримки всіх її членів — від дітей до людей похилого віку. Програми банку отримали визнання і на державному рівні, користуються довірою українців і стали дійсно народними проектами.

Місія банку — готовність допомогти кожному клієнту: від вивчення конкретної проблеми до підбору варіанта її розв'язання через комплексне застосування банківських програм. Такий підхід дозволяє практично для кожного клієнта знайти прийнятне для нього вирішення проблеми. Ми максимальною увагою ставимося до побажань кожного клієнта та пропозицій просто активної людини, якій близькі новаторські ідеї нашого банку.

Допомагаючи своїм клієнтам вирішувати такі важливі проблеми, як забезпечення власним житлом, створення неповнолітнім сприятливих стартових умов для подальшого самостійного життя, розширення можливостей пенсійного забезпечення, ми розуміємо ту соціальну відповідальність, яку банк несе перед суспільством. У своїй діяльності банк беззастережно керується вимогами українського законодавства. Впроваджуючи будь-яку програму, ми турбуємось про забезпечення максимальних гарантій нашим вкладникам та клієнтам.

Ми вдячні всім клієнтам, які обрали наш банк на початку його діяльності, а також тим, хто виявив довіру нам пізніше, хто і сьогодні залишається нашим клієнтом, без сумнівів сприймає кожну нову програму банку і бере в ній участь.

Ми прагнемо донести наші послуги до все більшої кількості українських сімей. Сьогодні банк пропонує свої програми в Києві, Київської області — м. Буча, в інших містах України: Дніпро­петровськ, Донецьк, Одеса, Харків, Вінниця, Запоріжжя, Севастополь, Феодосія, Євпаторія та Полтава.

Логотип

Логотипи банку в векторному вигляді
(PDF, 20 КБ)

Про банк
Історія банку
Послуги
Ліцензії і дозволи
Фінансові звіти
Акціонери банку
Структура власності
Інформація до оприлюднення
Житлова програма
Умови інвестування
Кредитування
Ціни на квартири
Ціни на нежитлові приміщення
Ціни на котеджі
Депозити
Цінні папери
Програми для дітей
Пенсійна програма
Індивідуальний сейф
Депозити
Цінні папери
Пенсійна програма
Депозитарна діяльність
Курс валютКупівляПродаж
USD8.178.19
EUR11.1311.23
RUB0.250.257
GBP13.1513.3
CHF99.12
Одиниця інвестування
100 ОдІн4563.46 грн.
курс на 21.10.13

«Желань-Тревел» — наш
туристичний партнер.

Відпочинок в Криму.
Дитячий табір «МУЛЬТ-ФИЛЬМ».
Про банкВідділення банкуПартнерамПрес-центрКонтакти