This version of the page http://uz.gov.ua/?m=all.road.lviv&lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-21. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Заощаджуйте з Інтерсіті+! Квитки за 45 діб - дешевше. Діє нова бонусна програма

Розклад руху пасажирських поїздів

Організація логістичної роботи з перевезення вантажів залізничним транспортом

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Розклад руху приміських поїздів

Новини

18.10.2013

На станції Рокувата Придніпровська залізниця побудувала пасажирський вокзал європейського рівня (ФОТО)

Сьогодні у Кривому Розі на станції Рокувата урочисто відкрили новий пасажирський вокзал європейського рівня. У церемонії відкриття взяли участь Віце-прем`єр-міністр України Олександр Вілкул, голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Дмитро Колєсніков, міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул та начальник ДП «Придніпровська залізниця» Ігор Гладкіх.
18.10.2013

Укрзалізниця створила прецедент для залучення довгострокових запозичень у транспортну галузь України, – експерти Українського форуму транспортної інфраструктури 2013

Укрзалізниця має високий рівень довіри серед інвесторів, про що свідчить успішний випуск єврооблігацій, який вона здійснила у травні 2013 року на суму 500 мільйонів доларів США строком на 5 років на міжнародних ринках боргового капіталу. На цьому наголосили експерти ринку фінансового капіталу під час Українського форуму транспортної інфраструктури 2013, що днями завершився у Києві.
Закрити