This version of the page http://val.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-19. The original page over time could change.
Про проект - Вал.ua
  • Войти

Последнее обновление: 13:18 четвер, 17 жовтня

Высокий Вал

Про проект

"Високий Вал" — Інтернет-видання, яке ставить за мету максимально широко та об\'єктивно відображати політичне, економічне, культурне життя Чернігівської області і України. Телерадіокомпанія "Високий Вал" – незалежна медіа-структура, яка у своїй діяльності дотримується принципів відкритості та прозорості, традицій класичної журналістики з неупередженою і збалансованою подачею інформації.

"Високий Вал" – це найбільш повний у північному регіоні України збір, аналіз і подача інформації від органів влади і політичних партій, громадських організацій та силових структур, освітніх і культурних установ, а також з інших джерел надходження. Найбільший акцент в нашій роботі – це знаходження і подача журналістами ексклюзивної інформації, інтерв’ю, фото- і аналітичних матеріалів. Ми формуємо інформаційне поле Чернігівщини, наш продукт дає Вам можливість оперативно реагувати на зміни в різних сферах сферах життя суспільства.

"Високий Вал" – це корисні та зручні сервіси для повсякденних потреб і розваг: знайомства, оголошення, VIP-блоги, форум. Кожен читач може безкоштовно зареєструвати собі унікальну поштову скриньку обсягом понад 7 Гігабайт у домені @val.ua. Поштовий сервіс з повним універсальним інструментарієм надається читачам "ВВ" завдяки співпраці сайту зі світовим Інтернет-лідером "Google"!
"Високий Вал" – це перше в регіоні Інтернет-радіо з найкращою українською музикою, яке слухає весь світ!

"Високий Вал" є лідером регіонального інформаційного простору. У 2007 році Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень презентував результати експертного дослідження "Чернігівщина експертна-2006". За його результатами "Високий Вал" став найбільш впливовим виданням регіону.

"Високий Вал" відкритий до співпраці з журналістами та зацікавленими у поширенні інформації медіа структурами.

E-mail редакції: news@val.ua

Реклама

ТОП5

  • По комментариям
  • По просмотрам
  • 13Основные чрезвычайные ситуации техногенного, природного и другого происхождения на территории Черниговской области по состоянию на 15 февраля 2012
  • 5 Доходы черниговского губернатора и его заместителей в 2011
  • 4Любов, „комсомол” і весна :)
  • 3"Чернігівгаз" закінчив І півріччя із чистим прибутком 8,3 млн грн
  • 3История с грифом "Секретно": Разгром "Слова" Финал

ОПРОС

Ответить Архив опросов





лишение девс лишение девственности cvjnhtnm jkfqy;кино он лайн www.x-centr.com/devstvennost/viewcategory/31/lishenie-devstvennosti.html kino onlain