This version of the page http://ufib.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-18. The original page over time could change.
Українська Федерація Індустрії Безпеки
English
Про УФІБ
Головна
Про УФIБ
Місія та Візія УФІБ
Переваги членства в УФІБ
Порядок вступу до УФІБ
Керівний склад
Документи УФІБ
Комітети
Секції
Проекти УФІБ
Члени УФІБ
--------------------
ТК 165
--------------------
Нормотворча та законодавча діяльність
--------------------
Корисні посилання

Бібліотека

 

Об’єкти:

Технічні засоби:
Регіон:

Бренди:


      



Євраларм на шляху зміцнення безпеки громадян та бізнесу в Європі

24.09.13 у Брюсселі відбулась конференція Євраларм «Гарантування безпеки громадян та бізнесу в Європі (Ensuring a safer Europe for citizens and business)», участь у якій узяли представники з різних європейських країн, у т.ч. з України від ВГО «Українська Федерація Індустрії Безпеки».

Особливий інтерес учасників викликали виступи представників Єврокомісії Грахама Вільмота (Graham Willmott) від департаменту DG Enterprise and Industry) та Джернеї Джуг (Jerneja Jug) – аналітика підрозділу В2В департаменту DG Internal Market and Services, а також Рене Юнгблута (Rene Jungbluth) – керівника напряму «Технічні засоби пожежної безпеки та охрони» Сіменс та Лорена де Лонгвільєра (Laurent de Longvilliers) – генерального директора Дельта Сек’юриті Солюшнс.

 

Графік засідань робочих органів УФІБ у вересні 2013 року

Секція 1  
Технічні засоби охоронного призначення 6 вересня 11.00-13.00
   
Секція 2  
Технічні засоби протипожежного призначення 12 вересня 14.00-16.00
   
Секція 3  
Послуги з охорони, пожежної безпеки, управління будівлями 5 вересня 11.00-13.00
   
   
Комітет 1  
з питань законодавства та технічного регулювання 10 вересня 10.00-12.00
   
Комітет 2  
з питань маркетингу 12 вересня 10.00-12.00
   
Комітет 3  
з питань лобіювання 12 вересня 14.00
   
Комітет 4  
з питань адміністрування та фінансів 9 вересня 14.00
   
Комітет 5  
з питань підтримки вітчизняного виробника 9 вересня 10.00-12.00
   
   
Засідання Ради Федерації 13 вересня 10.00-14.00
   
   

Для участі у роботі комітетів та секцій УФІБ потрібно надіслати до секретаріату заяву у довільній формі з проханням включити Вас або іншого співробітника Вашої компанії до складу відповідної секції/комітету.

 

Новини членів УФІБ_Семінар від компанії "Дата Лінк"

Ринок безпеки постійно розвивається і для того щоб не опинитись «за бортом» справжньому спеціалісту необхідно бути в курсі всіх нових технологій.

Компанія «Дата Лінк» запрошує Вас відвідати семінар «Технології безпеки – новинки та перспективи». В рамках семінару будуть розкриті актуальні теми по відеоспостереженню та побудови якісної системи безпеки. Наші технічні спеціалісти з радістю поділяться з Вами своїми знаннями та дадуть відповідь на всі Ваші питання.

Окрім корисної інформації у Вас буде можливість отримати приємні подарунки. В кінці семінару буде проведений розіграш трьох сумок для інструментута головного призу – купольної кольорової відеокамери Partizan CDM-236SM.

Дата: 25 липня 2013 року. Початок реєстрації о 10.00
Місце: м.Запоріжжя, пр. Леніна, 135, 8-й поверх. Конференц-зала готелю Інтурист (Intourist Hotel).

Участь безкоштовна, попередня реєстрація обов’язкова.
Для реєстрації заповніть реєстраційну форму та надішліть її на ел. адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 

Підсумки 6-го з’їзду УФІБ

20 червня 2013 року у готельному комплексі «Мирний» (м. Одеса) відбувся 6-й з’їзд ВГО «Українська Федерація Індустрії Безпеки».

В роботі з’їзду прийняли участь 46 делегатів з усіх регіонів України.

Президент УФІБ Олег Баран зачитав привітання до делегатів та гостей з’їзду від народного депутата України, Голови Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Віктора Чумака. Також учасників з’їзду привітав член Правління, голова Одеського регіонального осередку УСПТБ Олександр Каптур.

В рамках звітно-виборчої частини делегати заслухали звіт Президента ВГО «УФІБ» О. Барана, затвердили звіт контрольно-ревізійної комісії та зміни у структурі Федерації, прийняли зміни до Статуту. Перший віце-президент УФІБ Ю. Риженко представила основні напрямки програми діяльності Федерації на 2013-2015 роки, які були затверджені з’їздом.

 

АРХIВ НОВИН

 
Закритий розділ

Партнери








Контакти


03179, м. Київ, просп. Перемоги, 123, оф. 528


Тел.: (044) 284-1216

E-mail: ufib@ufib.com.ua