This version of the page http://www.polyteco.com/ua/solutions (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-17. The original page over time could change.
Рішення / Polyteco
  • EN
  • UA
  • RU
Рішення

Нові рішення - це Ваше все

Перш ніж прийняти остаточне рішення про купівлю готового продукту або замовленні уніфікованого програмного забезпечення, слід врахувати (або розробити, якщо її немає) власну IT-стратегію і оцінити всі переваги і недоліки.

Команда Polyteco, що має великий досвід розробки інноваційних вузькоспеціалізованих програм і впровадження готових перевірених систем, проведе аналіз та допоможе прийняти виважене рішення або розробити власну концепцію подальшого розвитку IT-інфраструктури.

Правильний підхід дозволяє при мінімізації грошових і часових витрат забезпечити ефективність в управлінні і розвитку бізнесу, створить додаткові конкурентні переваги - а саме таке завдання покладається на сучасні інформаційні системи.

Фахівці компанії Polyteco мають достатній досвід зі створення інтегрованих систем, призначених для вирішення локальних і комплексних завдань. У портфелі наших виконаних робіт - корпоративні інформаційні портали і сховища даних, системи управління обліковими операціями і відносинами з клієнтами, системи планування, рішення для автоматизації документообігу, інтеграція апаратно-програмних компонентів, підтримка та аутсорсинг поточної IT-інфраструктури та багато іншого.

Основна мета будь-якого підприємства - оптимізація своєї діяльності та збільшення рентабельності. Досягти цього можна тільки при впровадженні функціональних програмних продуктів, які дозволять накопичувати, консолідувати і зберігати інформацію, прискорити однотипні операції, спростити процес взаємодії між різними структурами організації, а також допоможуть прийняти правильні управлінські рішення в масштабах цілого підприємства - в тому числі при довгостроковому плануванні.

До послуг компанії Ви можете звернутися, якщо Вам потрібна практична професійна допомога IT-консультантів, програмістів і проектувальників. Ми допоможемо Вам вибрати, впровадити, інтегрувати, модернізувати і підтримати апаратне і програмне забезпечення.