This version of the page http://www.presa.ua/index.php?mod=mod5&id=269 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-15. The original page over time could change.
Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань "Преса"
ПРО ПІДПРИЄМСТВО
ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА
ПОСЛУГИ ТА ТАРИФИ
КОНТАКТИ
ВКЛЮЧЕННЯ ДО КАТАЛОГУ
КАТАЛОГИ
ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE
ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
    КНИГИ РФ
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Держспецзв’язку
УДППЗ Укрпошта
Видавці України





З 29 серпня по 1 вересня 2013 року в Українському домі відбудеться Книжкова виставка-ярмарок.

28.08.13


Повідомляємо про те, що Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань «Преса» бере участь у Книжковій виставці-ярмарку до Дня Знань.
Чотири дні в Центральній залі Українського дому триватиме виставка, в якій братимуть участь найкращі видавництва України, які представлять загалу свою продукцію та познайомлять з новинками книжкового світу.
Мета виставки-ярмарку - популяризація української книги, створення умов для збереження та підтримки культурних традицій, а також налагодження зв’язків між читачами, авторами та книгорозповсюджувачами.
Програма цьогорічного ярмарку, як завжди, насичена та розрахована як на дорослу, так і на дитячу аудиторію. Фестиваль морозива, літературне кафе, майстер-класи від народних майстрів, розважальна програма з аніматорами, демонстрації мультиплікаційних фільмів та прослуховування аудіокниг – стане для дітей першим кроком в новий навчальний рік.
Також для всіх відвідувачів будуть відбуватися презентації літературних новинок та автограф-сесії. Кожен охочий зможе поспілкуватися з представниками видавництв та придбати вподобані книжки за цінами виробника.

Офіційне відкриття відбудеться 29 серпня 2013 року о 12.00 в Центральній залі Українського дому.
Будемо раді бачити Вас на стенді ДП «Преса».