This version of the page http://www.uba.ua/ukr/nagoroda_about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-12. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Про нагороду АПУ у галузі журналістики, літератури та мистецтв «PRAVISSIMO!»

Асоціація правників України (АПУ) у 2011 році започаткувала Нагороду у галузі журналістики, літератури та мистецтв «PRAVISSIMO!» для щорічного відзначення журналістів, що готують статті, огляди, відео чи аудіо репортажі з юридичної тематики, а також інших осіб, які займаються літературною, художньою або іншою творчою діяльністю та присвячують її правничій тематиці.

Метою нагородження є відзначення журналістів та інших творчих осіб, які у своїх творах висвітлюють актуальні питання юридичної практики та професії в Україні, сприяють підвищенню обізнаності громадськості про роботу правничих інститутів та зміцненню ролі правника у суспільстві.

Нагорода присуджується у вигляді премії. Розмір премії встановлюється Президентом АПУ.

На присудження Нагороди висуваються роботи, які оприлюднені в період з 1 січня по 31 грудня року, за який вручається Нагорода.

Не беруть участі у конкурсі роботи, оприлюднені в юридичних (спеціалізованих) засобах масової інформації.

Кінцевий термін висування робіт на присудження Нагороди – 1 квітня поточного року.

Зробити подання на присудження Нагороди може будь-який член Асоціації правників України, видавці, теле- та радіоорганізації або автор роботи. Кількість робіт, що висуваються на присудження Нагороди, не обмежується.

Висування робіт на присудження Нагороди є безкоштовним.

Щоб завантажити форму подання, будь ласка, скористайтесь цим посиланням.

Зверніть увагу, що разом з поданням до Секретаріату АПУ необхідно направити: для друкованих публікацій — оригінал або копію публікації (або її електронний варіант), для аудіо- або відеотворів — запис твору на DVD.

Для визначення лауреата Нарогоди в АПУ діє Номінацій на комісія у складі: Президента АПУ Сергія Коннова (АК «Коннов і Созановський»), члена Правління АПУ Дениса Бугая (ЮК «Ващенко, Бугай та партнери») та редактора «Вісника Асоціації правників України» Оксани Кожухівської.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел.: 044 492-88-48 або пишіть на адресу nagoroda@uba.ua. Контактна особа – Оксана Кожухівська.

Адреса для кореспонденції: вул. Межигірська 5, оф. 15, м. Київ 04071.