This version of the page http://rez.com.ua/all_news/105557/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-12. The original page over time could change.
Резонанс-Харьков новости налоги кредиты депозиты курсы
Информационное Агентство
«Резонанс-Харьков»
Дополнены данные о владельцах харьковских компаний
Документы. Мониторинг налогового законодательства и СМИ
За что предприниматель может быть привлечен к уголовной ответственности
Не бойтесь начать свой бизнес - Максим Хомутин
Владі не потрібен заможній, самодостатній і організований клас? Главная Вся лента Новости за 14 августа
    Харьков/20130814 10:05/Информационное Агентство
«Резонанс-Харьков»/
Бойко Світлана Яківна. Голова Місцевого осередку Всеукраїнського об'єднання малого та середнього бізнесу "ФОРТЕЦЯ" у Київській області /выступ на съезде предпринимателей, организованном ВГО Фортеця/:

Харьков Бизнесу Новости партнеров Тенденции

     Шановна президія, шановні присутні
     Хочу почати з того, що підприємець, назвавшись підприємцем, обрушів на себе незадоволення як з боку простих громадян, адже влада нас постійно протиставить населенню,так і з боку чиновників, які ставлять перепони в розвитку підприємництва. І в таких умовах ми працюємо багато років. Підприємець в нашій державі утотожнюється зі словом боротьба, захист, спротив. Чому так сталось?
     Згадаймо всі, хто починав свій підприємницький шлях в 90-ті. Адже ми всі опинились в одніх умовах: безробіття, інфляція, навіть голод. У кожного українця стало питання: як далі жити, як вижити. І ми з вами зробили вибір, не чекаючи домоги від держави. Ми тоді починали як могли: кредити під заставу, рекет, взлети і падіння. Тоді нас влада не бачила, їй було не до нас: дележ заводів, параходів та фабрик - от було першочергова завдання тих, хто стояв тоді у керма. Але це вже історія. Що ж сьогодні відбувається з нами. Кому сьогодні ми перегородили дорогу?
     Чому, якщо приймається закон, то обовязково на знищення бізнесу. Чому ми не розвиваємо свою справу,а виборюємо право на життя? Чому ми постійно доказуємо, що ми не злодії, не хапуги і не бариги. В чому наша провина?В тому, що ми прагнемо достойного життя, освіти для своїх дітей і спокійної старості для своїх батьків? Ні, просто владі не потрібен заможній, самодостатній і організований клас. Вони ніколи нам не пробачать ні майдану 2004, ні майдану 2010. А ще оця так звана" золота молодь" яка сьогодні дірвалась до влади, їм не дістались заводи, бо їх поділили їх батьки, вони готові взяти живим товаром-це нас з вами. Їм не цікаві вчителі, лікарі або інженери, бо з них нема чого взяти, а така професія як інженер взагали має достойне місце у червоній книзі. Тому і з,являются такі законі як закон про РРО, де визначаеться один завод по виготовленню модемів, одна фірма, яка буде їх обслуговувати і це все за наш з вами рахунок. І перед нами стоїть питання, що ж робити, як протидіяти цім опричникам? Відповідь дуже проста: перше- віра, віра в те, що ми з вами на правильному шляху, в те, що ми можемо себе захістити і свій бізнес. Друге- відповідальсть, яку ми з вами повинні взяти на себе за долю підприємництва в Україні. Трете- об,єднання, бо тільки тоді, коли ми разом, об,єднанні - ми сильні. Мало розумітися на той бізнес, якій ми ведемо. Ми повині бути грамотні, закононодавчопідковані, бо проблему бажано упереджувати,а не боротися з її наслідками, а для цього ми повинні бути ще й інформовані,знати,які закони проти нас готує влада ,знати і інформувати все підприємницьке коло. Громадські організації тапрофспілки повинні працювати в цьому напрямку як єдиний злагодженний механізм. Знаєте яка наша біда, яка наша проблема, наш ворог? Влада? Ні. Бо яка б влада не була, під яким кольором прапору вона б не працьовала, ми все одно будемо від неї по інший бік барикади. Наша" ахілесова п,ята"- байдужість і зневіра. Коли хтось скаже: від мене нічого в цій країні не залежить- не вірте, бо історія це вже довела, що саме від кожного з нас залежить якім бути підпримництву в нашій країні, бо саме ми з вами є рушійною силою.Я знаю, нам ще не раз прийдеться виборювати своє право бути підприємцем. Але все, що нас не вбиває,робить сильніше. Після з,їзду ми повернемось в свої містечка і селища. З якими думками та настрієм ми підемо до людей, які нас сюди делегували,що скажемо їм, адже вони нас чекають. Я знаю, що скажу я: підприємництву, незважаючи нінащо в Україні бути. Слава Україні. /
Комментарии
 
Оставить комментарий
* Имя:  
E-mail:  
 
* Ключевое слово:  
* Текст:  
 


Источник: информация взята отсюда
Наш сайт
Контакты

Главная
Погода
Курсы валют
Бизнесу
Твой карман
Новости Харькова
Кредиты / Депозиты
Налоги
Вся лента

Архив новостей




Нові рахунки для зарахування сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів
Нові рахунки для сплати єдиного внеску. Харківська область
Не можна допустити створення штучних обмежень для виробників касових апаратів - Бродський
Анкетування для визначення стану умов розвитку підприємництва в Україні
Владі не потрібен заможній, самодостатній і організований клас?
Миндоходов предлагает снизить ставку НДС до 9%, отменить льготы, ввести налог с оборота 1—2%
Роботодавці матимуть рівні можливості по працевлаштуванню - законопроект
Підприємці відповідатимуть за неподання електронної звітності з РРО з початку 2014 року
ВАНДАЛИЗМ ПО-ХАРЬКОВСКИ Расшифровка прямого эфира 27 сентября программа "Шустер LIVE"
Нові рахунки для зарахування сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів
Утвержден порядок внедрения нормативно-денежной оценки земли в Харькове
Новости политики
Как правильно брать кредиты и как правильно их возвращать - Надежда Фроня
ИА Резонанс-Харьков вводит тематический раздел Кредиты/ Депозиты/ Скидки
Выборы
Дело Авакова
Конфликт Кернес/ Ярославский
Тимошенко в тюрьме
Наши адреса в социальных сетях
- Пряма" телефонна лінія на тему: "Сплата єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"
- Прекращено водоснабжение
- Данилівському лісгоспу повернено 17 га лісу
- Курсы Нацбанка на 14.10.2013
- Матеріали кримінального провадження щодо ДТП на Салтівці розглядає Московський районний суд Харкова
2007, Информационное Агентство «Резонанс-Харьков». Все права защищены. Использование материалов Информационное Агентство «Резонанс-Харьков» разрешается при условии ссылки на название - Информационное Агентство «Резонанс-Харьков» /для интернет-изданий – названия - Информационное Агентство «Резонанс-Харьков» и прямой гиперссылки на это издание, открытой для поисковых систем/. info@rez.com.ua