This version of the page http://www.uba.ua/ukr/biography/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-11. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Біографія

Денис Бугай, 34 роки
Президент Асоціації правників України
Адвокат, партнер ЮК «Ващенко, Бугай та партнери»

Освіта
• Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого, Харків (2001)
• Українська школа політичних студій (входить в мережу шкіл, створених Генеральним директоратом Ради Європи) (2009)
• Summer University for Democracy of the Schools of Political Studies of the Council of Europe, Strasbourg (2009)

Професійна діяльність
Денис Бугай спеціалізується у сфері корпоративного права та корпоративних конфліктів, злиття та поглинання, представництва інтересів в судах, white collar crime, GR, у супроводі політичного і виборчого процесів. Денис володіє значним досвідом ведення проектів у нафтогазовій, алкогольній, тютюновій промисловостях, а також у сфері нерухомості.

За результатами своєї професійної діяльності Д. Бугай увійшов до списку рекомендованих юристів України в галузі кримінального права згідно міжнародного дослідження Bestlawyers 2013. Крім того, Денис був визнаний одним з провідних фахівців у галузі кримінального права і White Collar Crime за версіями «Ukrainian Law Firms 2012: A Handbook For Foreign Clients», видань «Юридична практика» і « Комерсант-Україна».

Указом Президента України від 25.01.2012 р. Денис Бугай включений до Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства при Президентові України.

Діяльність в Асоціації правників України ( АПУ)

У травні 2013 Денис Бугай був обраний Президентом Асоціації правників України. В якості новообраного Президента Денис продовжить займатися регіональним розвитком Асоціації, побудовою ефективних відносин з державними органами, лобіюванням інтересів професії, а також активною участю в системі адвокатського самоврядування.

Протягом останніх 7 років Д. Бугай працював у виборчій комісії АПУ , був членом Ради відділення в місті Києві, дві каденції поспіль входив до Правління Асоціації.

В якості члена Правління займався питаннями регіональної політики та Ліги студентів. Денис організував проведення регіональних правових форумів, які стали фундаментом формування мережі ключових регіональних відділень (Львів, Харків, Дніпропетровськ, Одеса).

Протягом 3 років, як Генеральний партнер, здійснював фінансову підтримку Лізі студентів.

ЮК «Ващенко, Бугай та партнери» є Генеральним партнером діяльності Асоціації правників України.

У 2010 Денис заснував іменний стипендіальний конкурс наукових і публіцистичних робіт з державного управління для студентів-юристів, з метою професійного розвитку студентів та заохочення їх до здійснення досліджень у праві. Щорічно автори кращих робіт отримують стипендію Дениса Бугая.

Знання мов: українська, російська, англійська.

Мої сторінки: