This version of the page http://company.shodennik.ua/presscenter/54404 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-11. The original page over time could change.
Зібрати першокласника до школи - місія здійсненна! - Щоденник.ua

Служба підтримки team@shodennik.ua

  • Прес-центр

Зібрати першокласника до школи - місія здійсненна!

13 серпня 2013 в 10:33, Ірма Чачанідзе

Зовсім скоро в українських школах пролунає Перший дзвоник, а це означає, що для людей, яким пощастило 6 років тому стати батьками, настає один з найважливіших і найвідповідальніших моментів для їхньої малечі: перший в житті урок. «Бувалий» батько знає, скільки сил, часу і, що також важливо, грошей йде на те, щоб підготувати дитину до першого класу.

«Щоденник.ua» підготував для вас докладну інструкцію того, як зібрати майбутнього першокласника до школи легко, швидко та економно.

 

Крок 1 Готуємося до першого класу – з чого почати?

Розпочинаючи підготовку майбутніх школярів, батьки зазвичай намагаються з'ясувати, що і в якій кількості потрібно купити в канцелярських магазинах. Інтернетом гуляє безліч варіантів «списку першокласника», але жоден з них не може бути універсальним.

Кожна школа пред'являє свої вимоги до того, якою має бути форма, взуття та канцелярське приладдя. Тому при купівлі товарів для школи необхідно орієнтуватися на список, який надав класний керівник на батьківських зборах майбутніх першокласників.

 

Крок 2 Який рюкзак обрати?

Перше, про що слід замислитися, збираючи дитину в перший клас, це придбання портфеля. Обирання рюкзака є своєрідною посвятою малюків у першокласники, тому дозвольте дитині взяти участь у виборі свого першого портфеля.

Але при цьому батьки зобов'язані пам'ятати про здоров'я своєї дитини. Для майбутніх першокласників необхідно купувати ранець з жорсткою ортопедичною спинкою та широкими бретелями (близько 5 - 6 см).

Буде великим плюсом, якщо на рюкзаку будуть присутні світловідбиваючі елементи. Це необхідно для безпеки вашої дитини.

При виборі рюкзака також звертайте увагу на його вагу. За санітарними нормами, портфель першокласника разом із вмістом не повинен перевищувати 1,5 кг.

 

Крок 3 Канцелярські товари: купуємо з розумом

Обов’язкове  «must-have» у списку першокласника - це канцелярське приладдя. Головним критерієм для вибору повинна бути не ціна (дешеві швидко псуються, а занадто дорогі стають простим викиданням грошей на вітер) і не зовнішній вигляд, а ПРАКТИЧНІСТЬ.

Вивчіть усі предмети на дотик. Наскільки добре ручки та олівці будуть триматися в ще недосвідчених руках дитини? Наскільки колір паперу в зошитах і альбомі для малювання комфортні для дитячих очей? Підійдіть до відповідей на ці питання з усією серйозністю, адже правильно підібране канцелярське приладдя - це одна з причин того, що шкільне життя буде приносити вашій дитині радість і задоволення.

 

Крок 4 Збираємо майбутнього першокласника в Інтернеті!

Після огляду найнеобхідніших предметів зі «списку першокласника» ми підійшли до найбільш важливої і актуальної теми: де краще за все купувати шкільне приладдя напередодні Першого вересня?

Купити канцелярські набори, шкільну форму або портфель можна:

  • у звичайному супермаркеті або торговому центрі;
  • у спеціалізованому канцелярському магазині;
  • на ринку;
  • на ярмарках товарів для школярів.

На сьогодні більш швидким і економним варіантом залишається придбання товарів для першокласників в інтернет-магазині.

Але, як і в будь-якій іншій справі, онлайн-магазини, що займаються реалізацією товарів для школярів, істотно відрізняються один від одного. Тому потрібно завжди звертати увагу на те, з якою відповідальністю та знанням справи магазин підходить до формування свого асортименту.

Якщо ви цінуєте свій час і хочете для своєї дитини тільки найкращого, то спеціалізований шкільний онлайн-магазин SchoolShop створено спеціально для вас! Його головне завдання: допомагати батькам з вибором і придбанням тільки якісних товарів для навчання. Магазин працює з перевіреними постачальниками та піклується про те, щоб до вашої дитини потрапили вже відібрані шкільні товари найвищої якості!