This version of the page http://oll.tv/ie (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-10. The original page over time could change.
oll.tv — все видео здесь. Смотри с комфортом и в хорошем качестве.

oll.tv — Твое. Персональное.

OLL TV
Акция от Oll.tv и Internet Explorer

Динамичный Internet Explorer дарит
бесплатную подписку ценителям скорости!

Загрузить Internet Explorer бесплатно
дня в течение недели в период с 22 мая по 31 июля посещай oll.tv через Internet Explorer и получи бесплатную подписку.

Призы

Главный приз — месячная подписка на сервис Oll.tv.

Количество подписок ограничено!

По истечении подписок призом станет скидка 50% на подписку Oll.tv

  • 0
  • 8
  • 2
  • 7

Посещай Oll.tv через Internet Explorer

еще
  • 2
дня чтобы получить приз

Узнать о преимуществах Internet Explorer

Загрузить Internet Explorer бесплатно

До конца акции осталось

  • 0
  • 0
дней
:
  • 0
  • 0
часов
:
  • 0
  • 0
минут

Период акции с 22 мая по 31 июля 2013 года

Чтобы получить приз необходимо быть зарегистрированным пользователем Oll.tv

Подробнее о призах и условиях их получения читай в полных правилах акции.
  • Преимущества Internet Explorer
  • Полные правила акции

Быстрый. Динамичный. Сенсорный.

Новый полноэкранный дизайн

Internet Explorer 10 — это быстрый полноэкранный браузер. Поэтому сайты загружаются мгновенно, и все, что вы видите — это Интернет.

Перелистывание содержимого сайта

Пролистывайте контент сайта, просто прокручивая страницу прикосновением или нажимая кнопку «Вперед».

Закрепление избранных сайтов

Закрепляйте сайты, которые вы любите и часто посещаете, на начальном экране и заходите на них мгновенно.

Больше конфиденциальности

Новый встроенный заголовок «Не отслеживать» помогает защитить конфиденциальность просмотра.

То, чего ждал Интернет

Оцените скорость и плавность отображения сайтов в новом Internet Explorer 10 на Windows 8.

Познакомьтесь с совершенно новым браузером, который уже установлен на вашем компьютере. Узнайте о новых функциях и возможностях IE10.

Загрузить Internet Explorer

ПРАВИЛА

проведення рекламної Кампанії «Internet Explorer 9, 10

для просування продукту Internet Explorer 9, 10

(далі – «Правила» та «Кампанія» відповідно)

1. ОРГАНІЗАТОРИ КАМПАНІЇ

  1. 1.1. Організаторами Кампанії є Товариство з обмеженою відповідальністю «Майкрософт Україна» (далі – «Замовник»), Товариство з обмеженою відповідальністю «Гошва ПР» (далі – «Виконавець).

2. УЧАСНИКИ КАМПАНІЇ

  1. 2.1. Участь в Кампанії мають право брати фізичні особи-громадяни України, яким виповнилося 18 років, за умови виконання ними умов участі в Кампанії, що передбачені в розділі 4 цих Правил (далі – «Учасник Кампанії/Учасники Кампанії»).
  2. 2.2. Співробітники Організатора, Виконавця, та будь-яких інших підприємств, які беруть участь в підготовці та проведенні Кампанії, та їх близькі родичі (чоловік/дружина, діти, батьки, брати/сестри) не мають право бути Учасниками Кампанії.

3. ТЕРИТОРІЯ ТА СТРОКИ ПРОВЕДЕННЯ КАМПАНІЇ

  1. 3.1. Кампанія проводиться по всій території України починаючи з 09.00 год. 22 травня 2013 р. по 18.00 год. 31 липня 2013 р. включно (далі по тексту – «Період проведення Кампанії»).

4. УМОВИ УЧАСТІ В КАМПАНІЇ

  1. 4.1. Для участі в Кампанії необхідно протягом двох (2) днів на тиждень відвідувати сайт http://oll.tv (далі — «Відеосервіс»), використовуючи браузер Internet Explorer 9 або Internet Explorer 10 (далі - Браузер) в період проведення Кампанії не менше одного (1) разу на день, при цьому Учасник Кампанії повинен використовувати лише один пристрій. У випадку використання для участі в Кампанії декількох пристроїв з встановленим Браузером для відвідання Відеосервісу, кількість відвідувань Відеосервісу одним Учасником Кампанії не сумується, та вираховується окремо для кожного пристрою, що використовуються таким Учасником. У будь-якому випадку один Учасник Кампанії може отримати лише одне Заохочення Кампанії, на умовах визначених цими Правилами.

5. ЗАОХОЧЕННЯ

  1. 5.1. Під Заохоченнями маються на  увазі:
    1. 5.1.1. Промо-коди для безкоштовного доступу до відеосервісу http://oll.tv на один (1) місяць. Кількість промо-кодів обмежена та становить три тисячі (3000).
    2. 5.1.2. Промо-коди на знижку п’ятдесят відсотків (50%) для доступу до відеосервісу http://oll.tv на один (1) місяць. Кількість промо-кодів на знижку не обмежена тільки протягом дії акції.
  2. 5.2. Промо-код доступу до відеосервісу http://oll.tv дає можливість користуватися послугою «Перегляд по підписці» протягом 1 місяця, з моменту активації, на умовах, зазначених в умовах користування Відеосервісом, що знаходяться за адресою http://oll.tv/terms, які є обов’язковими для виконання всіма користувачами Відеосервісу.
  3. 5.3. Промо-код може бути активований тільки фізичною особою, яка буде кінцевим користувачем послуги Відеосервісу за умови проходження відповідної реєстрації.
  4. 5.4. Сторони погодили, що промо-код повинен бути активований у період до 6 жовтня 2013 р. включно. Після спливу зазначеного строку промо-код стає недійсним. Неактивація коду вважатиметься відмовою від використання промо-коду.
  5. 5.5. Розподіл Заохочень здійснюється протягом Кампанії за наступним алгоритмом:
    1. 5.5.1. Перші три тисячі (3000) користувачів, що протягом двох (2) днів на тиждень відвідають сайт http://oll.tv, використовуючи браузер Internet Explorer 9 чи 10 в період проведення Кампанії не менше одного (1) разу на день — Промо-коди для безкоштовного доступу до відеосервісу http://oll.tv на один (1) місяць. Промо-коди будуть надіслані на електронну адресу вказану при реєстрації на Відеосервісі.
    2. 5.5.2. Всі наступні користувачі, що протягом двох (2) днів на тиждень відвідають сайт http://oll.tv, використовуючи браузер Internet Explorer 9 чи 10 в період проведення Кампанії не менше одного (1) разу на день — промо-коди на знижку п’ятдесят відсотків (50%) для доступу до відеосервісу http://oll.tv на один (1) місяць. Промо-коди будуть надіслані на електронну адресу вказану при реєстрації на Відеосервісі.
  6. 5.6. Заохочення обміну й поверненню не підлягають.
  7. 5.7. Промо-код доступний тільки з української IP-адреси.
  8. 5.8. Інформація про акцію буде поширюватися на Відеосервісі у вигляді спливаючого вікна та банера, а також на сторінках Microsoft Ukraine та Oll.tv y Facebook (https://www.facebook.com/MicrosoftUkraine, https://www.facebook.com/oll.tv), у VK.com (http://vk.com/microsoftukraine, http://vk.com/olltv).

6. УМОВИ ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

  1. 6.1. Визначення переможців Кампанії здійснюється Організатором згідно даних, отриманих від системи обліку сайту http://oll.tv.
  2. 6.2. Видача заохочувань переможцям Кампанії забезпечується Організатором за допомогою електронної пошти.
  3. 6.3. Для отримання Заохочень Переможці Кампанії мають зареєструватись на сайті http://oll.tv.

7. ФОРС МАЖОР

  1. 7.1. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання взаємних зобов'язань за цим Договором, якщо воно було викликано обставинами непереборної сили, які не могла передбачити жодна зі Сторін .
  2. 7.2. Обставинами непереборної сили є зовнішні і надзвичайні події, а саме: війна або воєнні дії, повстання, мобілізація, страйк на підприємствах, пов'язані з виконанням Договору, пожежі, вибухи, дорожні і природні катастрофи, а також їхні наслідки і всі інші події, що суд, ТПП України або інший уповноважений орган визнає й оголосить обставинами непереборної сили.
  3. 7.3. Сторона, для якої створилася неможливість виконання зобов'язань за Договором, повинна протягом 2 (двох) календарних днів письмово сповістити іншу Сторону про настання і/або припиненні обставин, що перешкоджають виконанню зобов'язань. Порушення зазначеного в даному пункті терміну позбавляє права сторону посилатися на форс-мажорні обставини.
Активировать его?
Забыл пароль