This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_ip/snsipphone/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-10. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Опис послуги :: ОГО!Телефонія :: IP доступ




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

Послуга «ОГО!Телефонія» надає абонентам Укртелекому можливість користуватися телефонним зв’язком за технологією VoIP (IP-телефонії) незалежно від того, де вони знаходяться . Достатньо лише мати підключення до Інтернету.

Абонент Укртелекому отримує додатковий телефонний номер у національному форматі: 380 89 2ХХ ХХ ХХ. Замовлення.

Даний номер може бути встановлено на персональному комп’ютері, смартфоні або на апаратному IP-телефоні, який підключено до мережі Інтернет за допомогою послуги «ОГО!», або будь-якого іншого Інтернет-провайдера . Приклади використання.

Користувач має можливість зареєструвати до трьох пристроїв одночасно. Як налаштувати.

Користувачі «ОГО!Телефонії» мають можливість приймати та здійснювати голосові та відео дзвінки до інших користувачів послуги «ОГО!Телефонія», абонентів фіксованої і мобільної мереж Укртелекому та інших операторів зв’язку. Тарифи.

Де б не перебував користувач послуги «ОГО!Телефонія» — номер залишається незмінним.

Додатково користувачі отримують широкий вибір додаткових послуг.

Порядок набору вихідних номерів за напрямками відповідає правилам набору з фіксованих номерів України (наприклад, виклик на фіксований номер м. Київ – 044 XXX XX XX).



0-800-506-800 цілодобово