This version of the page http://www.vilnaua.com/fakt (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-09. The original page over time could change.
Факти без коментарів
  • Головне 
  • Червоне то міцнеХроніка партійного життя комуністів
  • Думати треба!Читай. Аналізуй. Думай.
  • Місцеві новиниЩо нового на Львівщині
  • Ви нам писалиЛисти наших читачів
  • Факти без коментарівКоротко про цікаве

Всеукраїнська газета соціального захисту Вільна Україна

№ 40

4 жовтня

2013

УКРАЇНА І СВІТ

  • Там, де світить сонце соціалізму

ЗАХІДНИЙ РЕГІОН

  • Не врахували

АРХІВ "ВІЛЬНА УКРАЇНА"

Факти без коментарів

Хороші дороги нам обіцяють

В Україні один кілометр якісної дороги коштуватиме 40 мільйонів гривень.
Це -  якщо будуватимуть за зразком траси Київ-Чоп: три шари асфальтобетону на цементопіщаній суміші, щебені з товщиною покриття 80-90 сантиметрів. Нам обіцяють побудувати та реконструювати 1,5 тис. км. автодоріг та провести ремонт понад 24 тис. км доріг.

Зброя - не іграшка

У бразильському федеральному окрузі, що включає столицю країни, заборонили продаж іграшкових пістолетів і рушниць: заборона іграшкової зброї допоможе з самого дитинства виховувати в дітях іншу культуру й інше ставлення до пістолетів і гвинтівок. Головна мета - діти повинні зрозуміти, що зброя - це не іграшки.

Очищення «Фукусіми»

Найбільша в Японії енергетична компанія «Токіо електрик пауер» (ТЕПКО) прийняла рішення виділити додатково 1 трлн. ієн (10,1 млрд. доларів) на очищення об’єктів і території аварійної АЕС «Фукусіма-1». Почалася пробна робота однієї із трьох ліній змонтованої там нової системи очищення. З її допомогою вся радіоактивна вода повинна бути дезактивована до кінця березня 2015 року.

Ні - насильству

Міжнародний комітет Червоного Хреста просить розробників комп’ютерних ігор, присвячених військовим конфліктам, вписати в їх правила положення Женевських конвенцій про норми ведення бойових дій. Правила багатьох жанрів відеоігор заохочують надмірне застосування насильства аж до здійснення військових злочинів – вбивства мирних жителів і застосування тортур.

Чому вони не хочуть у Митний союз

У 2014 році в Росії планується ввести заборону на постачання для державних і муніципальних потреб легкових і вантажних автомобілів та автобусів, виготовлених у країнах, які не входять до Митного союзу. Країною походження товарів повинна бути Російська Федерація, Білорусь і Казахстан, якщо такі товари були повністю вироблені або піддані достатній обробці (переробці) на їх території у відповідності до критеріїв, встановлених законодавством Митного союзу.

Обама – невиїзний

Президент США Барак Обама нещодавно скасував важливий державний закордонний візит. Причина – характерно українська: брак коштів. У бухгалтерії Білого Дому нема «командіровочних».

До такого стану найбагатша країна світу дійшла через блокування бюджету. В результаті 700 тисяч держслужбовців ВЖЕ не отримують зарплати, ще 100 тисяч – на черзі.

Головне меню

Головне
Червоне то міцне
Думати треба!
Місцеві новини
Ви нам писали
Факти без коментарів

Гумор від О. Житнікова

Наш баннер


Друзі сайту

 

Наші реквізити

Адреса редакції:
79026, м. Львів, вул. Володимира Великого, 2, тел. для довідок: 295 41 36


Реєстраційне свідоцтво
КВ № 498 від 14.03.94


Р/р 2600234152
в АТ «Райффайзен банк Аваль»
МФО 380805, ЗКПО 13807081.


  • Skip to content