This version of the page http://rada.berdyansk.net/?page_id=16798 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-09. The original page over time could change.
Місто Бердянськ | Бердянська міська рада

Місто Бердянськ

Ми раді вітати Вас у затишному курортному місті Бердянську. Міська влада докладає всіх зусиль, щоб зробити Ваш відпочинок тут комфортним та незабутнім. А перебування в Бердянську залишило лише яскраві враження від теплого моря, чистого морського повітря, відвідування дельфінарію, зоопарку, аквапарку та катання на найвищому в Україні колесі огляду.

Бердянськ – важливий і великий морський порт Північного Приазов’я. Це місто із розви­неним бізнесом, сучасною індустрією лікування та відпочинку. Поєднання південного сонця, приморсько-степового клімату, наси­ченість морського повітря озоном, бромом, йодом і хлоридами, різними солями і мікро­елементами забезпечили сприятливі курортологічні умови для створення чисельних сана­торіїв, баз відпочинку, дитячих оздоровчих таборів.

Керівництво міста приділяє особливу увагу реалізації державної політики у курортно-туристичній сфері та організації безпечного відпочинку в оздоровчих закладах. Одна з основних цілей – розвиток та ефективне використання природних територій, здатних задовольнити лікувально-оздоровчі та туристичні потреби населення України та інших держав, за умов збереження екологічної рівноваги та культурної спадщини.

Багато задач поставило перед собою керівництво міста, щоб про курортне місто Бердянськ на березі Азова йшла тільки добра чутка. Щоб, побувавши одного разу в Бердянську, хотілося повернутися сюди знову і знову, або поселитися в цьому чудовому місті і спостерігати за його розвитком, як батьки спостерігають за зростанням свого дитя.


Последнее обновление: 12-10-2012 11:07