This version of the page http://ua.prostobank.ua/e_banking/dumki (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-07. The original page over time could change.
Думки експертів / E-банкінг на Prostobank.ua
  • По-русски
  • Українською

Думки експертів

07.05.2012

Які функціональні сервіси системи інтернет-банкінгу найбільш затребувані?

Про те, що найчастіше використовують приватні клієнти установ, які є користувачами інтернет-банкінгу, розпитував експертів Prostobank.ua

11.04.2012

Яким чином банки розвиватимуть цифрові послуги для населення у 2012-2015 роках?

Чи справдиться прогноз для України компанії PricewaterhouseCoopers про те, що до 2015 р. цифрові банківські послуги будуть основним способом взаємодії клієнта з банком? Що стримує українські банки більш активно просувати цифрові послуги? Який відсоток українців навесні-2012 працює з банком через Інтернет?

08.09.2011

Які потенційні небезпеки або проблеми можуть очікувати користувачів інтернет банкінгу?

Чого очікувати любителям користуватися інтернет-банкінгом, і як підготуватися до можливих проблем у користуванні - дізнавався експертів Prostobank.ua.

22.06.2011

Яка схема забезпечення безпеки Інтернет банкінгу сьогодні вважається найбільш надійною?

Як виглядають існуючі сьогодні методи захисту користувачів Інтернет банкінгу від шахраїв? Дізнавався у експертів Prostobank.ua.

11.03.2011

Як розвивається мобільний банкінг в Україні?

Як змінилася вартість, якість і пропозиція мобільного банкінгу в Україні за останні два роки, від чого залежить розвиток цієї послуги і в якому напрямку він буде відбуватися- дізнавався Prostobank.ua.

Error?

Close [x]

All fields are required:
Comment box must be filled, when it comes to numbers and other data, such as tariffs. Otherwise, the data will not be scanned.
Clear form [x]